Jump to content

Recommended Posts

Posted

U, strava, može može, baš sam se uželeo tog filma! Hvala! :pivopije:

A kakav beše drugi deo? Je l' ga vredi gledati? Gledao sam ga baš davno ali se uopšte ne sećam kakav je...

U svakom slučaju, stavio sam Beastmaster da se skida a ja sad odo' po kikiriki i pistaće... :mrgreen:

Posted

Fenomenalno kung fu peglanje: http://www.imdb.com/title/tt0078910/

Mali preview:

http://www.youtube.com/watch?v=cj7V82rIi28

http://www.youtube.com/watch?v=PZOH4eI3k98

Inače, film je izdat pod nekoliko naslova: Fist of vengeance, Little superman, D-Day at Macao, Karate superman, Sheng long huo hu xiao ying xiong (orig. naslov). Gledao sam ga još kao klinac i tada je ostavio ogroman utisak na mene ali sada ne mogu NIGDE da ga nađem pa ako neko zna gde može da se nađe neki torrent ili download link... :confused:

Guest Administrator
Posted

E ovako :

Juce sam pogledao the Switch

The_Switch_1.jpg

Klasicna romanticna komedija , za nekog ko zeli da ubije popodne. Za pogledati jednom i shift delete

A sto se tice kung fua ,meni je jedan od najboljih kung fu filmova Drunken Master. Ali da napomenem ,u pitanju je komedija a glavna uloga je poverena josh tada mladom Dzeki Chenu ! Da dodam da je ulogu glavnog negativna preuzeo cuveni Hwang Jang Lee , majstor borilackih vestina , posebno je vest sa nogama.

Elem , preporuka , zanimljiv film

220px-DrunkenMaster_DVDcover.jpg

Posted

Ljudi, dajte preporuku za neki stari avanturistički/fantasy film sa onom neodoljivom bajkovitom atmosferom i specijalnim efektima ala Rej Herihauzen tipa Clash of the titans, Willow, Jason and the Argonauts, Conan, Golden voyage of Sinbad itd.

Strašno mi se gleda tako neki film...

http://www.imdb.com/title/tt0319061/

odlican,odlican filmsmile.gif ako ga nisi gledao,preporuka.

Guest Bata Životinja
Posted

pa čovek traži STARI film. Dobro, možda je tebi 2003. godina praistorija, ali ja se još osećam kao mladić :haha:

@delija

Sve je to ''izmislio'' Richard Fleischer, koji je i režirao nastavak Konana Varvarina, dakle imaš njegov The Vikings i Red Sonja. Vikinzi su baš prastari, Sonju sigurno i znaš, Švarceneger glumi.

Od reditelja prvog Konana imaš avanturu Farewell to the King, ali ne verujem da to tražiš...

I baci pogled na Hercoga (Werner Herzog), počni od Aguirre, Wrath of God, taj čovek je kralj ludačkih avantura.

Pravi fantasy ti je samo Red Sonja i Burmanov Excalibur (1981), ako nisi do sada gledao to ti je pod obavezno.

Ovo ostalo ti je čista avantura, nema fantazijskih elemenata (osim što u Farewell belac postaje indijanski poglavica:), ali su filmovi ludi na svoj način, i hardcore su kao i Konan.

• Upvote 1
Posted

@ Administrator: Gledao "Drunken master" (kod nas prevedan kao "Pijani bokser"). Film je stvarno fenomenalan. S jedne strane sam bukvalno umro od smeha zbog Džeki Čenovih urnebesnih grimasa koje pravi kad se napije a s druge strane sam pao na dupe kad sam video sve one abnormalno dobre kung-fu finte i poteze...

U svakom slučaju, za sada mi je prioritet da nađem FIST OF VENGEANCE, ipak, nostalgija je gadna stvar. :mrgreen:

@ Sweet nurse: Već gledao, i to davno, super je film, veoma maštovit i sve ali ja ipak tražim starije epic/SF/fantasy filmove sa onom sanjivom bajkovitom atmosferom i old-school produkcijom koji, pri tom, nisu izašli posle '90. :bigblue:

@ At colonus: Toooooooo! The vikings i Excalibur! 'potpuno sam zaboravio na te filmove. Suva klasika. Sad ću da stavim da se skidaju. A, Aguirre Wrath of god i Farewell to the king, nisam gledao ranije, barem ne mogu da se setim, ali nabaviću i te, hvala na preporukama! Ovih dana mi se baš nešto gleda i Spartacus (sa K. Daglasom) ali ne mogu nikako da izdvojim puna tri sata samo za jedan film, jedino da ga gledam u delovima :mhihi: ).

@ SerBlackBeard: Gledao Kelly's heroes, baš je bio skoro na TCM kanalu, dobar film.

Mala preporuka s moje strane:

DRAGONSLAYER 1981 - fenomenalni might & magic worship sa zlokobnim zmajem, čarobnjacima, princezama itd.

ONE MILLION YEARS B.C. 1966 - preistorijska avantura sa dinosaurusima, carskim stop-n-go efektima i mlađanom Rakel Velč :redface:

Posted

Za sve ljubitelje kvalitetnog treša (aka "filmova koji su toliko loši da su zapravo dobri") preporuka najvišeg reda: SMRTONOSNI PLEN.

dp.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0092848/

Niskobudžetna akcija u "Rambo na kvadrat" stilu. Očajna gluma, jezivo glupa priča, jeftini efekti (posebno scena sa helikopterom), preterivanje na sve strane, retardirani dijalozi itd. U prevodu, jedan od najboljih filmova ikada. Pa ako ste raspoloženi za sat i po vremena kvalitetnog smejanja gledajte ovo obavezno. Naravno, u društvu i uz dosta alkohola.

Ako vas ova recenzija ne ubedi da gledate ovo remek-delo, ništa neće: http://happyotter666.blogspot.com/2010/04/deadly-prey-1987.html :haha:

P.S. Ovde ima još nekoliko sličnih preporuka pa ko voli... E da, nemojte da vas mrzi da progledate kratak trejler za film THE INVINCIBLE BARBARIAN zato što je totalni mega treš. :haha:

Guest Administrator
Posted

Covece, nemoj te velike slike - nemaju svi brz net.

Luzeru xD

Posted (edited)
:haha: Meni nije problem, mislio sam zbog ostalih. Znam da par ljudi ima frku sa otvaranjem velikih slika i ubacenih jutub klipova. Edited by -Mare
Guest Administrator
Posted

znaci dobar je black swan? malo mi je tematika bila cudna :D al su me ubedile kritike i ocene.

Pa ono , emo balerine , muzika koja meni ne pase ....ali film je klasa i po