Dark_Elf Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 dajte neku jaku dramu (bez kosookih, ne mogu vise) Life of David Gale je vrlo solidan film. A možeš i Pay me Forward. U oba glumi car Kevin Spejsi. 2 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 Aj u susret Sendiju,dajte neke katastrofe tipa deep Impact...... Quote
Dark_Elf Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Armageddon, 2012... mada verujem da znaš za njih. nego sad sam se setio filmčine dobre za preporuku: Nikad nisam nešto mirisao Daglasa, ali ovde je pokidao: 1 2 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Da,da Falling Down je filmcina i po. Jos dva kosooka Reign of Assassins i jedan na foru Memories of murder,a podjednako dobar,takodje po istinitom dogadjaju Children... Jbt,sta god iskopao od njih,to valja. Quote
Dark_Elf Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Ok kosookih, meni je Fearless mnogo jak film. Možda najbolja uloga Jet Lija. 1 1 Quote
ZheX Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1182345/ Quote
Fake City Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1182345/ Jedan od najboljih SF filmova. Quote
KinSlayer Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 (edited) The Pact - kul film za Noc vestica... Nije ono wow odlican, al' sasvim solidan b horor-triler, dobra gluma + mi se svidja sto su neke stvari nedovoljno objasnjene, tj. ostavljeno je gledaocima da ih sami zakljuce i zato ima prilicno oprecnih misljenja o nekim stvarima u filmu... Npr jedna od stvari za razmisljanje je zasto se film uopste zove The Pact... Tj. o kom paktu je rec. 6/10 Ljubitelji zanra bi svakako trebalo da ga pogledaju, ostali u zavisnosti od raspolozenja... E, da, i nema puno cimanja, nije nesto strasan film ko sto pise na ovom plakatu... Edited October 31, 2012 by KinSlayer Quote
Captain Spaulding Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 (edited) Mislim da nastaje novi podzanr horor filmova i da je ovaj, zajedno sa Absentia (koji ti preporucujem da pogledas)u tom radijusu. Pakt izmedju Annie i one ubijene devojke.Meni je jedino nesvatljivo ono konstantno plakanje ( i u snu, i u hotelskoj sobi pored njene i u kuci) njenog ujaka Edited November 1, 2012 by Lou boktejebo, citiraš ogroman post koji je odmah pre tvog 1 1 Quote
KinSlayer Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 Mislim da nastaje novi podzanr horor filmova i da je ovaj, zajedno sa Absentia (koji ti preporucujem da pogledas)u tom radijusu. Pakt izmedju Annie i one ubijene devojke.Meni je jedino nesvatljivo ono konstantno plakanje ( i u snu, i u hotelskoj sobi pored njene i u kuci) njenog ujaka Hvala pogledacu. Mislim, da je to kajanje koje on ispoljava. Ali koje ga ne sprecava da ubija dalje. Ima jos stvari, simbolika plavog i zelenog oka, da li je on njoj ujak ili cale, da li joj je majka zapravo maceha, a prava majka ona koja je duh, jer i ona je trudna na onoj slici, a to objasnjava i zasto ova ima njen krst i onu podeljenu sliku, da li su sestre zapravo polu-sestre po ujaku, tj caletu, da li je bio incest ili nije, kao i sta simbolizuje kraj da li je samo nocna mora ili se i u njoj radja neko zlo u smislu da sad ona ostaje sa malom, tj. postala je maceha. A sestre je majka/maceha maltretirala kao male itd. E, da ja npr. mislim da je vise pakt izmedju sestre i brata, jer je ona znala sta ovaj radi, a ipak ga krila... 2 Quote
Captain Spaulding Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 Hvala pogledacu. Mislim, da je to kajanje koje on ispoljava. Ali koje ga ne sprecava da ubija dalje. Ima jos stvari, simbolika plavog i zelenog oka, da li je on njoj ujak ili cale, da li joj je majka zapravo maceha, a prava majka ona koja je duh, jer i ona je trudna na onoj slici, a to objasnjava i zasto ova ima njen krst i onu podeljenu sliku, da li su sestre zapravo polu-sestre po ujaku, tj caletu, da li je bio incest ili nije, kao i sta simbolizuje kraj da li je samo nocna mora ili se i u njoj radja neko zlo u smislu da sad ona ostaje sa malom, tj. postala je maceha. A sestre je majka/maceha maltretirala kao male itd. E, da ja npr. mislim da je vise pakt izmedju sestre i brata, jer je ona znala sta ovaj radi, a ipak ga krila... Interesantnan zakljucak, stvarno je na gledaocu da protumaci kako mu najvise odgovara Ali Jako mi je cudno to sto je njen ujak bio u sobi pored nje u nekom hotelu, pomislim u tom momentu da je i on duh, koji ce k***** on u sobi pored? 1 Quote
