Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Kuruz

Ti znaš ,bate. :)

Jel' gledao neko ovo

Mislim da si naletio na film koji je ovđe izazvao više polemika o tome da li je dobar ili sranje nego Black Swan na prošloj strani.

Zato,ne vjeruj nikome! :haha:

Posted

Meni je Valhalla Rising jako dobar, mnogima je dosadan.. sve zavisi od ukusa. :)

Koliko se secam, malo ima dijaloga, draz je u atmosferi, pejzazima. Meni je bilo uzivanje da ga gledam.

Posted

Ne znam, al' meni je svaki film sa Angelinom sjajan. A što se tiče Natalie Portman, nju takođe gotivim. I kad je već pomenu evo jednog zanimljivog filma sa njom, možda je i bio već ovde. Inače, zanimljiv spoj glumaca. :smile:

English%20DVD-The%20Other%20Boleyn%20Girl.jpg

• Upvote 2
Posted (edited)

Veceras se gledaju stari hitovi - Swamp Thing i A Perfect Murder.

Ranije odgledao The Last Starfighter i King Solomon's Mines, biseri iz osamdesetih, lepo je podsetiti se mladjih dana. :)

A Other Boleyn Girl sam gledao samo zbog glumacke postave i sto je istorijski film, ali nije mi nesto legao..otegao se previse.

Edited by Novaliis
Posted

Odgledao onaj mockumentary Joaquin Phoenix-a I'm Still Here, mnogo jaka scena kad mu se onaj ortak posere na glavu, dok ovaj spava :haha:

hvala na spojleru s obzirom da sam planirao danas da ga gledam. :haha: krenuo sam sinoc ali mi zapucao dvd plejer.

@lou: ni ja ne prepoznah depa odmah, prvo mi se uchinje da je rob shnajder. :haha:

Posted

A Other Boleyn Girl sam gledao samo zbog glumacke postave i sto je istorijski film, ali nije mi nesto legao..otegao se previse.

Uloge su promasene,to je u velikoj meri sjebalo film.