Night's Blood Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Nagovestiću mogućnost doskočice u lemijevom stilu, ali neću ništa reći. Svesna sam bila mogucnosti doskocice i pre nego sto sam pitala. Ne moram ja bas sve da znam. Quote
Captain Spaulding Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Jasno. pa dobrom sunge mu ga poljubim valjda znam šta je to u temi za filmove , u temi za igrice je First Person Shooter Quote
Lou Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Šta da ti kažem, nađoh se u čudu kada videh upitnik. Quote
Captain Spaulding Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 pa dobro sunce mu jebem* ispravka Quote
Lou Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Danas sam konačno gledao Being John Malkovich, prijala je neobičnost radnje i dijaloga. Nisam znao koja je ekipa - osim očiglednog - tako da sam bio prijatno iznenađen kada sam video Kjuzaka. Quote
Denny Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Ja taj film nijednom nisam pogledao do kraja, a probao sam više puta. Jednostavno ne mogu. Quote
Lou Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Znaš kako, meni se dopala apsurdnost. Volim to, jebi ga, čak iako ukupan kvalitet nije vrhunski. Jednostavno je osvežavajuće. A ovo, po mom mišljenju, nije loš film. Quote
dAdAiSt Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 The Sunset Limited. Tomi Li Džouns i Semjuel L Džekson u jednoj sobi, i tako ceo film. Odlično. Quote
Lou Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Bio, zaista dobar film. Dva majstora i kvalitetan dijalog. Quote
Srlandand Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Jos jedna preporuka za Horrible Bosses, mnogo dobra komedija, Dzenifer Aniston i dalje predobra picka. Quote
Captain Spaulding Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Nick Hendricks: How did you get the nickname Motherfucker?Dean 'MF' Jones: When I was a kid I snuck into my mother's bedroom. Dale Arbus: Uh-oh! Dean 'MF' Jones: She was laying there, naked. Kurt Buckman: Dean. Dean 'MF' Jones: She'd been drinking all night. Nick Hendricks: We get it. Dale Arbus: Yuk! Dean 'MF' Jones: And I snuck up behind her. Nick Hendricks: Aah! Dean 'MF' Jones: And I slipped my fingers...into her purse. Kurt Buckman: Purse. He said purse. Dean 'MF' Jones: And I took her money. The whole weeks pay. I really fucked her over and that's how I got the name, Motherfucker Jones. 1 Quote
In The Flesh Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Odgledah i ja Melancholia. Najmanje dobar von Trierov film, po meni, ali i dalje zanimljiv. Ima bas dobrih scena, kadrova, fotografija je super. Takođe, Kirsten Dunst ima fenomenalnu sisu. Quote
Night Prowler Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Vazi se samo ako si pogledao onu verziju od 3h 35min 1 Quote
Schneider Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Vazi se samo ako si pogledao onu verziju od 3h 35min hehe pa pise da imaju 3 verzije bioskopska 2,30, director cut 3,00, ultimate cut 3.30. Ja sam gledao ovu drugu i ukocio se . Quote
Lunar Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Taj Watchmen je neverovato ispao odlican. Shvatam da samo oni koji su citali srip pre toga mogu da nadju zamerke. Ovako ja sam prezadovoljan bio. Quote
Night's Blood Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Gde da nadjem tu najduzu verziju? Ja sam gledala onu najkracu. Quote
Denny Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 (edited) Watchmen.2009.ULTIMATE.CUT.720p.x264.scOrp.mkv (850MB) http://www.megaupload.com/?d=HTBMMXJV Jedino što ćeš malo teže naći srpski titl za ovo, ako uopšte. Edited October 16, 2011 by Denny Quote
Night Prowler Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Napisi ako treba prevod, imam ja i poklapa se, makar sa ultimate cutom koji ja imam. Quote
Night's Blood Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 (edited) Skida se jos film, ako mi bude trebao javicu. Nasla sam odgovarajuci na titlovi.com. http://titlovi.com/titlovi/watchmen-89816/ Edited October 16, 2011 by Night's Blood Quote
Jabba the Hutt Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0083791/ Quote
Novaliis Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 The Dark Crystal? Odlican film, meni jedan od omiljenih starih fantasy filmova. A ful verziju Watchman-a nisam odgledao (nisam ni znao da postoji) ali sada imam zelju. Odgledao nedavno The Machinist, solidan film, odlicna glavna uloga, sve u svemu vredi pogledati ako volite mystery fazon. Quote
Lou Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Po mom mišljenju, ne spada u misteriju, mada vidim da je tako i klasifikovan na imdb-u. Većina ljudi ovde je i gledala film, tako da neću nikome pokvariti ako kažem da je više u domenu psihološkog trilera, sa osnovnom postavkom jasnom skoro od početka. Mada, primetio sam način na koji gledam filmove od kada se bavim svojim budućim pozivom - ako nešto nije jasno u prvih dvadesetak minuta, pretpostavljam dijagnozu na osnovu malo informacija koje film daje i obično budem u pravu. Quote
Recommended Posts