Oak Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Sto bi zaboravljao da je to Tom Kruz? Makar dva Oskara je trebalo da dobije do sad. Nemam pojma, mnogo mi je antipatičan, i uopšte mi ne ide uz akcione filmove, posle Topgana u svakom sledećem akcionom filmu imam osećaj da bi neko drugi trebao da glumi umesto njega. Quote
In The Flesh Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Pa dobro, ja sam na umu imao drame tipa Rođen 4. Jula i Magnolija. Fenomenalno je odglumio. A da je debil privatno, to stoji. Quote
LoveHateLove Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Ni meni, samo me zanima jedno. Da li je on tog psa hteo da ostavi kao sto je ona zena pricala da svi rade pa je umro od dehidracije ili je hteo vec negde da ga sahrani? Taj deo bas nisam nesto skapirao jebem ga, ne bih ti znao reci, nisam bio bas nesto skoncentrisan dok sam ga gledao .... desava mi se cesto da odgledam film i propustim mnogo detalja, osim ako je bas dobar film... Quote
Srlandand Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 (edited) Odgledah sad Edge of Tomorrow, i zapravo ni ne primetis da je to Tom Kruz hahah (u smislu iritantnosti). Dopao mi se film, jedan od boljih blokbaster filmova koji su izasli u skorije vreme Edited September 20, 2014 by Srlandand Quote
Berliner Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 tom kruz je institucija sta god vi mislili magnolia, collateral, eyes wide shut...ima jos dosta solidnih filmova. uglavnom su holivudski glumci retardirani ljudi ovako, on je samo malo dodatno izbaksuzirao zbog sajentologije. Quote
MissionVao Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Ne pomenuste Valkyrie, ne znam ko bi tamo bolje legao Jos samo da Sin City ne bude sranje (15. decembra izlazi torent) Quote
Captain Spaulding Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Meni se dopada ta njegova iritantna faca. Ja sve mislim da je on privatno neki žešći psihopata, barem mi tako deluje. (pored toga što je u sekti) Toma Kukuruz je zakon, čovek barem glumi u dobrim zanrovima, Adam Sandler i Oven Vilson stalno glume u istim filmovima, svaki film Deja Vu 1 Quote
In The Flesh Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Realno: - Magnolia >>>>>>> 90% filmova ikad. - Born on 4th of July >>>>>>> 90% filmova vijetnamske tematike - Rain Man>>>>>>>> 90% drama - Top Gun - Komercijalni ali kultni film koji je i vrhunski reziran - Collateral - odlican film kojim je pokazao da je i super negativac - Eyes Wide Shut - super film - Vanila Sky >>>>>>>> rimejka ikad, i plus je odglumio za medalju. - Jerry Maguirre - super uloga, super gluma. "you complete me">>>>>>> 99% pateticnih recenica ikad u filmovima. - Interview w/ Vampire >>>>>>> 90% vampire filmova - Valkyrie - sasvim solidan film. - Minority Report - super film - Few Good Men - Super film - Color of Money - Super film i simpatican nastavak Hustler-a. Onda cak i oni manje poznati i opusteni filmovi tipa Days of Thunder, Far and Away su totalno gledljivi i zabavni. Ima nekoliko promasaja, ali nijedan od ovih filmova nije patio zbog njegove glume, vec ih je u vecini slucajeva cinio i boljima. 2 Quote
serblackbeard Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Мени је Последњи Самурај до јаја, а видим да га нико не помиње Quote
Srlandand Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Ja ovako obazavam vecinu njegovih filmova, ali mi je kao covek mnogo gadan zbog celog tog sajentoloskog tripa i zato tesko svarim njegove novije filmove, ali da je sjajan glumac- jeste Quote
Guest Bata Životinja Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 još kad bi ti filmovi bili dobri zbog Toma Kuruza a ne uprkos njemu Kubrik ga je u Eyes wide shut ubacio samo iz dva razloga 1. da snimi golišavu Nikol Kidman 2. da bez ikakve veze sa ostatkom radnje ubaci scenu u kojem grupa uličara spopadne Kuruza i zaebava ga da je pederčina Kubrik je jednostavno imao dobar ukus za žene, a imao je i smisao za humor Quote
SkullKrusheR Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 coherence vrlo verovatno najbolji film koji sam gledao ove godine, preporuka. Quote
Captain Spaulding Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Zaboravili ste The War Of The Worlds 1 Quote
MissionVao Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 ^ s umisljajem A sajentologiju dozivljavam ko neko partijsko zaposljavanje u Holivudu Kapiram ogromna vecina uopste ne veruje u to. Pa jbt pre HAARP u Srbiji ima smisla Quote
Oak Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Odgledah i Transformerse, 2 sata i 40 minuta jbt, nisu čitavi Mark Volberg je bog! Quote
Captain Spaulding Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Mark Volberg sa bicepsima vecim nego ikad! Quote
Oak Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Pa da, čak i u filmu ničim izazvan pije proteine Quote
In The Flesh Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Odgledah The Raid 2. Vrlo vjerovatno najbolje scene borbe ikad snimljene. Ko je raspolozen za 2:30h brutalnosti, nece se pokajati. Quote
Captain Spaulding Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Odgledah The Raid 2. Vrlo vjerovatno najbolje scene borbe ikad snimljene. Ko je raspolozen za 2:30h brutalnosti, nece se pokajati. Nikako, ali nikako dvojka ne moze da se poredi sa prvim delom. Prvi deo je 10 u glavu Quote
Srlandand Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Meni su oba dela sjajna Prvi deo mi je zabavniji jer nema nekih vecih zapleta, vec samo udri-lomi Inace gledao The Great Gatsby, uopste mi se nije dopao, baceno vreme, a onog ko je osmislio koju muziku treba ubaciti u film ubiti. Quote
In The Flesh Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 The Edge of Tomorrow >>>>>>>>>>>>>> 90% Sci-Fi/Alien Invasion filmova 2 Quote
chess Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 coherence vrlo verovatno najbolji film koji sam gledao ove godine, preporuka. Odgledao sam ga, jebeno ne mogu da se vratim u realnost, totalno je mindfuck film bas je tesko iz prve ispratiti sve sta se dogadja i pohvatati sve detalje. Odlicno je napisan film, ludilo totalno. Quote
SkullKrusheR Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 što je najjače, sniman je bez maltene ikakvog budžeta. celu noć sam posle filma razmišljao o raznim teorijama, obožavam kad me neki film natera na to. Quote
chess Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Sve je u nekom uzrocno/posledicnom tripu i multi realnostima. Nisam bas najbolje uspeo da ispratim i dublje zadjem u odnose medju likovima, ima i tu necega sigurno pored te paranormalne aktivnosti sa kometom, isplivavanje nekih ljudskih osobina na povrsinu. Na samom kraju se bas zaokruzi cela prica Quote
truliandedzombileš! Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 i mnei se dopao, fin filmić Quote
Recommended Posts