Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Snowpiercer je bolji od Filth i Prisoners, pogotovo od Trance koji je srednja žalost

ali La migliore offerta i Borgman su najbolji u 2013.

• Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

pa nije baš tako

mene bi npr bilo sramota da nakon Inception snimam nešto tipa Trance, što je treća liga u odnosu na Inception

dakle, Inception je podigao kriterijume a Trance ih nije ispunio, šta tu ima da se priča

isto je i sa Filth, koji jeste dobar film, ludilo, ali zaboravljate da je to ekranizacija romana od istog pisca koji je napisao Trainspotting, dakle, opet su podignuti kriterijumi, a Filth nije dosegao kvalitet filma iz 1996. godine

Prisoners se tu još odlično drži, ali sve u svemu ne raspamećuje nešto naročito

a Snowpiercer u svojoj oblasti ponajbolje stoji

Posted

Smatras da je Snowpiercer najbolji film 2013. godine? Ili si mislio u odnosu na neke konkretne filmove?

najbolje od onoga sto sam ja gledao, a nisam gledao bas sve, kao na primer najbolju ponudu i borgmana, mozda mi je jos nesto izmaklo

Guest Bata Životinja
Posted

inače, što se mene tiče, i Escape plan je bolji od Prisoners, Filth i Trance

Arnold i Stalone rasturaju

Posted

najbolje od onoga sto sam ja gledao, a nisam gledao bas sve, kao na primer najbolju ponudu i borgmana, mozda mi je jos nesto izmaklo

Oket, podrzavam. Samo je mene Snowpiercer razocarao, te sam mu dao 7/10 na imdb-u, sto mi je nekako i realna ocena. Meni na prvu loptu padaju na pamet filmovi kao sto su (bez nekog posebnog redosleda) Dallas Buyers Club, La Vénus à la fourrure, Nebraska, New World, Miracle in Cell No. 7 itd.

Nisam gledao 12 Years a Slave, iako sam ga skinuo odavno, sve nekako izbegavam jer ocekujem da vidim neku pateticnu pricu o ropstvu, sto mi i nije preterano interesantno. Takodje, ne razumem otkud toliki hajp oko Prisoners, film je dobar, al nikakvo sad remek delo.

Guest Bata Životinja
Posted

previše je krao od Felinija, a završetak filma i nije nešto

Posted

^ vrlo dobar taj argentinski, gledao sam ga prije nekih godinu dana mozda, ne znam kako sam naletio na njega. Bas dobar film, a i sjecam se da me je odusevila ona scena kad onaj lik sto ga ganjaju utrcava na teren u sred fudbalske utakmice. :)

Dva sjajna filma Pitera Vira, meni ipak bolji ovaj prvi, iako mi je ovaj drugi jedna od uspomena iz djetinjstva, cesto su ga pustali na TVu, nedeljom uvece:

Piknik na Henging Roku

Posljednji talas

Posted (edited)

Jel gledao ko Ovu novu Godzilu ? Dal se isplati DiDem U bioskop da gledam ?

Gledao sam Godzilu u bioskopu, i film je tesko razocaranje. Ne isplati se bacati pare.

enemy - neopevano sranje.

edit kraj filma :haha: :haha:

Meni je Enemy jedan od boljih filmova ove godine. :smile: Kraj je bas do jaja.

Edited by Fake City
  • Upvote 1