Antikristina Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 Filth je sjajan Toliko mi je pajdoman priras'o za srce da nisam mogla da dođem sebi koliko sam se sjebala zbog kraja Quote
LoveHateLove Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 Filth je jedan od boljih filmova prosle godine, a generalno nije ih bilo bas puno dobrih. Quote
Oak Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 Jebo mater ja i dalje ne vidim foru sa tim zatvorenicima, meni to debelo precenjen film. 2 2 Quote
Captain Spaulding Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 Snowpiercer šije sva tri I njega sam zaboravio, ali ne pobedjuje sva tri nema sanse @Oak, neki filmovi jednostavno trebaju prvo da se pogledaju u bioskopu, pa cak i drama-misteri Quote
metal guru Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 i ja pogledao Filth, haos Naked Lunch takodje dobar, istripovan sto se tice 2013. Snowpiercer ipak originalniji i zabavniji od konkurencije Quote
Veliko jaje Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 Smatras da je Snowpiercer najbolji film 2013. godine? Ili si mislio u odnosu na neke konkretne filmove? Quote
Guest Bata Životinja Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 Snowpiercer je bolji od Filth i Prisoners, pogotovo od Trance koji je srednja žalost ali La migliore offerta i Borgman su najbolji u 2013. 2 Quote
Captain Spaulding Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 Snowpiercer je potpuno drugaciji zanr dakle sf, postapokalipsa i mnogo mnogo vise prostora za "originalnost" koju vi spominjene Quote
Guest Bata Životinja Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 pa nije baš tako mene bi npr bilo sramota da nakon Inception snimam nešto tipa Trance, što je treća liga u odnosu na Inception dakle, Inception je podigao kriterijume a Trance ih nije ispunio, šta tu ima da se priča isto je i sa Filth, koji jeste dobar film, ludilo, ali zaboravljate da je to ekranizacija romana od istog pisca koji je napisao Trainspotting, dakle, opet su podignuti kriterijumi, a Filth nije dosegao kvalitet filma iz 1996. godine Prisoners se tu još odlično drži, ali sve u svemu ne raspamećuje nešto naročito a Snowpiercer u svojoj oblasti ponajbolje stoji Quote
metal guru Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 Smatras da je Snowpiercer najbolji film 2013. godine? Ili si mislio u odnosu na neke konkretne filmove? najbolje od onoga sto sam ja gledao, a nisam gledao bas sve, kao na primer najbolju ponudu i borgmana, mozda mi je jos nesto izmaklo Quote
Guest Bata Životinja Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 inače, što se mene tiče, i Escape plan je bolji od Prisoners, Filth i Trance Arnold i Stalone rasturaju Quote
Veliko jaje Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 najbolje od onoga sto sam ja gledao, a nisam gledao bas sve, kao na primer najbolju ponudu i borgmana, mozda mi je jos nesto izmaklo Oket, podrzavam. Samo je mene Snowpiercer razocarao, te sam mu dao 7/10 na imdb-u, sto mi je nekako i realna ocena. Meni na prvu loptu padaju na pamet filmovi kao sto su (bez nekog posebnog redosleda) Dallas Buyers Club, La Vénus à la fourrure, Nebraska, New World, Miracle in Cell No. 7 itd. Nisam gledao 12 Years a Slave, iako sam ga skinuo odavno, sve nekako izbegavam jer ocekujem da vidim neku pateticnu pricu o ropstvu, sto mi i nije preterano interesantno. Takodje, ne razumem otkud toliki hajp oko Prisoners, film je dobar, al nikakvo sad remek delo. Quote
Ranis Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 (edited) http://www.imdb.com/title/tt1490017/ prodruzujem se pohvalama za pajdo koma Edited May 14, 2014 by Ranis 1 Quote
truliandedzombileš! Posted May 15, 2014 Report Posted May 15, 2014 Ljudi "Velika Lepota" definicija evropskog (mediteranskog) filma, sve onako kako treba. Pa nekoliko mesta prazno. 1 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted May 15, 2014 Report Posted May 15, 2014 previše je krao od Felinija, a završetak filma i nije nešto Quote
metal guru Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 klasa http://www.imdb.com/title/tt0041959/ Quote
metal guru Posted May 24, 2014 Report Posted May 24, 2014 http://www.imdb.com/title/tt1305806/ da citiram pok. Rogera Ebereta:"This is a real movie, the kind they literally don't make very much anymore." 1 1 Quote
Runner Posted May 24, 2014 Report Posted May 24, 2014 ^ vrlo dobar taj argentinski, gledao sam ga prije nekih godinu dana mozda, ne znam kako sam naletio na njega. Bas dobar film, a i sjecam se da me je odusevila ona scena kad onaj lik sto ga ganjaju utrcava na teren u sred fudbalske utakmice. Dva sjajna filma Pitera Vira, meni ipak bolji ovaj prvi, iako mi je ovaj drugi jedna od uspomena iz djetinjstva, cesto su ga pustali na TVu, nedeljom uvece: Piknik na Henging Roku Posljednji talas Quote
bo88gdan Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Jel gledao ko Ovu novu Godzilu ? Dal se isplati DiDem U bioskop da gledam ? Quote
M-16 Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Pa te filmove jedino da gledaš u 3d-u ako se ložiš na ove efekte i sl. Zbog toga su i snimani. Quote
truliandedzombileš! Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 enemy - neopevano sranje. edit kraj filma :haha: 1 Quote
Fake City Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 (edited) Jel gledao ko Ovu novu Godzilu ? Dal se isplati DiDem U bioskop da gledam ? Gledao sam Godzilu u bioskopu, i film je tesko razocaranje. Ne isplati se bacati pare. enemy - neopevano sranje. edit kraj filma :haha: Meni je Enemy jedan od boljih filmova ove godine. Kraj je bas do jaja. Edited May 25, 2014 by Fake City 1 Quote
Recommended Posts