Guest Bata Životinja Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Incendies precenjen Last Vegas - scena sa 50 Centom nešto najjače u 2013. godini ostatak filma prosek Quote
Schneider Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Wolf of the Wall Street 5/10 Ako mi neko ovde kaže da je film vanserijski, baš bi me iznenadilo, jer mislim da neko ko ima izgrađeni filmski ukus ne može da lako svari ovo Skorseze-ovo đubre. Odlična gluma Di Kapria ali sve ostalo ajoj.. Quote
Fake City Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Blue Jasmine i 12 Years a Slave su mi se svideli. Mislim da Kejt Blanšet uzima Oskara najverovatnije. S druge strane American Hustle me smorio. Quote
LoveHateLove Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 I ja da se slozim da je Wolf of the Wall Street govance. Prica je toliko napucana i nasminkana da prosto smara, ja nisam ni do pola stigao odustao sam, mozda ga i zavrsim. Nije bilo potrebe da film traje tri sata i da razvlaci pricu o kurvama i drogama i ostalim nepotrebnim stvarima. Quote
Oak Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 Odgledah danas Gravity, prosto ne mogu da verujem da ima najviše nominacija za oskara, jako neozbiljan film, doduše efekti su perfektni, glavna mana su likovi, pogotovo lik Sandre Bulok, ono je strašno koliko je glupava i retardirana, jebena Laika je bila bolji astronaut od nje. 1 Quote
chess Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 valjda je fora da gledas film sa onim 55D naocarima, da osetis kao da si u svemiru. ja se generalno ne primam na efekte u filmovima ali mnogo se lozim na te spejs tripove, planete i asteroide i to, tako da ce mi verovatno biti zanimljivo. kapiram da ovde nema nesto mnogo dobre glume sad niti je akcenat na likovima, valjda ni situacija ne zahteva sad neku ludnicu od glume. pogledacu ga ovih dana. Quote
BlowCape Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 Od brata Jacques Davidts-a (Prisoners) je opasan Polytechnique iz 2009. http://en.wikipedia.org/wiki/Polytechnique_(film) Quote
pripravnik_23 Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 Odgledah sinoć Keptejn Filipsa, jednom rečju blago razočarenje. Film u suštini nije loš ali kao što uvek biva, ameri su mu nabili previše akcije u angažovanju svih raspoloživih navi formacija radi tri jebena ribara u slobodnom vremenu tako da sam samo čekao još i Baraka Obamu da se uključi u program. Meni ovakva ulaženja na jedan brod sa trideset ljudi ne pije vodu... A druga stvar stvar kod ovih somalijskih pirata mi nije jasna... Zar ne mogu osiguravajuća društva, lučke vlasti, sami vlasnici kompanija ili ko god, da angažuju agencije za obezbeđenje koje bi bile na samim brodovima? Obične banke, pumpe, marketi vrše transport novca preko ovlašćenih agencija, samo se na kargo brodovima sa vrednošću robe koja se meri milionima, šmrkovima "usepšno" rešavaju problem sa piratima. Bulšit! I, verovatno se u stvarnom događaju ovakav slučaj rešio mnogo brže i jednostavnije nego što je to prikazano, ali ajd'. 1 Quote
Dead Man Drinking Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 Odgledah Escape Plan. Dobar je, nema šta. Konačno dobra akcija Sad se čeka Expendables 3 Quote
metal guru Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 divan film http://www.imdb.com/title/tt0175880/ Quote
WoI Posted January 19, 2014 Report Posted January 19, 2014 Odgledah Escape Plan. Dobar je, nema šta. Konačno dobra akcija Sad se čeka Expendables 3 Odlican! Svarceneger covek objasnio kako je odigrao A trejler za exp 3! Uf! Quote
Guest Bata Životinja Posted January 19, 2014 Report Posted January 19, 2014 vidim, niko da zahvali Tačiju što je nahvalio remek delo ESCAPE PLAN 9 Quote
BLAGOJE Posted January 21, 2014 Report Posted January 21, 2014 ko okaci jos jedan azijatski film celava mu keva napravite posebnu temu jebem mu mater 2 2 Quote
VoivodBG Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Naspram mnogih pohvala koje je Tarantino upucivao za neke predjasnje filmove, sa ovim nije pogresio. Obiluje sa dosta dobrog kalibrisanog crnog humora. Svi glumci su odlicni u tome. Ne bih ga strpao u kos sa Prisoners, ali dele neke slicnosti zbog situacije. Quote
Angelystor Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Alpha Papa. Bolju (noviju) komediju nisam skoro gledao, pobeda potpuna.. BTW, da nema neko Philomena leakovan? Quote
Buddha Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 ko nije gledao - obavezno. filmcina+drama u pravom smislu. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 (edited) Gledao sam skoro The Book Thief http://www.imdb.com/title/tt0816442/ , sa opet fenomenalnim Dzefri Rasom...prvi deo filma je fantazija, sabio, instant klasik, knjiga pretocena u film na najbolji moguci nacin.Medjutim drugi deo filma mi je osetno losiji(jer je u odnosu na samu knjigu sve zbrzano i iseceno, dakle meni licno je osetno slabiji), doduse ko nije citao knjigu, svidece mu se film definitivno...Mozda ce kasnije izaci neki dajrektors kat, pa s njim da se pokrpe neki nedostaci i bice remek delo, jer ovaj film ne zasluzuje da traje samo dva sata, eto koliko je dobar,Trebalo je ovo dati Piteru Dzeksonu ili Radosu Bajicu, pa ga otegnu koliko mogu. Edited January 24, 2014 by sale 83 Larry Flynt Quote
Oak Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 http://www.imdb.com/title/tt1450321/ sad sam pogledao i iznenadio se da režiser nema veze sa Bronsonom, nekako su mi ista kategorija ta dva filma, oba su odlična. Nemam pojma zašto je ovaj film dobar i zanimljiv, jednostavno jeste. Quote
Captain Spaulding Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Haha pretekao si me. Upravo sam i ja pogledao Filth. Odlican film James McAvoy pokidao kako je odglumio Quote
lemmy sixx Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Escape plan jebe keve,napokon odlicna akcija u old skul maniru! Quote
Captain Spaulding Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Dobar je, ja mislim da je ovo 3. film u kojem je Slaj u zatvoru (Tango i Kes, Lockup sada i Escape Plan) Quote
Captain Spaulding Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Nisam jer ga nisam gledao, tnx for the update Quote
Baal Posted January 26, 2014 Report Posted January 26, 2014 Alpha Papa. Bolju (noviju) komediju nisam skoro gledao, pobeda potpuna.. BTW, da nema neko Philomena leakovan? Vrhunski je, oplakao sam ceo film. Quote
Dead Man Walking Posted January 26, 2014 Report Posted January 26, 2014 (edited) -"Alan read my lips, if you jeopardize the safety of any of my man, or any of those hostages inside that building, because you are not being listening to me, I am gonna take of this uniform and make you pay for it!" -"You want me to buy your police uniform of you?" Edited January 26, 2014 by Dead Man Walking Quote
Recommended Posts