sale 3sm Larry Flynt Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 I u trecem Ekspendiblsu ce biti Swarci.hehe, bice i Antonio Banderas, Mel Gibson, Harison Ford, Robert Dejvi, that nigga Vesli Snajps... Quote
Guest Bata Životinja Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 ne znam zašto ne pozovu mog brata Agima Čekua da upotpuni cirkus kakav bre Expendables, mene bi bilo sramota da pričam negde da sam gledao Expendables 2, pa jbt to je van svake pameti, videlo se na kilometar da je čisto proseravanje pogledajte Escape Plan, nećete se pokajati, ovo i Prisoners su najbolji američki filmovi ove godine 3 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Prave junacine, a ne neki seka Perse Dzeksoni, Salabaje le Bufovi, emosi iz Tvajlajta i gej heroji u trikoima i lateksu sa natprirodnim sranjima.Samo sirovo, samo B akcija u A produkciji!Krv i pucanje, jebo drame!!!!!!!!!!!!! :rockdevil: Quote
lemmy sixx Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Escape Plan je film u kome su Stalone i Svarceneger po treci puta zajedno,a po drugi puta ozbiljno.Pukni od muke,ali tako je. Quote
johnnyzzz Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 ne znam zašto ne pozovu mog brata Agima Čekua da upotpuni cirkus kakav bre Expendables, mene bi bilo sramota da pričam negde da sam gledao Expendables 2, pa jbt to je van svake pameti, videlo se na kilometar da je čisto proseravanje pogledajte Escape Plan, nećete se pokajati, ovo i Prisoners su najbolji američki filmovi ove godine zaboravio si da napišeš tačka pa ne znam dal da ti verujem... Quote
lemmy sixx Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Prave junacine, a ne neki seka Perse Dzeksoni, Salabaje le Bufovi, emosi iz Tvajlajta i gej heroji u trikoima i lateksu sa natprirodnim sranjima.Samo sirovo, samo B akcija u A produkciji!Krv i pucanje, jebo drame!!!!!!!!!!!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Quote
Guest Bata Životinja Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Escape Plan je film u kome su Stalone i Svarceneger po treci puta zajedno,a po drugi puta ozbiljno.Pukni od muke,ali tako je. Lemi, prosto je neverovatno da odrastao i trezan čovek Expendables 2 opisuje rečju ''ozbiljno'', ali zato te svi volimo zaboravio si da napišeš tačka pa ne znam dal da ti verujem... zajebaj, zajebaj inače, i Dimitrije Vojnov je odlično ocenio Escape plan 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Jedan klasik, Sofijin izbor. Moze De Niro da se ugoji 30 kila i da smrsa za uloge, Moze Al Pacino da bude uverljiviji od onih koje glumi, moze Brando da bude faca, al samo bog moze da nauci tecno da govori poljski i nemacki kao maternje, a da te pritom ubedi da je engleski tek poceo da uci. Merilkin drugi oskar. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 fighter in the wind http://www.imdb.com/title/tt0416499/?licb=0.49366596052869505 Film o ocu kjokosinkai karatea....dobar tabadzijski film, pocetak malo njanjav, sredina tu i tamo, a kraj opsti krkljanac. Quote
Aces High Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 http://www.imdb.com/title/tt1838603/ Quote
In The Flesh Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 (edited) Jedan apsolutni mindfuck od filma. I ko ima nerava da izdrži dernjavu Izabele Ađani, svjedočiće jednoj od najbolje odrađenih uloga ikad. http://www.imdb.com/title/tt0082933/ Isabelle Adjani told it took her several years to get over playing Anna. She also said that she'd never take on a similar role." Edited November 28, 2013 by In The Flesh Quote
Guest Bata Životinja Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 apsolutna podrška za Possession među najboljim filmovima koje sam gledao Quote
Guest Bata Životinja Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 http://www.imdb.com/title/tt1838603/ moram i ja da pohvalim ovaj film, pre par dana sam pogledao doduše, malo su ga zajebali sa tagline-om, jer Kejn je trebao da završi sasvim drugačije ako je slogan ''love life again'' no svakako je dobar film, čudi me da ga neki muškarac hvali na metal forumu a drugi film je ono što Srbi ne smeju da snime a Rusi bez problema urade - ali Mayor (2013) je ono što bi mnogi srpski reditelji voleli da ekanizuju u Srbiji. Vidi se bre da smo braća, imamo slične pajkane Quote
Night's Blood Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Je l' neko gledao ovo? http://www.imdb.com/title/tt0787442/ Quote
Schneider Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 U suštini nisam ljubitelj Bolivuda, al ovo mora na preporuku- Rab Ne Bana Di Jodi. Lepo odrađena i romantična priča, dobar humor i par odličnih koreografija u filmu, svaka preporuka. Quote
MissionVao Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 (edited) Pogledah Counselor, film zasluzuje bar jednu pohvalu al ne smem da kazem koju jer bi bio spoiler. Ne gledati ako ne podnosite Kameron Dijaz (mada je poenta da ti izazove gadjenje pa je sjajno odabrana za tu ulogu). Mana je sto ima karaktera za koje je tesko poverovati da stvarno postoje (mada u stvarnom zivotu ima i ludjih za koje svi znamo). Edited December 4, 2013 by MissionVao Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Glove Lik je bejzbol zvezda al zasrao nesto pa za kaznu ga salju da trenira skolski tim, al skola sa decom ostecenog sluha.. Dakle prica standardna, trenira ih za drzavno prvenstvo, ali tako dobro uradjeno i na momente tesko za srcku, a opet i smesno. OVom glavnom glumcu je ovo inace drugi film sa bejzbol tematikom...lik sabija kako glumi, totalni je azijski Pacino. Quote
In The Flesh Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Zajebi sve ostale filmove ove godine...čista 10-ka. http://www.imdb.com/...2/?ref_=nv_sr_3 1 4 Quote
МегафаН Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Ne znam, meni je dosadan, patetika, kao da je radjen 80-tih, kao da gledam Kuduza, a mozda nisam objektivan zato sto se zasniva na dogadjajima koji su se desili u mjestu gdje zivim pa znam kako je sve osim tuce u filmu izmisljeno... Quote
In The Flesh Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Meni niti u jednom trenutku film ne prelazi u patetiku. A izmišljeno je, naravno... motiv za film je taj događaj i to je sve. Ostalo je nakinđureno, kao i za svaki. Dijalog između Glogovca i onoga pacijenta (u svakom smislu) je fenomenalan. Čitavo vrijeme se otkriva samo po djelić priče, drži te u neizvjesnosti. Onda "efekat leptira" sa onim cigaretama koje nije uzeo. Priča o iskupljenju onog Harisa, po cijenu svog života...kompleksan film. Quote
Guest Bata Životinja Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 (edited) problem filma je upravo ovo što je Mega rekao - što su odlučili da priču zasnuju na stvarnom događaju a npr film je mogao bez problema da se dešava i u Pirotu nije objašnjen razlog rata, nisu se objašnjavali međuetnički odnosi, mogu samo Megi da verujem da ni sa glavnim učesnicima film nema stvarne veze to se zove čista eksploatacija zašto film nije napravljen tako što je neki debil pokušao u Pirotu da ubije tipa u trafici? Potpuno je isto, jer ovde niti smo se bavili religijom, niti nacijama, niti ratom moglo je i u Pirotu da se dešava, ali onda nikog ne bi zanimalo dakle, film ima isti problem kao i ovo http://www.youtube.com/watch?v=5OZ7WsALu_8 Edited December 5, 2013 by Bata Životinja 1 1 Quote
Recommended Posts