Jump to content

Recommended Posts

Posted

Armageddon, 2012... mada verujem da znaš za njih.

nego sad sam se setio filmčine dobre za preporuku: :)

Nikad nisam nešto mirisao Daglasa, ali ovde je pokidao:

falling_down_wide_screen_walls_of_the_movie_general_desktop_800x600_wallpaper-82657.jpg

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted (edited)

The-Pact-Poster.jpg

The Pact - kul film za Noc vestica...

Nije ono wow odlican, al' sasvim solidan b horor-triler, dobra gluma + mi se svidja sto su neke stvari nedovoljno objasnjene, tj. ostavljeno je gledaocima da ih sami zakljuce i zato ima prilicno oprecnih misljenja o nekim stvarima u filmu...

Npr jedna od stvari za razmisljanje je zasto se film uopste zove The Pact... Tj. o kom paktu je rec.

6/10

Ljubitelji zanra bi svakako trebalo da ga pogledaju, ostali u zavisnosti od raspolozenja...

E, da, i nema puno cimanja, nije nesto strasan film ko sto pise na ovom plakatu...

Edited by KinSlayer
Posted (edited)

Mislim da nastaje novi podzanr horor filmova i da je ovaj, zajedno sa Absentia (koji ti preporucujem da pogledas)u tom radijusu.

Pakt izmedju Annie i one ubijene devojke.Meni je jedino nesvatljivo ono konstantno plakanje ( i u snu, i u hotelskoj sobi pored njene i u kuci) njenog ujaka

Edited by Lou
boktejebo, citiraš ogroman post koji je odmah pre tvog
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Mislim da nastaje novi podzanr horor filmova i da je ovaj, zajedno sa Absentia (koji ti preporucujem da pogledas)u tom radijusu.

Pakt izmedju Annie i one ubijene devojke.Meni je jedino nesvatljivo ono konstantno plakanje ( i u snu, i u hotelskoj sobi pored njene i u kuci) njenog ujaka

Hvala pogledacu.

Mislim, da je to kajanje koje on ispoljava. Ali koje ga ne sprecava da ubija dalje. Ima jos stvari, simbolika plavog i zelenog oka, da li je on njoj ujak ili cale, da li joj je majka zapravo maceha, a prava majka ona koja je duh, jer i ona je trudna na onoj slici, a to objasnjava i zasto ova ima njen krst i onu podeljenu sliku, da li su sestre zapravo polu-sestre po ujaku, tj caletu, da li je bio incest ili nije, kao i sta simbolizuje kraj da li je samo nocna mora ili se i u njoj radja neko zlo u smislu da sad ona ostaje sa malom, tj. postala je maceha. A sestre je majka/maceha maltretirala kao male itd. E, da ja npr. mislim da je vise pakt izmedju sestre i brata, jer je ona znala sta ovaj radi, a ipak ga krila...

• Downvote 2
Posted

Hvala pogledacu.

Mislim, da je to kajanje koje on ispoljava. Ali koje ga ne sprecava da ubija dalje. Ima jos stvari, simbolika plavog i zelenog oka, da li je on njoj ujak ili cale, da li joj je majka zapravo maceha, a prava majka ona koja je duh, jer i ona je trudna na onoj slici, a to objasnjava i zasto ova ima njen krst i onu podeljenu sliku, da li su sestre zapravo polu-sestre po ujaku, tj caletu, da li je bio incest ili nije, kao i sta simbolizuje kraj da li je samo nocna mora ili se i u njoj radja neko zlo u smislu da sad ona ostaje sa malom, tj. postala je maceha. A sestre je majka/maceha maltretirala kao male itd. E, da ja npr. mislim da je vise pakt izmedju sestre i brata, jer je ona znala sta ovaj radi, a ipak ga krila...

Interesantnan zakljucak, stvarno je na gledaocu da protumaci kako mu najvise odgovara

Ali

Jako mi je cudno to sto je njen ujak bio u sobi pored nje u nekom hotelu, pomislim u tom momentu da je i on duh, koji ce k***** on u sobi pored?

• Downvote 1
Posted

Interesantnan zakljucak, stvarno je na gledaocu da protumaci kako mu najvise odgovara

Ali

Jako mi je cudno to sto je njen ujak bio u sobi pored nje u nekom hotelu, pomislim u tom momentu da je i on duh, koji ce k***** on u sobi pored?

E, da, to stvarno nemam pojma... Ostavili su bas dosta prostora za pretpostavke... A sto se plakanja tice, svuda su ona raspeca i cuda u kuci, kontam da su brat i sestra jaki vernici, pa on oplakuje grehe, bem li ga...

• Downvote 1
Posted

Jesi gledao Sreto Hangover?

Odlična komedija, isti fazon ko to... momačko veče.

-------------------

Nego, je l' gledao neko Another Earth?

http://www.imdb.com/title/tt1549572/

Ja se kanim da ga gledam od kako se trejler pojavio, ali još ne stigoh.

Radnje mi deluje jako interesantno (paralelna zemlja na nebu koja kasni u odnosu na prvu 15 minuta).

Da li je više tako sf neki trip, ili romantika i te gluposti?

Ako može neko da mi kaže više o filmu (bez preteranog spoilovanja), i da kaže na koji eventualno film liči (cool kao Kpax... ili smarački kao Signs i Moon?) bio bih zahvalan. :)

Posted

Jesi gledao Sreto Hangover?

Odlična komedija, isti fazon ko to... momačko veče.

-------------------

Dobar je prvi Hangover, a drugi je sve na istu foru :D

Bacite jos neku preporuku tog tipa, da je dobra komedija.

Posted

Mene oduševljavala ona kokoška u stanu, i koji će im kurac? :D

Posle čitam na imdb da je reditelj u dvd komentarima napisao da je hteo da to ostane nerazjašnjeno, ali da jedno od objašnjenja može biti da su kokošku ulovili jer su hteli da nahrane tigra. :D

A drugi deo, vrh momenat mi je kad Su vidi sebe na mobilnom kako divlja na ulici: Fuck the police... fuck the police!!!" :D

Su mi nekako najveći car, bolji čak i od Alena.

Inače, trenutno se snima treči deo i zna se samo to da ovoga puta nema nikakve momačke večeri.

Posted
Inače, trenutno se snima treči deo i zna se samo to da ovoga puta nema nikakve momačke večeri.

Ako se dobro sećam, rečeno je odmah posle drugog dela da će ovaj biti u Amsterdamu i da će koncept biiti drugačiji, da se ne bi ponavljalo sve živo na drugoj lokaciji.

Posted

Nego, je l' gledao neko Another Earth?

http://www.imdb.com/title/tt1549572/

Ja se kanim da ga gledam od kako se trejler pojavio, ali još ne stigoh.

Radnje mi deluje jako interesantno (paralelna zemlja na nebu koja kasni u odnosu na prvu 15 minuta).

Da li je više tako sf neki trip, ili romantika i te gluposti?

Ako može neko da mi kaže više o filmu (bez preteranog spoilovanja), i da kaže na koji eventualno film liči (cool kao Kpax... ili smarački kao Signs i Moon?) bio bih zahvalan. :)

Nije ono na sta prvo pomislis od koncepta iznenadnog pojavljivanja paralelne zemlje.

Film je Indie depresivna fucked up drama. Sf je u skroz drugom planu.

Zaobidji slobodno...ulogovao sam se samo da bih ti to napisao :D

• Upvote 1