soul wandering Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 Bad boy bubby - poslastica za svakog bolesnog skota... Mozdae ispao previse hepi end, u odnosu na razvoi dogadjaia u prvom delu filma, ali sve u svemu - little masterpiece super, samo i meni postajalo preveselo kako se blizilo kraju Quote
Talvi Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 i meni je Poughkeepsie Tapes uprkos nekim manjkavostima najjači utisak ostavio od horora u poslednje vreme, preporučivah ga ovuda baš i dalje mi nije dobro kad se setim intervjua sa onom ribom na kraju, najjači deo apsolutno Quote
Buddha Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 meni ona scena tj. kadar kad kamera snima spreda onu ribu vezanu a on se sunja sa onom masketinom... creepy shit. Quote
Buddha Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 taj film mi preporucio kevin, bubnjar acacia strain. preporucio mi i neki august underground's mordum, jedva sam nasao torent... ocajno ocenjen, isto neki lo fi dokumentarac sa klincima i nekom debelom goticarkom kao, jos uvek nisam skupio muda da gledam. deluje bas tres Quote
Talvi Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 AUM je Killjoy iz Necrophagie radio ako se dobro sećam, baš je totalni onaj gore worship Quote
Angelystor Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 (edited) Odgledao malo pre Interstellar, pola filma mi pucala koncentracija jer me ona muzika non-stop jebena podsećala na scenu iz South Parka Inače, ok je film, ništa spec, sad već neke standardne Nolan fore koje opet provlači, melodrama i razvučenost na apsolutnom maksimumu plus malo iz drugih filmova (onaj jedan deo kao remake 2001 SO). Edited November 28, 2014 by Angelystor Quote
Јарослав Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 ima li torenta sa dobrim ripom za Interstellar? elem, odgledah The Poughkeepsie Tapes i nije ostavio neki utisak na mene, osim te dve scene što su se spominjale na prošloj strani btw, je l' rađen po istinitom događaju? Quote
Schneider Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 (edited) Gledao Hobbita 2, nije loš koliko su ga mi neki naružili, al mislim da je PJ dosta providan režiser i jebali ga Orci. ima li torenta sa dobrim ripom za Interstellar? Sve ti je to CAM snimak, tj sranje, mora strpljenje neke 2 ned po meni, za neki ok primerak. Edited November 29, 2014 by Schneider Quote
Vic Rattlehead Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Pogledah Kornjače i Babadook, simpatični filmovi, mogu se pogledati. 1 Quote
Dead Man Walking Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Pogledao sam Maze Runner, simpatičan film za tinejdžere i sve koji se tako osećaju. Za najbolji utisak ugasiti ga 10 minuta pre kraja i ostaviti završetak otvorenim za razmišljanje. Završetak koji oni nude nema baš nikakvog smisla. Uglavnom biće nastavak... 1 1 Quote
Vresište Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Good shit. http://www.imdb.com/title/tt3469910/ Quote
LoveHateLove Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 dobar, bio je na festivalu autorskog filma. Quote
SkullKrusheR Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 http://www.imdb.com/title/tt2397535/ a mislili ste da je coherence mindfuck... 1 Quote
LoveHateLove Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 ^^ meni taj sranje...a i vec je pisano ovde o tom filmu, cini mi se. Quote
johnnyzzz Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 što ne pričate da ima 2. deo The Raid Quote
KinSlayer Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 The Salvation - sasvim dobar vestern. S tim da su pojedine scenografije previse i jasno vidljivo digitalizovane. Ne ocekujte ni originalnu pricu, dobra starta osveta na divljem zapadu, ali su glumci zato odlicni. E, da igra i Erik Kantona. Quote
tier_mfkr Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 a mislili ste da je coherence mindfuck... Au taj coherence me je opasno sjebo... Mozda gore nego lepa sela lepo gore Quote
SkullKrusheR Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 http://www.imdb.com/title/tt1821641/ malopre pogledao, dosta dobar, zaslužuje bolju ocenu. od mene nekih 7,5/10. Quote
chess Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 http://www.imdb.com/title/tt2402091/?ref_=nmbio_mbio jako interesantan film, mada mislim da se nece svima dojmiti, prilicno je selektivan u tom pogledu 1 Quote
SkullKrusheR Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 jesi gledao možda danski festen (http://www.imdb.com/title/tt0154420/)? podseća me radnja po ovom opisu na njega, dobar film. Quote
chess Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 mislim da nisam, nesto mi se prividja kao da sam mozda gledao na tv-u, al svejedno odgledacu sigurno, danski film, ne moze da omane Quote
Recommended Posts