fiction Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Falling Angels El Crimen Del padre Amaro Quote
C.A_R.I.A. Posted September 21, 2004 Author Report Posted September 21, 2004 obavezno gledajte "being john malkovic".... a velika je glupost reci da los ctrtani film ne postoji,jer je puno rada ulozeno u njih... kao kad bi svaki americki film sa specijalnim efektima bio dobar,jer je puno truda ulozeno Quote
Froiibaad Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 meni isto!Vin Dizel je da citiram ortaka "neizmerno zao" sto daje smek filmu...ja sam odusevljena dobre fore takodje ne,a?uporedi ga sa nekim filmom cisto da znam Shto ne rece odma da je dizel pa pogledao bih ga Quote
Avro Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 dobar SF film je: "The Black Hole" iz '70-ih Quote
fiction Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 obavezno gledajte "being john malkovic".... a velika je glupost reci da los ctrtani film ne postoji,jer je puno rada ulozeno u njih... kao kad bi svaki americki film sa specijalnim efektima bio dobar,jer je puno truda ulozeno Malo je americkih filmova u koje je ulozeno puno truda.Tamo se jedino ulaze puno pare.Mada stvarno ima dobrih US filmova Quote
Orbituated Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 meni isto!Vin Dizel je da citiram ortaka "neizmerno zao" sto daje smek filmu...ja sam odusevljena dobre fore takodje ne,a?uporedi ga sa nekim filmom cisto da znam Uporedicu ti ga sa Starship Troopers 1 koji je svojski odradjen .. pedanterija ..paznja na detalje..skroz melanholichna pricha ...hladnokrvni trip pri ubijanju koji je iako je to radjeno po osrednjem sf romanu neverovatno realno ozivljen.. 2 ka je sramota kakve nema ...opet su stavili neafirmisane glumce (i u kecu su manje vishe svi bili nepoznati) ali to manje vishe ..nego sto za razliku od keca nema naboja, pricha je bljutava...ili je bar takvom pokazana.. vidi se da je neko hteo da zgrne lovu ili slavu ne ulazuci ni dovoljnu kintu ni predanost kakvu je Verhoven ulozio u prethodni film.. nadam se da ce snimiti jos takvih filmova i boljih .. od ROBOCOP-a do STARSHIP TROOPERS-a pa sve preko Flesh and Blood iako je malo ludachki nastrojen lik ..filmovi su mu perfekcija .. Quote
thumb Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Od par zadnjih filmova koje sam pogledao preporucio bih IDENTITY (Identitet). Triler,glume Cusack,Liotta,veoma zanimljiv kraj. Quote
dark_lilith Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 da Identity nije los, jas sam skoro gledala motornu testeru i vise sam se smejala, nego uplasila, a ako hoces da puknes od smeha, cradle of fear Quote
Shunka Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Naravno da postoji mnogo losih crtaca ali to su sve televizijski i niskobudzetni... Ali u svakom tehnicki pristojnom crtacu mozes lepo da se divis crtezu, animaciji, pozadinama itd. Kompjuterski efekti se u danasnje vreme rade ocas posla. Npr. u Danu posle sutra lakse im je bilo da kompjuterski odrade vuka nego da snimaju sa pravim. Toliko o trudu. Quote
Flight_Of_Icarus Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Skoro mi je drug doneo film Seti se uvek da te volim. Film je mnogo tuzan. Preporucujem njega. Quote
Tatyannahhh Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 2 ka je sramota kakve nema ...opet su stavili neafirmisane glumce (i u kecu su manje vishe svi bili nepoznati) ali to manje vishe ..nego sto za razliku od keca nema naboja, pricha je bljutava...ili je bar takvom pokazana.. vidi se da je neko hteo da zgrne lovu ili slavu ne ulazuci ni dovoljnu kintu ni predanost kakvu je Verhoven ulozio u prethodni film.. auuuuu.....zlo znaci....ma kad sam Helsinga uspela da odgledam moci cu i to...treba nekad muciti sebe gledajuci lose filmove....ili to samo ja radim..... Quote
ATILA Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 A ko si ti da sudis o crtacima? Poenta svakog djela je prica koja stoji iza njega, ne cisti vanjski izgled, doduse kako ce to razumjet neko ko se pali na visokobudzetne americke napaljenosti koje su, uzgred budi receno, totalno bezidejne, cast izuzetcima, koji samo potvrdjuju pravilo da glupani sa plasticnim osmjesima ne mogu to da svare inteligenciju. Quote
Dani Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 auuuuu.....zlo znaci....ma kad sam Helsinga uspela da odgledam moci cu i to... Hocu i ja to da vidim. Quote
.alex. Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 kakav je film liga izuzetnih gentlmena?? gledao neko Quote
Orbituated Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 kakav je film liga izuzetnih gentlmena?? gledao neko Radjen po stripu ... Nista posebno ..ja bih ga propustio da sam na tvom mestu .... zanimljiv u domenu stripske kinematografije na skali od 1 do 10 ...recimo 3-4 max Starship truperi 2 ka je stvarno bljuzga...bolje gledaj baywatch havai ....vishe ces da se udubish .. Najbolji film ever .. Pirenom Carmen ...ako volite zanimljive , uzbudljive , polu erotichne trilere ... Limier Kralj Inache film je radjen za malo inteligentniju publiku ..ne za shire narodne mase...mada je dosta dobro proshao na blagajnama pre 30 god kad je snimljen otprilike.. Quote
Orbituated Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 kakav je film liga izuzetnih gentlmena?? gledao neko Radjen po stripu ... Nista posebno ..ja bih ga propustio da sam na tvom mestu .... zanimljiv u domenu stripske kinematografije na skali od 1 do 10 ...recimo 3-4 max Starship truperi 2 ka je stvarno bljuzga...bolje gledaj baywatch havai ....vishe ces da se udubish .. Najbolji film ever .. Pirenom Carmen ...ako volite zanimljive , uzbudljive , polu erotichne trilere ... Limier Kralj Inache film je radjen za malo inteligentniju publiku ..ne za shire narodne mase...mada je dosta dobro proshao na blagajnama pre 30 god kad je snimljen otprilike.. Quote
Orbituated Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 LIga je sranje zivo.. radjeno po istoimenom stripu .. muckurish razlih likova iz pedeset razlichitih romana.... dzekil and hajd...mina iz drakule(vampirica jel)..nevidljivi chovek.. blah.. samo zakorelim fanovima stripskog sveta preporuchujem film .. na skali od 1 do 10 kod mene ima 3 Preporuchujem ova dva izuzetna filma: -Strozek (to je za dodjavolu) obavezno da pogleda -Pirenom Carmen (nije za dodjavolu) ..nemo da si gledala..chujesh )))))) oba su masterpieces Strozek ..inache film posle kojeg se obesio pevach Joy Division-a..mnogo dobar film .....mator al nezaboravan Pirenom Carmen ...triler, erotika i ljubav ....zamotano u zvuke klasichne muzike.. neprevazidjeno remek delo ...Limijer poz Quote
Exciter Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 da li je iko gledao Night Stalker,film je dosta dobar(za ljubitelje horora).... Quote
Froiibaad Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Liga sucks dobra za nasmejati se Quote
Orbituated Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Mrznja Do koske Romper Stomper American History X Fight Club Eraserhead Requiem for a Dream Pink Flamingos.. Strozek to sve lepo odgledate..i odete i obesite se Quote
Tatyannahhh Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 Do koske nas po mom misljenju najjaci film a Romper Stomper SKINHEAD SKINHEAD!!!!!!!vlada!!!!!! Quote
ATILA Posted October 2, 2004 Report Posted October 2, 2004 Nightstalker nije lose odradjen, mislim rezija i fotografija i tak to, ali prici nesto fali, mislim horor koji nije strasan, ili bi horor za razmisljanje, ili sta god su pokusavali da urade. Quote
Zagrivuk Posted October 2, 2004 Report Posted October 2, 2004 ima li neki noviji film koji vredi gledati? Quote
Orbituated Posted October 2, 2004 Report Posted October 2, 2004 meni se mnogo dopao Aliens Vs Predator.. ali dok ne izadje dvd ripchina ..nishta od gledanja... na mrezi sam samo nailazio na bioskopsku ..ql je filmic.. Quote
Recommended Posts