Captain Spaulding Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Kada ce Prometej Director's Cut? Quote
Јарослав Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 Управо (коначно) одгледах Авенџерсе. Супер филмић, забава каква и треба да буде. Такви филмови се само због тога и праве. И онда ми нису јасне све оне дискусије о некој филозофској поенти филма. Да сам верник, сад бих рекао "боже, свашта". А да, крај наговештава да ће бити још којег дела. Што се мене тиче, само напред. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 Jesi odgledao bas do kraja....misim bas bas,kad prodje sve ono ko je glumio,rezirao,snimao,zahvalnice itd... Quote
Јарослав Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 Ево сад пустих то. Значи, биће и другог дела? И скроз симпатично на крају кад седе у фаст фуду. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 aha. meni to ostala navika od nekog crtaca,otad-pogledaj do kraja,jer mozda ima jos nesto. Korejske sapunice-15,16 epizoda,cuku vremena,sretnu se,idu na kurac jedno drugom,ona sva kjut,smotana i nesrecna u ljubavi,najbolja drugarica joj otme frajera,on super kul 'ladan ko spricer,preseli se kod nje pod izgovorom da je derpe,al zato sto njena kuca krije tajnu a ta tajna mu je potrebna za projekat,u medjuvremenu poludi za njom,njegov sef je derpe,sazna da je ovaj derpe,do desete epizode ovaj otkrije da nije derpe,tu se smuvaju ona i on,sef tuzan,al srecan pa pomaze golupcicima,do trinaeste keva je protiv snajke,otac protiv zeta,do petnaeste otac saznaje zasto je ovaj tu,saznaje za projekat isteruje zeta i na kraju sve se resi u poslednjoj epizodi,svi srecni. Quote
Lou Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 (edited) meni to ostala navika od nekog crtaca,otad-pogledaj do kraja,jer mozda ima jos nesto. Meni je to navika od Džeki Čena. Edited September 19, 2012 by Lou Quote
Denny Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 (edited) Izašao je novi animirani Resident Evil: Damnation, odličan je ako izuzmemo izmišljenu državu i tako to. Po mom mišljenju, bolji od Degeneration. Leon tata. Birajte. Edited September 19, 2012 by Denny 1 Quote
Lou Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 "Degeneration" me nije oduševio, ali ako je ovo bolje... skidam. Quote
marcoman Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 Ne brini se lepi su i 9 godina kasnije Sta znam lepota je u duhovnom bogatstvu necije licnosti, kontam da su oboje u fazonu i nakon 9 godina ostali zategnuti, bez bora, tj bez nekog znaka da su ostarili meni bi bilo bezveze pa devet godina kasnije imaju jedva 30 tako da normalno da su lepi i bez bora ja sam gledao samo prvi deo,i nesto i nisam bas pao u nesvest iako sam mogao i licno da se povezem sa filmom na neki nacin sto je uvek samo plus ideja je fenomenalna, mislim fokusirati radnju na dijalog vise nego na akciju i sve to, ali meni upravo ti dijalozi nisu bili tako spektakularni kao sto sam mozda ocekivao ja bih mu licno dao mozda 7/10 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 Meni je to navika od Džeki Čena. Da,da i Dzeki legenda,ono kad se izubija i sjebe u vratolomijama. Quote
KinSlayer Posted September 21, 2012 Report Posted September 21, 2012 (edited) Ako ni zbog cega drugog, film treba pogledati, jer je vrlo originalan, a to je danas retkost: The Tall Man. Edited September 21, 2012 by KinSlayer Quote
Captain Spaulding Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Brutalan Blesavo dobar 2 Quote
forever*autumn Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Ako ni zbog cega drugog, film treba pogledati, jer je vrlo originalan, a to je danas retkost: The Tall Man. zanimljiva ideja, ali sam film mi nije bas legao. imajuci u vidu da ga je radio covek koji stoji iza Martyrs-a, nisam mogao a da ne ocekujem vise. Quote
Fake City Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Moonrise Kingdom (2012) http://www.imdb.com/title/tt1748122/ Klasican Anderson, ko voli taj njegov stil rezije mozda mu se i svidi film. Meni nije legao i pored odlicne glumacke ekipe. U nekim delovima je malo falilo da zaspem. Od njega su mi se jedino svideli Fantastic Mr Fox i Rushmore. 1 Quote
KinSlayer Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 zanimljiva ideja, ali sam film mi nije bas legao. imajuci u vidu da ga je radio covek koji stoji iza Martyrs-a, nisam mogao a da ne ocekujem vise. Slazem se, ni meni film generalno nije nist' specijalno, al' da je originalan jest'. Quote
SweetNurse Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 (edited) http://www.imdb.com/title/tt0292963/ nice Edited September 26, 2012 by SweetNurse Quote
forever*autumn Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Red Lights interesantan francuski film o dvoje medjusobno otudjenih supruznika na svojevrsnom katarzicnom putovanju. Quote
VoivodBG Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 @Fake City, izasao je dvd rip Moonrise Kingdom-a? Prosledi link, bitte. Iz genijalnog uma Gendija Tartakovskog (Dexters Laboratory, Fosters Home For Imaginary Friends, Symbionic Titan i mnogi drugi kultovi sa Cartoon Network-a) iznedrio se jedan posve divan crtani. Toliko prelepog omaza starima klasicnim crtanima, ali u 3d animaciji. Savrsena glasovna gluma, animacija i posve zdrav humor. Mozda nije detaljno lep kao Pixarova animirana ceda, ali moze im ocitati lekciju iz postavke likova i price. (Iako je i ovde malo glavna tema izlizana, zastitnicki orijentisan cale) Uzivao sam u svakoj minuti. Quote
LotusEater-- Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Oldboy [2003] http://www.imdb.com/title/tt0364569/ jos jedan korejski, svrstao bih ga kao psiho triler, o liku koji je bio zarobljen na 15 godina i konacno pusten na slobodu. svaka preporuka. 1 1 Quote
Јарослав Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0844286/ Малопре га погледах, а колико видим, иде управо и на РТС-у. Quote
Guest Bata Životinja Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 COSMOPOLIS (David Cronenberg, 2012) 1 2 Quote
Генеральный Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0408306/ Мјуник, нико није дуго препоручиво. мени лег'о к'о бог, 2:30 сахата нисам поглед'о на сат каће да се сврши. 1 Quote
KinSlayer Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Ja ga gledah onomad u bioskopu jos, meni mnogo razvucen bio... Genijalan film: http://www.imdb.com/title/tt0059043/ Quote
Recommended Posts