Doug Bradley Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Desperado 3 ili Once Upon A Time In Mexico odlichan nastavak Desperada 2 Bandera ponovo sjajan kao El Mariachi Jedina mana shto su stavili onog pederka Enrike Iglesiasa u film Quote
dark_lilith Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 obavezno pogledati "The Lives of the Saints'' film iz dva dela daje se na Hallmarku na istripovaniji film koji sam gledala! Da li ga neko slucajno ima? Quote
Doug Bradley Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Texas Chainsaw Masscare 2003 Ima mnogo dobrih scena kad Leatherface testerishe one tinejdzhere Quote
lunja Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 original je neuporedivo bolji... neko gledao tcm 2, 3? Quote
Doug Bradley Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 original je neuporedivo bolji... neko gledao tcm 2, 3? Slazhem se Inache dvojku sam gledao ali trojku nisam Quote
michelle Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Masakr iz 2003. ne valaj kurcu, sve najbolje stvari su izbacili. Originalni je kave, jedan od 5 mojih najomieljenijih horora. 2. je bez veze ali ali izasla je samo zbog ogromne popularnosti originala. 3. nisam gledala Quote
Theatre of Dreams Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Texas Chainsaw Masscare 2003 Ima mnogo dobrih scena kad Leatherface testerishe one tinejdzhere Dobar je , tacnije odlican. Samo sto je malo tema , kako da kazem , komercijalna i klasicna. Atmosfera mi je odlicna. I ponavljam , pogledajte : SLIJEPA ULICA , a nije los ni SAW. Quote
fiction Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 (edited) SIDEWAYS obavezno pogledati Edited March 31, 2005 by Therapsid Quote
Doug Bradley Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Posle veoma duzheg vremena odgledah In The Mouth Of Madness i stvarno sam se usrao od straha. Karpenter je nekada znao da napravi strasho dobre horore Quote
Doug Bradley Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 (edited) I ponavljam , pogledajte : SLIJEPA ULICA Naziv filma na engleskom je DEAD END i chuo sam mnogo pozitivne utiske o njemu tako da ga trenutno skidam sa neta Edited April 6, 2005 by Doug Bradley Quote
*nitro* Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 ...Heroj...jedan od boljih filmova koje sam pogledala u poslednje vreme..... jooj ne mislish valjda na onaj kineski film? meni je to djubre tesko ... gledajte Eurotrip - americka teen komedija (kako ovo glupo zvuchi) ali me je do suza nasmejao Quote
*nitro* Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 ...Heroj...jedan od boljih filmova koje sam pogledala u poslednje vreme..... jooj ne mislish valjda na onaj kineski film? meni je to djubre tesko ... gledajte Eurotrip - americka teen komedija (kako ovo glupo zvuchi) ali me je do suza nasmejao Quote
Denethor Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 jooj ne mislish valjda na onaj kineski film? meni je to djubre tesko Heroj je meni fenomenalan film. Quote
Doug Bradley Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 (edited) gledajte Eurotrip - americka teen komedija (kako ovo glupo zvuchi) ali me je do suza nasmejao Eurotrip je kao nastavak Road Trip-a. Ja sam se valjao od smeha kada sam gledao film ..josh kada sam video Sherbedzhiju Ali ubedljivo najveci likovi su oni fanovi Manchester United-a Edited April 6, 2005 by Doug Bradley Quote
Yebiggah Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 (edited) Najtoplije preporuchujem Fallen (D.Washington & John Goodman) i Men On Fire (D,Wasjington & Chirstopher Walken)!! Mislim,po mom mishljenju Washington i nije neki extra glumac,ok je,ali ova dva filma su Vrh vrhova ! Edited April 6, 2005 by R i d d l e R Quote
Avro Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 LITTLE NICKY konza komedija unuk luciferov njegov otac je trenutni vladar pakla treba prepustiti presto jednom od 3 sinova gde cela zajebancija pocinje . . . vrata pakla se zaglavila ima dosta metal zike u filmu pogotovu Ozzy koji se i pojavljuje u filmu Najjaca komedija koju sam ikad odgledao, bolja od mrak filma sva 3 dela u paketu ! OBAVEZNO ODGLEDATI ! Let the SIN begin! Quote
Goxy Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Evo,ja da preporucim,ako neko nije gledao INFERNO,fenomenalni Argentov horor film,neka proba da nabavi.Muzika u filmu je posebna prica. Mater Suspiriorum,Lakrimarum,Tenebrarum...Domine,domine...Btw.to je ona muzika sa spice sok koridora. Quote
Doug Bradley Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 DEAD END horor koji definitivno treba pogledati Sad sam ga odgledao i usrao sam se od straha a napolju je dan,ne smem ni da pomislim sht bi bilo da sam ga gledao nocu Quote
ZOMB1 Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 (edited) Heroj je meni fenomenalan film. Genijalan! @Drac Little Nicky je zakon. Kao sto smo vec pricali na ovom forumu, prije godinu dana ili tako nesto... Edited April 7, 2005 by ZOMB1 Quote
Alita Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 I meni je heroj izvanredan film. Jako mi se dopala simbolika boja... Iako je stariji film, ja sam ga sad prvi put gledala i toplo ga svima preporucujem - Instinct. Sa Anthony Hopkinsom. Sta vise reci? Jabolji glumac svih vremena... ! Quote
Denethor Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Jel gledao neko Hitlerovi poslednji dani. Kako je, ja bi isao da gledam. Quote
wishmistress Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 jooj ne mislish valjda na onaj kineski film? meni je to djubre tesko da. mislim na taj kineski film...meni je bash gotivan....super mi je shto morash malo da se potrudish da ukapirash neke stvari...ali dobro....ukusi su razlichiti....a glavni glumac je.....mmmm...... Quote
gadget Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 VERSUS - japanski nebulozni horor,opasni efekti,trseh do jaja u stilu rejmija i dzeksona,u japanskoj varijanti naravno(Ryuhei Kitamura) ZONA SUMRAKOVA - kragujevacki kratkometrazni no budget film(cela i kashi) josh jedna fenomenalna pricha iz zone sumrakove PROLECE,LETO,JESEN,ZIMA....PA OPET PROLECE - predivna drama o budistichkom uchitelju i jegovom ucheniku,jedan od najboljih filmova koje sam ikada gledao (Kim Ki Duk) Quote
CTPAX Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Jel gledao neko Hitlerovi poslednji dani. Kako je, ja bi isao da gledam. Film je fenomenalan... Imas bas utisak kao da stvarno prozivljavas te poslednje dane sa njima... Nisam mogao da verujem da sam dva i kusur sata mogao da izdrzim nemacki, cak mi nije nije nimalo zasmetao(sto se od sad nikad nije desilo)... Obavezno pogledaj.... Quote
CTPAX Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Odgledao sam i Old boy-a napokon i film me je odusevio... Prica je odlicna, film je odlicno snimljen i po svemu predstavlja mini-remek delo... Ali, kao i vecina istocnjackih filmova (koje sam ja video), kraj je mogao da bude bolji... Quote
Recommended Posts