Talvi Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 tale of two sisters i ovo je sjajnoća isto a ako bi nešto azijatsko od čega ti baš neće biti dobro naredna 3 dana, uzmeš lepo http://www.imdb.com/title/tt0093170/ Quote
Antikristina Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Isterivanje djavola iz emili rouz. E i ovo sam gledala 2 filma od svega ovog, nubina Quote
Guest Bata Životinja Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 (edited) a ako bi nešto azijatsko od čega ti baš neće biti dobro naredna 3 dana, uzmeš lepo http://www.imdb.com/title/tt0093170/ sounds like fun Edited June 6, 2014 by Bata Životinja Quote
Antikristina Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 U, i meni ide taj prvi Bravo, Talvi Quote
Talvi Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 prestrašan je film u smislu da krajnje realno i hladno opisuje sve što se tamo dešavalo, a prema Jedinici 731 su Mengeleovi eksperimenti znali da budu luna park poprilično je "grafički" na momente i baš valja imati stomak za neke scene Quote
Guest Bata Životinja Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 jel gore od npr Cannibal Holocaust ili Tras el cristal ? Quote
Berliner Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 gledao sam taj film, nis' posebno se ne desava, obican sadizam Quote
Antikristina Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 baš valja imati stomak za neke scene Bič pliz, gledala sam operaciju skolioze (šta sve neće okačiti na YT ) 3 dana pre nego što sam otišla na istu Quote
Talvi Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 jel gore od npr Cannibal Holocaust ili Tras el cristal ? pa ne bih baš tako daleko da idem Quote
Veliko jaje Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Kad ste vec kod njih, jel gledao ko Cold Fish (2010)? Stoji mi na kompu vec neko vreme, nikako da se nakanim. Btw. neko je spominja Chaser (2008) na prosloj strani, i za mene je on bolji (jebiga, mnogo mi je kul ubijanje sa cekicem) i od Oldboy (2003), a pogotovo od I saw the devil (2010) koji je bio preteran jer ispade da ne mozes ubiti Min-sik Choi (mada ovaj i ne zeli da ga ubije, al aj sad, preveliko je mudo u filmu (sto me podseti na The Yellow Sea (2010) gde Yun-seok Kim tek ne mozes ubti, lik je pobio 50 ljudi u filmu u masovnim okrsajima nozevima (sto mi je uvek cudno kod azijata, uvek se makljaju nozevima, msm se, pa izvadi sine pistolj, al jok vala, nema (mada je i kul jer je sa nozevima, krv vise pljusti )))). Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Nema vatrenog oruzja u Aziji toliko, jer ga je jako tesko naci, a i kazne su drakonske, pogotovo u Koreji.Ni sva policija ne nosi, uglavnom samo gumenjake ili tejzere.Jedino palice i nozevi jer to je lako nabaviti, a samo velike zverke se kokaju oruzjem. 2 Quote
Veliko jaje Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 E hvala na informaciji, nisam znao. A da pitam i ovo sto me kopka: naime, zasto vrse ponavljanje zlocina, kad kao osumnjicenog vode na mesto zlocina da pokaze kako je izvrsio ubistvo? To sam video i u Memories of murders i u Mother, a verovatno i u Miracle in cell no. 7 (tu ne mogu sigurno da tvrdim, al msm da je i tu bilo) Quote
Guest Bata Životinja Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 I saw the devil je B produkcija, kao B film je fenomenalan, ne može da se poredi sa drugima koji su u startu produkciono iznad, mada je meni bolje legao nego Chaser i Oldboy, ali meni Azijati generalno nisu nešto, druga je to civilizacija bre, ne pali me krvopljus i njihove emotivne reakcije, mada je to pitanje ukusa E hvala na informaciji, nisam znao. A da pitam i ovo sto me kopka: naime, zasto vrse ponavljanje zlocina, kad kao osumnjicenog vode na mesto zlocina da pokaze kako je izvrsio ubistvo? To sam video i u Memories of murders i u Mother, a verovatno i u Miracle in cell no. 7 (tu ne mogu sigurno da tvrdim, al msm da je i tu bilo) mislim da to svi rade, i srpska policija, a viđao sam i u američkim filmovima, mada ređe Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 To imas i kod nas.Tj svaka zemlja.Npr za Djindjuvu je bilo javno, pa je izvodjen Zvezdan Jovanovic, na lice mesta.Imate i u Braca po materi. Quote
Guest Bata Životinja Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 inače, pogledao sam GRAND BUDAPEST HOTEL, stvarno klasični Anderson, da to prerasta u boles' ali ko voli ovo mu je među boljima, glavni lik je totalna budala 1 Quote
Oak Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Gledah i ja sinoć, dobar film, svi glumci koji nisu nikad bili u blokbasterima a poznati su, su tu. Najjače su scene gde psuje iz čista mira Quote
SkullKrusheR Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 i ja preksinoć gledao, simpatičan film. što bata kaže, klasičan anderson. da pogledaš minut filma bilo bi ti jasno čiji je. a i uvek mu je ista ekipa u filmovima. čim sam video švarcmana, samo sam čekao da se pojave bil marej i neko od braće vilson. Quote
Guest HEFEST Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Evo jedan koji sam gledao davno azijatski. http://www.imdb.com/title/tt0323630/ Quote
metal guru Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 zanimljiv http://www.imdb.com/title/tt0074811/ Quote
Guest HEFEST Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Ipak nije to taj. Gledao sam neki koji se zvao Mobilni telefon ili bas slicno tako. Bio mnogo dobar horor sa odlicnim specijalnim efektima. Quote
Guest Bata Životinja Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 EDGE OF TOMORROW biće letnji hit, film je fenomenalan blokbaster. 4- od mene, isto koliko i SNOWPIERCER Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 Warm bodies. Do negde pola film je ekstra, znaci sabio, jebo majku.Originalno sve, neobicno, totalno drugi pristup zombi filmu, tj zivot....nezivot iz ugla jednog alternativnog(za zombije) zombija. .I dotle preporujem.e sad, drugi deo je vec klise, uber shit, cemer i jad, ljepotica i zvijer bajka sa hepi endom.Imao sam u glavi vec drugaciji nastavak i kraj, i tad bi garant postao kult, al jbg. E da, tu je i Dzon Malkovic da zacini. Tako da do pola ce se mnogima svideti a mozda i ceo film. Quote
metal guru Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 (edited) http://www.imdb.com/title/tt0036342/ Hickokov licni favorit meni se jedino ne svidja ona scena "borbe" u vozu na samom kraju, osim toga sve je odlicno, neki sjajni monolozi Edited June 10, 2014 by metal guru Quote
lemmy sixx Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 Mozda je vec i ostavio neko. http://www.imdb.com/title/tt2382396/?ref_=nv_sr_1 Fenomenalan,Kejdz pokidao. Quote
Captain Spaulding Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 Ja bas hteo da ga preporucim i da kazem da je to prvi dobar film od Kaveza posle puno puno vremena P.S. I mali ce imati blistavu karijeru, vec je pokidao i u filmu Mud, jednostavno mu lezu ovakve uloge Quote
Recommended Posts