KinSlayer Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 Interesantnan zakljucak, stvarno je na gledaocu da protumaci kako mu najvise odgovara Ali Jako mi je cudno to sto je njen ujak bio u sobi pored nje u nekom hotelu, pomislim u tom momentu da je i on duh, koji ce k***** on u sobi pored? E, da, to stvarno nemam pojma... Ostavili su bas dosta prostora za pretpostavke... A sto se plakanja tice, svuda su ona raspeca i cuda u kuci, kontam da su brat i sestra jaki vernici, pa on oplakuje grehe, bem li ga... 1 Quote
Berliner Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 jeste gledali On the Road (2012)? ok film za da ide u pozadini dok se zajebavate s ekipom Quote
dAdAiSt Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Dzek Keruak u filmskom obliku? Neka hvala. Quote
Sreta Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0086927/ Za malo stariju generaciju, moze i za ove mladje pusikurce... Quote
Dark_Elf Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Jesi gledao Sreto Hangover? Odlična komedija, isti fazon ko to... momačko veče. ------------------- Nego, je l' gledao neko Another Earth? http://www.imdb.com/title/tt1549572/ Ja se kanim da ga gledam od kako se trejler pojavio, ali još ne stigoh. Radnje mi deluje jako interesantno (paralelna zemlja na nebu koja kasni u odnosu na prvu 15 minuta). Da li je više tako sf neki trip, ili romantika i te gluposti? Ako može neko da mi kaže više o filmu (bez preteranog spoilovanja), i da kaže na koji eventualno film liči (cool kao Kpax... ili smarački kao Signs i Moon?) bio bih zahvalan. Quote
Sreta Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Jesi gledao Sreto Hangover? Odlična komedija, isti fazon ko to... momačko veče. ------------------- Dobar je prvi Hangover, a drugi je sve na istu foru Bacite jos neku preporuku tog tipa, da je dobra komedija. Quote
Dark_Elf Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Mene oduševljavala ona kokoška u stanu, i koji će im kurac? Posle čitam na imdb da je reditelj u dvd komentarima napisao da je hteo da to ostane nerazjašnjeno, ali da jedno od objašnjenja može biti da su kokošku ulovili jer su hteli da nahrane tigra. A drugi deo, vrh momenat mi je kad Su vidi sebe na mobilnom kako divlja na ulici: Fuck the police... fuck the police!!!" Su mi nekako najveći car, bolji čak i od Alena. Inače, trenutno se snima treči deo i zna se samo to da ovoga puta nema nikakve momačke večeri. Quote
Captain Spaulding Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Pogledah http://www.imdb.com/title/tt1658837/ Nije los, za jednom pogledati. Quote
Lou Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Inače, trenutno se snima treči deo i zna se samo to da ovoga puta nema nikakve momačke večeri. Ako se dobro sećam, rečeno je odmah posle drugog dela da će ovaj biti u Amsterdamu i da će koncept biiti drugačiji, da se ne bi ponavljalo sve živo na drugoj lokaciji. Quote
Norther Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Nego, je l' gledao neko Another Earth? http://www.imdb.com/title/tt1549572/ Ja se kanim da ga gledam od kako se trejler pojavio, ali još ne stigoh. Radnje mi deluje jako interesantno (paralelna zemlja na nebu koja kasni u odnosu na prvu 15 minuta). Da li je više tako sf neki trip, ili romantika i te gluposti? Ako može neko da mi kaže više o filmu (bez preteranog spoilovanja), i da kaže na koji eventualno film liči (cool kao Kpax... ili smarački kao Signs i Moon?) bio bih zahvalan. Nije ono na sta prvo pomislis od koncepta iznenadnog pojavljivanja paralelne zemlje. Film je Indie depresivna fucked up drama. Sf je u skroz drugom planu. Zaobidji slobodno...ulogovao sam se samo da bih ti to napisao 1 Quote
Fake City Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Dazed and Confused http://www.imdb.com/title/tt0106677/ Odgledao ga ponovo posle dugo vremena. Stvarno genijalan film, umirao sam od smeha na scene sa Ben Aflekom. Quote
Lou Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Meni je taj film teška smorčina. Otprilike kao kolaž polu-fora, bez ikakve radnje i priče. Quote
Recommended Posts