Jump to content

Recommended Posts

Posted

Управо (коначно) одгледах Авенџерсе. Супер филмић, забава каква и треба да буде. Такви филмови се само због тога и праве. И онда ми нису јасне све оне дискусије о некој филозофској поенти филма. Да сам верник, сад бих рекао "боже, свашта".

А да, крај наговештава да ће бити још којег дела. Што се мене тиче, само напред.

Posted

aha. :mhihi: meni to ostala navika od nekog crtaca,otad-pogledaj do kraja,jer mozda ima jos nesto.

Korejske sapunice-15,16 epizoda,cuku vremena,sretnu se,idu na kurac jedno drugom,ona sva kjut,smotana i nesrecna u ljubavi,najbolja drugarica joj otme frajera,on super kul 'ladan ko spricer,preseli se kod nje pod izgovorom da je derpe,al zato sto njena kuca krije tajnu a ta tajna mu je potrebna za projekat,u medjuvremenu poludi za njom,njegov sef je derpe,sazna da je ovaj derpe,do desete epizode ovaj otkrije da nije derpe,tu se smuvaju ona i on,sef tuzan,al srecan pa pomaze golupcicima,do trinaeste keva je protiv snajke,otac protiv zeta,do petnaeste otac saznaje zasto je ovaj tu,saznaje za projekat isteruje zeta i na kraju sve se resi u poslednjoj epizodi,svi srecni.fuck_yea.gif

Posted (edited)

meni to ostala navika od nekog crtaca,otad-pogledaj do kraja,jer mozda ima jos nesto.

Meni je to navika od Džeki Čena.

Edited by Lou
Posted

Ne brini se lepi su i 9 godina kasnije :haha:

Sta znam lepota je u duhovnom bogatstvu necije licnosti, kontam da su oboje u fazonu i nakon 9 godina ostali zategnuti, bez bora, tj bez nekog znaka da su ostarili meni bi bilo bezveze :wink:

pa devet godina kasnije imaju jedva 30 tako da normalno da su lepi i bez bora :)

ja sam gledao samo prvi deo,i nesto i nisam bas pao u nesvest iako sam mogao i licno da se povezem sa filmom na neki nacin sto je uvek samo plus

ideja je fenomenalna, mislim fokusirati radnju na dijalog vise nego na akciju i sve to, ali meni upravo ti dijalozi nisu bili tako spektakularni kao sto sam mozda ocekivao

ja bih mu licno dao mozda 7/10

Posted

Ako ni zbog cega drugog, film treba pogledati, jer je vrlo originalan, a to je danas retkost:

The Tall Man.

zanimljiva ideja, ali sam film mi nije bas legao. imajuci u vidu da ga je radio covek koji stoji iza Martyrs-a, nisam mogao a da ne ocekujem vise.

Posted

zanimljiva ideja, ali sam film mi nije bas legao. imajuci u vidu da ga je radio covek koji stoji iza Martyrs-a, nisam mogao a da ne ocekujem vise.

Slazem se, ni meni film generalno nije nist' specijalno, al' da je originalan jest'.

Posted

@Fake City, izasao je dvd rip Moonrise Kingdom-a? Prosledi link, bitte.

Iz genijalnog uma Gendija Tartakovskog (Dexters Laboratory, Fosters Home For Imaginary Friends, Symbionic Titan i mnogi drugi kultovi sa Cartoon Network-a) iznedrio se jedan posve divan crtani. Toliko prelepog omaza starima klasicnim crtanima, ali u 3d animaciji. Savrsena glasovna gluma, animacija i posve zdrav humor. Mozda nije detaljno lep kao Pixarova animirana ceda, ali moze im ocitati lekciju iz postavke likova i price. (Iako je i ovde malo glavna tema izlizana, zastitnicki orijentisan cale)

Uzivao sam u svakoj minuti. :wub: