rustik Posted December 21, 2004 Report Share Posted December 21, 2004 Euro trip- jedina PRAVA komedija iz Amerike! Obavezno pogledajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted December 21, 2004 Report Share Posted December 21, 2004 Armagedon-Ja sam umro od smeha.Ne secam se kad sam zadnji put gledao neshto tako glupavo. Pa, svi filmovi sa dramaticnim spasavanjem ljudske rase su smesni... Cast izuzecima... Maj nejm iz bOnd, Dzjmz bOnd! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted December 21, 2004 Report Share Posted December 21, 2004 slazhem se, i dodajem da je dan posle sutra najbolji/gori po tom pitanju... te govor predcednika, te drama izmedju oca i sina... te meksiko...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted December 21, 2004 Author Report Share Posted December 21, 2004 Euro trip- jedina PRAVA komedija iz Amerike! Obavezno pogledajte Mislim da sam gledao jos jednu.Zove se "nezenja" ili tako nesto.Cudo od amera dobre komedije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 ja sinotj o5 gledao fight club Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 Gledajte dokumentarac "Baraka"! Ja sam bio odusevljen kad sam ga prvi put vidio! Tipican primjer da slika govori vise od rijeci! Genijalno! Cuo sam da ima i drugi dio, ali nazalost nisam gledao. Poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black#1 Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 E ja vam svima preporuchujem da gledate Ginger Snaps i I i II deo.....mnogo su dobri....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted December 23, 2004 Report Share Posted December 23, 2004 ja sinotj o5 gledao fight club Imas li FC na DVDu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 Gledajte dokumentarac "Baraka"! Ja sam bio odusevljen kad sam ga prvi put vidio! ja sam cuo da je smor...gledacu...videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 (edited) "Ghost Dog".Film koji je ostavio najvise utiska na mene u zadnje vreme. Film je malo stariji(1999) ali je me je kompletno oduvao. Rezirao ga je lik koji je takodje rezirao "Dawn By Law"(eto jos jednog fenomenalnog filma ) tj. Jim Jarmusch. Tom Waits & Forest Whitaker rule......eto Edited December 27, 2004 by The Eagle Nature Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Imas li FC na DVDu? divx... osh? mislim da tju vecheras o5 sa burazom gledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 jel zna neko kad je premijera "Ocean Twelve"? obozavam prvi deo inace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 masakr s motornom testerom, ili kako su ga vec preveli.. istinito i strasno.. mnogo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coil.worm Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Immortell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 divx... osh? mislim da tju vecheras o5 sa burazom gledati DA li mozes da prebacis u VCD??? Jedan lik mi je narezivao SW i prebacivao je iz divx-a u VCD... Samo treba prvobitni fajl da se pretvori na dva dela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted December 30, 2004 Author Report Share Posted December 30, 2004 Ako niste pominjali onda - "Green mile" perfektan film,bio je skoro na tv-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 jel ima neko da mu lice Jeff Bridges i Kurt Russell ili sam ja jedini slepac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 jel ima neko da mu lice Jeff Bridges i Kurt Russell ili sam ja jedini slepac i meni lice! nisi jedini slijepac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreaK_ Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Equilibrium....ili kako se god pise...VRH !!!! gun-kata my ass !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 par preporuka od osvedocenog filmofila. rope - alfred hitchcock ovaj film nikad nije doziveo slavu filmova psycho ili north by north-west, ali to nije nikakvo merilo kvaliteta. stvar licnog ukusa, ali rope je moj omiljeni hitchcock-ov film zbog: scenarija, glume i rezije. ukratko: radnja celog filma se odigava u jednoj ili dve sobe. rec je o dva mladica koji izvrsavaju ubistvo (svog prijatelja), zatim ga stavljaju u komad namestaja na sred sobe, pozivaju njegove roditelje i prijatelje na zabavu dok je sve vreme njegovo telo u sobi, naravno, gosti ga ne vide. nikad nisam gledao film sa tako specificnom atmosferom. inace, sve ima veze sa teorijom o "super-coveku", izabranim jedinkama koje imaju vise prava na zivot od drugih nizih bide (nize rase?). tu se naziru i neki homoseksualni elementi i tako dalje, da ne odajem previse. grand hotel (stari, sa gretom garbo) ovo je film za one koji vole da razmisljaju. sve je jedna velika aluzija na zivot i svaki lik predstavlja u stvari jedan tip coveka, ili jednu ljudisku osobinu koja je kod nekoga dominantna. bilo bi suludo prepricavati ranju filma, zato sto se on bavi medjuljudkim odnosima i sve je u prenesenom znacenju. ovo je jedan od najboljih filmova koje sam IKADA gledao, a gledao sam mnogo. ko voli brze i zabavne filmove bez neke poruke, neka preskoci. cellular vec sam pisao na nekoj temi ovde zasto mislim da je ovaj filu odlican. equilibrium genijalan film, vec je bilo reci o njemu na nekoj staroj temi. .. ne mogu sad da se setim sta bih jos mogao da vam preporucim, ali bice jos neka preporuka uskoro. pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 rope - alfred hitchcock Preporuka i sa moje strane, dobar je film, kao i sva ostala njegova dela. Sve sam ih odgledala vise puta, jedino sto nemam sve na diskovima, imam vecinu, ali nemam sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbituated Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 (edited) Najbolji filmovi su oni u kojima nema konja, kauboja i vrlo malo limunade.... (i kao soka i kao priche) ghost in the shell Edited December 31, 2004 by Orbituated Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 i meni lice! nisi jedini slijepac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Najbolji filmovi su oni u kojima nema konja, kauboja i vrlo malo limunade.... (i kao soka i kao priche) ghost in the shell najbolji filmovi su sa kaubojima ja obozavam dzon vejna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbituated Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 ti ga bas nagrdi s limunadom bre... voleo sam Vejna kad sam bio dete ... sad mi je nekako bla...bejah i ja naivan nekad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts