Captain Spaulding Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 (edited) Jedan od prvih sprskih found footage filmova. Meni je dobar, sozbirom da je no budzet film i sozbirom da Srbija + Jugoslavija nema ni 5 horor filmova (lupio sam cifru, ali nisam daleko) koji su i vredni pomena. Treba vise horora snimati Edited August 7, 2014 by Captain Spaulding Quote
Tag Hoya Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 Taj found footage je izgovor kada nemaš novce da snimiš film, pa napraviš neko sranje i znaš da će se neko napaliti i gledati samo zato što je "found footage".... Hipsteraj. 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 to je amaterski film, znači striktno za horor fanove, mada nikad nisam zažalio kad sam pogledao neki amaterski film, valjda niska očekivanja ili šta, ali kad profesionalci snimaju zgadi mi se 99% kad smo već kod amatera, postoji i onaj srpski film sa Marti Misterijom, zaboravih kako se zove Quote
Captain Spaulding Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 Taj found footage je izgovor kada nemaš novce da snimiš film, pa napraviš neko sranje i znaš da će se neko napaliti i gledati samo zato što je "found footage".... Hipsteraj. Kako lupetas. Predpostavljam da ti vise volis one filmove "Ej bio je rat pre 20 godina ja sam i dalje sjeban i nije mi dobro ej" Quote
truliandedzombileš! Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 kompletirah konačno "apokaliptičnu" trilogiju Konstantina Lopušanskog Pisma mrtvog čoveka, Posetitelj muzeja i Ruska simfonija. Svaki sledeći film u trilogiji je ambiciozniji i budžetniji. Prvi je klaustorfobičan i nabijen dijalozima, drugi je atmosferičniji, treći je neko gogoljevsko ludilo. Solidno sve ukupno. Učenik Tarkovskog i tako. Fina uvertira za "Teško je biti Bog". Hvala kurcu na titlovima više. 1 Quote
Tag Hoya Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 Kako lupetas. Predpostavljam da ti vise volis one filmove "Ej bio je rat pre 20 godina ja sam i dalje sjeban i nije mi dobro ej" U životu sam pogledao par domaćih filmova. Svi su mi bili sranje. Quote
Captain Spaulding Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 U životu sam pogledao par domaćih filmova. Svi su mi bili sranje. Neprijatelj? Quote
Guest Bata Životinja Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 najbolji srpski film je Dečko koji obećava, tu su i Una, Mlad i zdrav kao ruža... Quote
Tag Hoya Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 Ko to tamo peva? Stvarno nisam. Sve te domaće "kultove" sam počeo da gledam i smorio se posle 15-20 minuta. Quote
Guest Bata Životinja Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 tislud s tim što su Ko to tamo peva ili Maratonci u stvari narodnjački filmovi, volu ih svi dok su Šiptar koji obećava i Mladi i zdrav kao Šiptar prave stvari jedino obrezano nekršteno, što su Srbi snimili doduše, scenarista Nebojša Pajkić se izjasnio kao Bošnjak, a i Radivojević reditelj je neki saradnik okupatora. Odličan dvojac 2 Quote
LoveHateLove Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 (edited) taj Mlad i Zdrav je obicna kopija Do poslednjeg daha, mada davno sam ga gledao, bas sam skoro trazio da ga skinem ali nisam nasao....Kad budem mrtav i beo je bolji, mada i to sam davno gledao...i Zivot je lep je dobar, Gagi Nikolic na vrhuncu, ono maltretiranje cele kafane je epsko. inace Decko koji obecava je i meni omiljeni domaci film, imam ga na DVD-u koji je blago receno uzasan, ko to uopste kupuje... Edited August 8, 2014 by LoveHateLove Quote
Guest Bata Životinja Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 taj Mlad i Zdrav je obicna kopija Do poslednjeg daha ne bih reko Quote
Captain Spaulding Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 Zombi stream http://www.fanbacked.com/c/31-rob-zombie-film/ Quote
pripravnik_23 Posted August 9, 2014 Report Posted August 9, 2014 Ako mu bude smece kao Gospodari Salema, ima da se pozdravimo za sva vremena. Quote
Oak Posted August 9, 2014 Report Posted August 9, 2014 za fanove: http://www.imdb.com/title/tt3139086/ Quote
Captain Spaulding Posted August 9, 2014 Report Posted August 9, 2014 Gledao, sranje. Samo je Joker super uradjen Quote
VoivodBG Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 Problem je sto film i nema radnju, ono sto spaja sve likove je cisti fanservice sa dobro izreziranim i zabavnim akcionim scenama. I pohvale idu DC animated-u, sto hoce da naprave mracniju atmosferu, jer od Mask Of Phantasm nisu imali mracnije tonove u svojim dugometraznim animiranim filmovima. Joker je bio zabavan, i isprva nisam bio siguran da li ga radi Hamill, ili Baker. Odlicno ga je skinuo, ali ne moze da skine Hamill-ovo cerekanje. Quote
Captain Spaulding Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Problem je sto film i nema radnju, ono sto spaja sve likove je cisti fanservice sa dobro izreziranim i zabavnim akcionim scenama. I pohvale idu DC animated-u, sto hoce da naprave mracniju atmosferu, jer od Mask Of Phantasm nisu imali mracnije tonove u svojim dugometraznim animiranim filmovima. Joker je bio zabavan, i isprva nisam bio siguran da li ga radi Hamill, ili Baker. Odlicno ga je skinuo, ali ne moze da skine Hamill-ovo cerekanje. Jedini mracni betmen crtac je Batman Beyond Quote
Guest Bata Životinja Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 hahahahahahha http://www.imdb.com/title/tt2240046/ jel moguće da ovo postoji hahahahah Quote
Recommended Posts