Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sto se tice smeka, radjeno je prema japanskom lutkarskom pozoristu, to ne bi trebalo da vuce na '80e :ph34r:

Ma mislila sam na muziku mada pocetna scena tj. kada se prikazuje naziv filma def. podsjeca na neki retro fazon.

Edited by Kokopelli
Posted

Koliko tacno traje onaj pocetak u tom filmu, ja sam ga pustila i zaspala? :haha:

A on ti je navodno jako bitan ukoliko zelis da saznas glavnu radnju filma. Za pozadinsku radnju tj. ono sto je Trier htio da prikaze izmedju nije toliko bitno. Sta vise, mislim da je tim uvodnim dijelom htio da kaze "Ako vas zanima radnja, evo vam citava radnja zato se ne trudite da gledate ostatak filma." Mislim, kad vec gledas film, odgledaj ga citavog nezavisno od toga sto je on htio da kaze ili ne :D

Posted
Btw, ima taj šmek 80-ih, mada se tebi i Generalnom vjerovatno ne dopada taj retro umjetnički stil :da:

мени се само шмек и свидео, јер је прича празна и неоригинална. управо ме је шмек терао да гледам даље и очекивао сам да се деси нешто што ће изменити ток кинематографије ез ви ноу ит.

срећа у несрећи је што се у филму појављује Кристина Хендрикс и што је понела дупе.

Posted

Meni se dopao, a muzika i kadrovi su takvi možda zbog Danca koji je radio film :D Btw, ima taj šmek 80-ih, mada se tebi i Generalnom vjerovatno ne dopada taj retro umjetnički stil :da:

moguce, ne znam.. cini mi se da nemam problem sa smekom 80-ih nego sa dinamikom filma. ima previse mesta na kojima mi drive ne drzi paznju. najcudniji momenat filma je kad krene pesma koja veze sa radnjom nema (kad on stavi masku i saceka hellboy-a) :haha:

kad smo vec kod retro smeka - top 5 filmova 2011 mi je 'amerikanac', mada mislim da sam vec napisao preporuku ovde..

http://www.imdb.com/title/tt1440728/

http://www.youtube.com/watch?v=4ywmoXZwkA0

Posted

Dance, dance, otherwise we are lost...

Film jeeeee prejak... speechlessss.

Ona čupava u tramvaju sa jastukom me podsetila na tebe. :haha:

Posto ovde preporuka mora da izgleda kao reklama za kondome, recimo da je gotivan za ljubitelje Sin City-a :haha:

Bunraku

+1 od mene, ako želite zabavan film to je to.

Posted

kad smo vec kod retro smeka - top 5 filmova 2011 mi je 'amerikanac'

интересантно. мени и ''американац'' пати од сличних синдрома као и ''драјв''.

чудном атмосфером, динамиком и честим изостанцима дијалога покушавају да забашуре недостатак праве & оригиналне приче.

Posted

A on ti je navodno jako bitan ukoliko zelis da saznas glavnu radnju filma. Za pozadinsku radnju tj. ono sto je Trier htio da prikaze izmedju nije toliko bitno. Sta vise, mislim da je tim uvodnim dijelom htio da kaze "Ako vas zanima radnja, evo vam citava radnja zato se ne trudite da gledate ostatak filma." Mislim, kad vec gledas film, odgledaj ga citavog nezavisno od toga sto je on htio da kaze ili ne :D

Moracu da ga gledam kad ne budem umorna. Inace mogu da podnesem, cak nekad i volim, spore filmove, ali ovaj me je bas lepo odveo u san. :haha:

Posted

интересантно. мени и ''американац'' пати од сличних синдрома као и ''драјв''.

чудном атмосфером, динамиком и честим изостанцима дијалога покушавају да забашуре недостатак праве & оригиналне приче.

sta ga znam, meni film ne mora da ima pravu i originalnu pricu da bi mi se svideo.

recimo, volim i "glupe" filmove tipa expendables. ok, nije to isti nivo kao na primer district 9, ali i ne ide na iste adute.

glavno je da film nije dosadan i da drzi paznju. ako je rezija aljkava i ako je losa gluma, nema pomoci. ;)

Posted

ne, ne, odlican film

kao sto mozete videti iz trejlera nisu to skotovi ejlijeni (ima samo jedan doduse) nego neki novi, vise kao predatori, a ova avatarka je haj tek za razliku od onih u avataru koji su zaostali

uglavnom, klasa film, ima i dobre glume i svega

Posted

gledao ga bash nedavno sa ortakom koji se lozi na seriju, ja je takodje nikad nisam gledao osim nekih inserata. malo deja vu pricha, ali kul komedija. ima dosta dobrih fora.

i ja sam skontao pesmu, samo shto je bila grchka (verovatno originalna) verzija. :haha: