Sreta Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Jel Voyna bese kad lik ide u potragu za nekim koga su muslije zarobile i drze ga u nekom selu ? Nesto nisam video da na imdb pise radnja filma , posto sam gledao taj kad lik ide u potragu , na kraju nesto beze nekim gumenim camcem ... Quote
morbid god Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Meni je Vojna dobar film dok ruski rambo ne krene u akciju - tu vec pocinje da smara. 9 rota je sa druge strane mnogo bolji film kako god okrenes. Vidjecu da skinem ovaj o tadzikistanu (t. zastava). Inace, najbrutalniji ruski ratni film ostaje Chistiliste. Rokanje sa cecenima u Groznom, lete glave, drobe se tijela, pucnjava okle stignes.. film koji i pored nekih svojih nedostataka daje pravu sliku jednog rata. Quote
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 vec si poprilicno spojlovao A da, skroz sam zaboravio da se to dešava na kraju Match Pointa a na početku ZiK, ups Quote
LoveHateLove Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) Jel Voyna bese kad lik ide u potragu za nekim koga su muslije zarobile i drze ga u nekom selu ? Nesto nisam video da na imdb pise radnja filma , posto sam gledao taj kad lik ide u potragu , na kraju nesto beze nekim gumenim camcem ... Mislim da ti je to ovaj prvi sto sam ti ja dao, "Prisoner of the Mountains" , mada moze bit da je i taj, sad se setim da su nesto bezali u nekom camcu, ne secam se dobro Evo jedan od Sokurova http://www.imdb.com/title/tt1034427/ , baba ide da poseti unuka na ratistu, nije ratni, ali evo preporucujem, pa ko hoce... Edited February 25, 2011 by LoveHateLove Quote
In The Flesh Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) vec si poprilicno spojlovao I knjigu i film. Mada,knjigu je teško spojlovati,pa i do detalja da se prepriča. Veoma zanimljivo sve to djeluje. Odgledaće se. Edited February 25, 2011 by In The Flesh Quote
B@K@ Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Sigurno bilo, ali tek što ponovo odgledah, pa ne škodi podsetiti na Dark City Quote
ShinigamY Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Aj bacite link za Montevideo... Keva me smara hoce da gleda, a i mene interesuje, a iskreno mrzi da kopam :/ Quote
Night's Blood Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0133189/ Quote
Guest Bata Životinja Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Aj bacite link za Montevideo... Keva me smara hoce da gleda, a i mene interesuje, a iskreno mrzi da kopam :/ Google: ''Montevideo zurkaforum''. 1 Quote
ShinigamY Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Google: ''Montevideo zurkaforum''. Quote
WoS Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Jel Voyna bese kad lik ide u potragu za nekim koga su muslije zarobile i drze ga u nekom selu ? Nesto nisam video da na imdb pise radnja filma , posto sam gledao taj kad lik ide u potragu , na kraju nesto beze nekim gumenim camcem ... Jeste Meni je Vojna dobar film dok ruski rambo ne krene u akciju - tu vec pocinje da smara. 9 rota je sa druge strane mnogo bolji film kako god okrenes. Vidjecu da skinem ovaj o tadzikistanu (t. zastava). Inace, najbrutalniji ruski ratni film ostaje Chistiliste. Rokanje sa cecenima u Groznom, lete glave, drobe se tijela, pucnjava okle stignes.. film koji i pored nekih svojih nedostataka daje pravu sliku jednog rata. Jbg, preferencije. Po tvojoj preporuci na ovoj temi sam ga i gledao, al 9 rota meni deluje malo naivno (mada je u principu ok, svakako ima visok budzet i to se vidi). Mudzahedini koji napadaju kao zombiji? Please... I koliko je Aleksei Cadov dobar kao mladi dziber/ratni veteran (sto je sjajan paradoks) u Voini, toliko je katastrofalan kao nesigurni balavi klinac u Avganistanu... Uopste nisam skapirao poentu njegovog lika u filmu, a mislim da ni on nije. Quote
Zen Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Preporuka za FEST http://en.wikipedia.org/wiki/Detective_Dee_and_the_Mystery_of_the_Phantom_Flame To Kinezi kad naprave, naprave za sve pare jedva cekam da skinem full HD verziju Quote
Sreta Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Jel postoji neki prevod za Chistilishe a da nije bugarski ili spanski ? Quote
englis Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Jel postoji neki prevod za Chistilishe a da nije bugarski ili spanski ? Nema još, ali mislim da će biti nešto uskoro. Quote
WoS Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Preporuka sa FEST-a: Outrage (2010) Jakuze i konflikti medju porodicama. Dobar, nasilan, krvav Malo je usporen al moze se preziveti Quote
Drogarito Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0278731/ Jel gledao neko??? Quote
Zen Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Dobar, nasilan, krvav Malo je usporen al moze se preziveti Klasican Kitano pogledaj njegove filmove Hana-Bi ili Aniki (Fireworks, Brother) Quote
WoS Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0278731/ Jel gledao neko??? Dobar! + Ralf Fajns ubedljiv i odlican Quote
Guest Bata Životinja Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Gledao i ja Spider, teško da postoji loš Kronenbergov film, ali definitivno ima nekoliko boljih od ovoga. Quote
Lou Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0278731/ Jel gledao neko??? Brate, to je Kronenberg, ne treba ni da razmišljaš. Quote
morbid god Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Dobar je Spider. "Oh, plumber" Quote
LoveHateLove Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Gledao i ja Spider, teško da postoji loš Kronenbergov film, ali definitivno ima nekoliko boljih od ovoga. Bogami ima on dosta filmova gde je podbacio, recimo Eastern Promises je tesko sranje od filma, ni History of Violence nije mnogo bolji, a ima ih jos koji nisu nista posebno. Meni je recimo Crash dobar i Naked Lunch naravno. 1 Quote
morbid god Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Crash je lud, od njega mi zmarci krenu niz kicmu. Film kao film sad nije nista posebno, ali ima neku bolesnu atmosferu koja ne pusta. Sigurno bi se nasao na nekoj mojoj listi esencijalnih filmova. Naked lunch sam gledao bas davno, mogao bih ponovit taj film. A kad smo kod Kronenberga, sveto trojstvo njegovih filmova su The Fly, Dead Ringers i Videodrome. Ha, sad tek kapiram koliko ovaj covjek ima kvalitetnih filmova - Dead Zone, Scaners, Shivers, Rabid. Neki manje, neki vise, al svaki zasluzuje da se pogleda. Quote
Guest Bata Životinja Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 e jebiga, meni je History of violence solidan film, Eastern promises odličan film o ruskoj mafiji. Naravno da to nije stari Kronenberg, i zanimaju ga druge teme. Ko voli Crash teže se navikava na ovo. Crash i Videodrome su moji favoriti. Quote
Recommended Posts