Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa recimo:

(ustvari ovo se svodi na listu najomiljenijih filmova,koje sam ponovo gledao u skorijoj proslosti) icon_razz.gif

GhostDog,DownByLaw,Fear&LoathingInLasVegas,JurassicPark(decija ljubav icon_redface.gif ),Smoke,ReservoirDogs itd....

Edited by The Eagle Nature
Posted
Pa recimo:

(ustvari ovo se svodi na listu najomiljenijih filmova,koje sam ponovo gledao u skorijoj proslosti) icon_razz.gif

GhostDog,DownByLaw,Fear&LoathingInLasVegas,JurassicPark(decija ljubav icon_redface.gif ),Smoke,ReservoirDogs itd....

zaboravio si Dreamquest!!!

Posted
" Immotrel " ..... icon_da.gif

Francuski film....... icon_da.gif

Meni se dosta svideo, ali ima ljudi koji su ga zesce napljuvali...... no.gif

Bodler i egipatska mitologija u jednom filmu..... za mene dovoljno..... icon_da.gif

solidna pricica, poezija, franglais jezik (moderni francuski pod jakim uticajem engleskog), dovoljno akcije, setting savrsen za RPG, i shelly webster pored mene. wub.gif da li je potreban jos neki uslov za dobar film?

Posted
Dvaput sam pokushao da ga odgledam i oba puta sam pola filma prespavao

toliko je dosadno da sam u sred filma dobio zelju da ucim, samo da ga batalim icon_smile.gif

Posted
toliko je dosadno da sam u sred filma dobio zelju da ucim, samo da ga batalim icon_smile.gif

Uh ti si bolji od mene laugh.gif Ja sam se sva sreca uzdrzhao inache bi polupao TV

I ne znam uopshte zashto hvale toliko taj film kao dobar je kao napet je...shta ima napeto i dobro u ovom film? icon_confused.gif

Posted

I ne znam uopshte zashto hvale toliko taj film kao dobar je kao napet je...shta ima napeto i dobro u ovom film?

napeto nema nista definitivno, inace i meni su ga preporucili kao dobar film icon_uhoh.gificon_smile.gif ....

evo sad jedna preporuka od mene - After the sunset - Pirs Brosnan,Woody Harleson Selma Hayek - zanimljiv filmic

Posted
SLIJEPA ULICA je definitivno najbolji film koji sam pogledao. Ko voli psiho-horore nece se razocarati ovim filmom,vjerujte mi.

Kako je naziv filma na engleskom?

THE FINAL CUT film koji definitivno treba pogledati icon_da.gif

Posted

preporučujem film DELIVERANCE stariji film koji vredi pogledati.

Slično kao u filmu Wrong turn samo što napadači (lokalni momci) nisu takve nakaze icon_smile.gif

Posted
...Heroj...jedan od boljih filmova koje sam pogledala u poslednje vreme.....

yeah... meni je medju omiljenima...

preporuka: guinea pig :ph34r::ph34r::ph34r::ph34r: