Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Pogledao sam imaginosovu preporuku hrvatski film RITAM ZLOČINA, vrlo zanimljiv triler, ali previše spor i mračan. Naravno, bolji od stotina drugih koje sam gledao, i nažalost jedini od Zorana Tadića dostupan na internetu, a sad me zainteresovao za ostale njegove filmove.

Posted

[match point]

match point mi je vrhunski, gledao 2 puta. ima tu nekoliko tema za razmisljanje, nije samo ubistvo..

vudi alen ima jos (najmanje) jedan slican film: "cassandra's dream". http://www.imdb.com/title/tt0795493/

radi se o dva brata koji nisu bas puka sirotinja (nizi srednji sloj), i hoce da zive lagodnije. resenje za brzu zaradu im nudi rodjak koji trazi od njih da ubiju coveka...

@bata zivotinja:

- meni je najveca zamerka u "ritmu zlocina" gluma ovog mladjeg lika koji nije bas ubedljiv (matori je odlican).

Guest Bata Životinja
Posted
@bata zivotinja:

- meni je najveca zamerka u "ritmu zlocina" gluma ovog mladjeg lika koji nije bas ubedljiv (matori je odlican).

Mlađi i treba da glumi smušenog lika, us vakom slučaju Fabijan Šovagović nosi film, a budući da sam sa njim u zadnjih nedelju dana pogledao i Događaj i film Pucanj, a u sva tri čovek se maestralno transformisao, da mislim da je blizu Pavla Vuisića, ako ne i bolji glumac od njega.

Posted

Preporučujem:

72491add5.jpg

Koliko ja volim Fredi Kruger filmove, to nije normalno. A posebno ovaj. Gledao sam ga 24 (dvadesetčetiri) puta do sada i nikako da mi dosadi. Zadnji put kad sam ga pustio, isključio sam monitor i samo pustio zvuk jer ga znam bukvalno napamet, haha.

One, two, Freddy's coming for you... :bigblue:

Guest Bata Životinja
Posted

nego za ovaj Tron:legacy, šta da rade oni koji nisu gledali prvi deo?

Posted

match point mi je vrhunski, gledao 2 puta. ima tu nekoliko tema za razmisljanje, nije samo ubistvo..

vudi alen ima jos (najmanje) jedan slican film: "cassandra's dream". http://www.imdb.com/title/tt0795493/

radi se o dva brata koji nisu bas puka sirotinja (nizi srednji sloj), i hoce da zive lagodnije. resenje za brzu zaradu im nudi rodjak koji trazi od njih da ubiju coveka...

Gledala,dobar film...jako su slicne tematike,mada mi je Match point daleko boljismile.gif

the-messenger-one-sheet.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0790712/

Fenomenalan film.Prilicno tezak,prosto ostavlja u nekom cudnom raspolozenju.Neverovatno koliko su glumci dobro odigrali.Fostera nisam gledala ni u jednoj ulozi od 3:10 to Yuma,malo je reci da je odlican.