Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fury, izuzev par nelogičnosti, odličan.

Izuzev par neloginosti obuhvata celokupnu radnju filma. Pokvareni tenk na raskrsnici pocepao bataljon najmocnije vojske u galaksiji. Svetleci meci, od miloste nazvani lejzeri....

Naravno da nije odlican. Govno govnjivo.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

I meni je film sranje. Brad Pit je naravno dobro odradio posao, tu nema sta da se prica ali brate, oni se zabili u tenk i pobili ceo bataljon Nemaca.

Tek John Wick sto je sranje od filma.

Kianu Rivs urbani Rambo.

Posted

Fury odlican film , svetleci meci su fosforna zrna , elem u onoj sceni u onom gradu sto su ga osvojili kad su izneli klavir na sred trga i sviraju i posle ga raznesu bombom , meni poce u glavi ova melodija da pici

i do kraja filma je isla svi ginu a muzika pici :haha: :haha: :haha:
Posted

Pa kad ste vi očekivali od filma istorijsku dramu ili šta već. Ja sam očekivao akciju u rangu komandosa, naravno da visokobudžetni američki film neće biti istorijski tačan a još manje realan. Kao akcija film je odličan i zanimljiv.

Posted (edited)

Da sam ocekivao istorijsku dramu ne bih se ni trudio da pogledam, zabole me za drame. Covece, the expendables je dobra akcija i 50 puta realnija od ovoga. Ok da ih iznenade i pobiju 20-30 ljudi u nepokretnom tenku, ali ovo je megasprdnja.

Edited by Sreta
  • Downvote 1
Posted

Nijesam gledao Fury, ali NE gledajte Lone Survivor.

Vecega propagandnoga smeca (jos kao po istinitom dogadjaju) ne odgledah.

Četiri vojnika poslije bezbroj lomova, padova sa litica, lupanjem glavom o kamenčuge prilikom kotrljanja niz 500 metara dugačku padinu i toliko olova u sebi da bi i Terminator T-1000 rekao Cameronu: "Brate, jeba mi majku", nastavljaju da ubijaju Talibane kao od šale. I to nije najveća glupost u filmu, no ne mogu da pišem.

Dao sam mu 2 na IMDB, kad smo kod toga.

Posted

dobar je birdman, nesto kao obrnuti "Barton Fink"(koji mi ipak efektnije prica slicnu pricu), Kiton odlican a Norton ga je zasenio u zajednickim scenama, sjajna montaza dugih kadrova