Jump to content

Recommended Posts

Guest Administrator
Posted

To je jedan od onih filmona na koji se lozi svako ko svira gitaru ili bas :D

Guest Wonderfall
Posted (edited)

Inception kod mene zavređuje čistu desetku. Ono jeste manje više običan crossover akcije i SF-a, ali je priča koja je preko ispričana potpuno ingeniozna.

Edited by Wonderfall
Posted

^Uuu, Ajzenberg i mene opako iritira.

Moram samo da dodam ovo za The Inception - ljudi, priča je ispričana loše (krzavim i nekoherentnim(!:haha:) filmskim jezikom), a ideja jeste sjajna. Zato je film kao film prosečno dobar, ali nikako sjajan.

U fazonu - Kako sam smislio da budem do jaja jebač (što i nije teško, ako ste bukvalista, jelte), nije bitno kako sam to sproveo u delo.

To je moje mišljenje, a vi iznosite svoje. Ili klikćite na znak za jednosmernu ulicu, ako imate stav, ali n'umete mišljenje. ;)

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

u proteklih nedelju dana gledao sam tri holivudska filma i bioskopu:

Moon (2009)

Road (2009)

Stone (2010)

..i sva tri su toliko losa i smorna da ih nikom ne bi preporucio da pogleda. najmanje los je 'road' zbog prve polovine filma i uloge mortensena, ali ceo film je isto njesra. znaci nikad vise holivudski filmovi, konacno odustajem.

• Upvote 1
Posted

u proteklih nedelju dana gledao sam tri holivudska filma i bioskopu:

Moon (2009)

Road (2009)

Stone (2010)

..i sva tri su toliko losa i smorna da ih nikom ne bi preporucio da pogleda. najmanje los je 'road' zbog prve polovine filma i uloge mortensena, ali ceo film je isto njesra. znaci nikad vise holivudski filmovi, konacno odustajem.

Meni je Moon predobar film, bio mi je najbolji film iz prošle godine.

• Upvote 1