Guest Bata Životinja Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 inače, nikad nisam znao kako to da protumačim, ali kada je Apokalipsa bila u bioskopima reklamirali su je kao ''simbolički'' Kum 3 nikad mi nije jasno zbog čega, mada su isti glumci u pitanju Quote
metal guru Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 Brando nije trebao da bude onako podgojen i ovi su se slogirali kad su ga videli, ali meni je nekako bolje ispalo tako, Kurcovo fizicko propadanje je pratilo psihicko propadanje, potpuno je uzasan onakav Quote
Captain Spaulding Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 I meni je Full Metal Jacket bolji onaj prvi deo, sa obukom.. Quote
kuruz Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 I meni je Full Metal Jacket bolji onaj prvi deo, sa obukom.. da, posle obuke kao da je potpuno drugi film u pitanju Quote
Descender Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Za ljubitelje fantastike preporuka za Europa Report iz prošle godine, totalni anti-blokbaster SF, bez rolerkostera akcije & ludila & panike i nemogućih holivudskih sranja koja blage veze sa naukom i životom nemaju... Prijatno me iznenadio, sa uživanjem sam ga odgledao. Quote
Guest HEFEST Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Ja taj film nisam uspeo da odgledam. Dosadno bilo i kao da je snimano kucnom kamerom. Dosao do 15 minuta i batalio. Quote
Descender Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Početak jeste malo slow, ali baš kad se pregura tih prvih 15-ak minuta, postaje dobro. Sa tako malim budžetom, uspjeli su da snime sasvim pristojan i dosta "tačan" film... Mene sasvim prijatno iznenadio, a nisam previše očekivao. Quote
Guest Bata Životinja Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 zamislite film ''Hefest in Space'' Quote
VoivodBG Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Odgledao Dallas Buyers Club. McConaughey glumi tipicnu americku seljacinu koja se zarazi Sidom i pokusava ilegalnim lekovima da se sto duze odrzi u zivotu, plus prati njegovu borbu protiv Americke vlade i zdravstvenog sistema koji zabranjuju odredjene lekove koji pomazu obolelima. Mislim da ce McConaughey dobiti Oskara za ovu ulogu. Film je pomalo isprazan i dosadnjikav. Uzmes bilo koji Inarrituov film i tu ces da dozivis weltschmerz epskih proporcija, ovde ti to dodje kao kisela limunada bez leda. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Kapetan Filips.....Henks jos jednom pokazao sta je klasa i zasto je medju najboljima. Quote
metal guru Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 ^apsolutno, Hensk pokidao. Film vredi odgledati, koliko shvatam prilicno verno su preneli te dogadjaje Quote
Captain Spaulding Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Jel iko gledao ovaj film? Ako jeste, kako ste shvatili kraj filma i onu scenu sa stavljanjem kutije u camac Quote
Guest Bata Životinja Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 ja se ni ne sećam tog dela, kakve kutije? ali odličan je film Quote
LoveHateLove Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=N4IhWJ8r7_4 jel gledao neko ovo sranje? http://www.imdb.com/title/tt2172935/ Edited January 13, 2014 by LoveHateLove Quote
Мајор Гашпар Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 http://www.imdb.com/title/tt1335975/ Има линкова за камеру, па ко воли и може... Quote
MissionVao Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 ^apsolutno, Hensk pokidao. Film vredi odgledati, koliko shvatam prilicno verno su preneli te dogadjaje Da, toliko verno da je prava posada htela da lincuje sve koji imaju veze s filmom. Quote
KinSlayer Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 Kapetan Filips.....Henks jos jednom pokazao sta je klasa i zasto je medju najboljima. Dosta glupav film, koji je mogao komotno da traje sat vremena krace. Ne znam koliko je verno prikazana istinita prica, ali u filmu su svi ljudi prikazani kao preglupi i prenesposobni. Prosecno filmsko ostvarenje u najboljem slucaju, film za zaboraviti... Quote
Captain Spaulding Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 (edited) Captain Phillips (right) with Commander Frank Castellano of the USS Bainbridge after being rescued. U filmu je malo drugacije delovao posle spasavanja Edited January 15, 2014 by Captain Spaulding Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 Ne znam koliko je verno prikazana istinita prica, ali u filmu su svi ljudi prikazani kao preglupi i prenesposobni. Prosecno filmsko ostvarenje u najboljem slucaju, film za zaboraviti... verovatno ni blizu tako dramaticno koliko u filmu, ali to je nebitno, koliko je Henks dobar, pogotovo na kraju..ali da film kao film je prosek(doduse za Holivud, kom ovakvi filmovi fale, je ovo filmcina i po za 2013. godinu ) Last Vegas, verovatno nesto najgore u poslednjih 10 godina snimljeno, prica kerov kurac, al preporuka samo zbog Majkla Daglasa, Kevina Klajna, De Nira i Boga. nekako kao da su iz zajebancije prihvatili scenario i deluje toliko nadrealno da je i dalje neverovatno da su ovako nesto snimili zajedno, valjda je zato sto je toliki krs sa takvim glumcima i do jaja....nekako. Quote
MissionVao Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 Ja licno ne kazem da je film los samo mi smeta sto se fura kao da je po istinitoj prici. Okej, inspirisan istom a onda odveden u totalno drugom smeru http://nypost.com/2013/10/13/crew-members-deny-captain-phillips-heroism/ Ozbiljno, procitajte ceo tekst, necete verovati koliki je idiot pravi kapetan Quote
VoivodBG Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 Vec ste ga preporucivali. Samo da se pridruzim talasu pohvala. Najverovatnije film godine koji je proizasao iz Holivuda, a opet vise vuce na Evropski film. Moracu da pogledam i prethodne radove ovog Kanadjanina. Quote
Captain Spaulding Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 Ja sam skinuo ovaj od njega posle Prisoners, mozda ga i veceras pogledam Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 Terror Live Radio-tv voditelja zove lik u sred programa, koji tvrdi da ima bombu i da ce dici most u vazduh, ako od arhitekte tog mosta ne dobije izvinjenje za smrt oca i jos dvoje radnika koji su pre 30 gpdina radili na izgradnji mosta i cije su porodice na ime odstete dobili kurac od ovce.Da li je to jedina bomba u gradu?ic pejbek tajm madafakaaaaaa!Kraj je epicki. :rockdevil: Quote
Kumodraski Vo Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 Dobar, a i znate ga.. http://www.imdb.com/title/tt0361862/ Znaci bez pljuganja tokom voznje Quote
Recommended Posts