In The Flesh Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Izvini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 E tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Preksinoc odgledah Due Date, stvarno se ismejah, Zak Galifianakis je mnogo veliki car, a i Robert Dauni Dzunior ima svoje trenutke. Preporuka Inace, ako neko nije gledao, evo epizode Galifianakisove emisije, gost Majkl Sera. http://www.youtube.com/watch?v=n6teAjGAhec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Che part one i two. Vrh film,pogotovu sto je ratni i ne tupi o ideologiji i.t.d.Vec samo analizira licnost i delo CHE-a.Nisu mogli naci bolje od del tora za glavnu ulog 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Odličan. Tvoja ocena mi je najbitnija zbog države porekla i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Evo, ovaj baš sinoć odgledah. Zanimljiv je. Ogromno sranje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Upravo dogledah Barfly, preporuka sa moje strane. http://www.imdb.com/title/tt0092618/ Jel' gledao neko ovo http://www.imdb.com/title/tt0862467/ ? Valja li cemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 @Kuruz Ti znaš ,bate. Jel' gledao neko ovo Mislim da si naletio na film koji je ovđe izazvao više polemika o tome da li je dobar ili sranje nego Black Swan na prošloj strani. Zato,ne vjeruj nikome! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 To ti je tamni vilajet, kontam da ti ne škodi da pogledaš sam i tako odlučiš kom ćeš se privoleti carstvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Meni je Valhalla Rising jako dobar, mnogima je dosadan.. sve zavisi od ukusa. Koliko se secam, malo ima dijaloga, draz je u atmosferi, pejzazima. Meni je bilo uzivanje da ga gledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mord'Sith Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Evo, ko još uvek nije pogledao Turistu. Film je fantastičan. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Au, koliko Photoshop-a na Depu, zamalo da ga ne prepoznam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Filmove sa Andjelinom ne mogu da gledam, u startu su mi glupi. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ima tu neke istine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Filmove sa Andjelinom ne mogu da gledam, u startu su mi glupi. +1 Odvratna smrdusha bi mogla da nauci nesto od Natalie Portman. Edited March 14, 2011 by BruceBruce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mord'Sith Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ne znam, al' meni je svaki film sa Angelinom sjajan. A što se tiče Natalie Portman, nju takođe gotivim. I kad je već pomenu evo jednog zanimljivog filma sa njom, možda je i bio već ovde. Inače, zanimljiv spoj glumaca. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Scarlett & Natalie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Taj The Tourist je toliko glup film, da ja nemam reči. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Taj The Tourist je toliko glup film, da ja nemam reči. Jedino sta je lepo u tom filmu jeste sto se radnja desava u veneciji,to je kao neki plusic ostalo go kurac. http://www.youtube.com/watch?v=YZzIb0B4Hfg Edited March 14, 2011 by BruceBruce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Odgledao onaj mockumentary Joaquin Phoenix-a I'm Still Here, mnogo jaka scena kad mu se onaj ortak posere na glavu, dok ovaj spava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Veceras se gledaju stari hitovi - Swamp Thing i A Perfect Murder. Ranije odgledao The Last Starfighter i King Solomon's Mines, biseri iz osamdesetih, lepo je podsetiti se mladjih dana. A Other Boleyn Girl sam gledao samo zbog glumacke postave i sto je istorijski film, ali nije mi nesto legao..otegao se previse. Edited March 14, 2011 by Novaliis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Skidam ovaj se Eric Bano-om, radnja obecava... jedna od preporuka sa njim u glavnoj ulozi http://www.imdb.com/title/tt0452694/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Odgledao onaj mockumentary Joaquin Phoenix-a I'm Still Here, mnogo jaka scena kad mu se onaj ortak posere na glavu, dok ovaj spava hvala na spojleru s obzirom da sam planirao danas da ga gledam. krenuo sam sinoc ali mi zapucao dvd plejer. @lou: ni ja ne prepoznah depa odmah, prvo mi se uchinje da je rob shnajder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNurse Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 A Other Boleyn Girl sam gledao samo zbog glumacke postave i sto je istorijski film, ali nije mi nesto legao..otegao se previse. Uloge su promasene,to je u velikoj meri sjebalo film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 hvala na spojleru s obzirom da sam planirao danas da ga gledam. krenuo sam sinoc ali mi zapucao dvd plejer. Haha, ja sam umro na toj sceni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts