michelle Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Donnie Darko all the way, gledala sam prosle nedelje I predstavu, WoW Quote
goThic Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 (edited) Donnie Darko all the way, gledala sam prosle nedelje I predstavu, WoW kakvu predstavu? (projekciju!?) uzmite kombinaciju: 50 First Days, Donnie Darko, Forgotten... imaju slicnu atmosferu... spooky psychno... Edited July 31, 2005 by goThic Quote
Doug Bradley Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 kakvu predstavu? (projekciju!?) uzmite kombinaciju: 50 First Days, Donnie Darko, Forgotten... imaju slicnu atmosferu... spooky psychno... Forgotten je meni mnogo dobar film..josh i Jullian Moore Quote
goThic Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Forgotten je meni mnogo dobar film..josh i Jullian Moore heh, she's sweet... a film... uh uh... da mi je jos takvih mind-fucked-up filmova... Quote
Doug Bradley Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 da mi je jos takvih mind-fucked-up filmova... Uzmi odgledaj Lost Highway,Eraserhead,Blue Velvet i Elephant Man...chika Lynchov opus...ima da ti sjebe mozak samo tako pogotovo Lost Highway Quote
goThic Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Uzmi odgledaj Lost Highway,Eraserhead,Blue Velvet i Elephant Man...chika Lynchov opus...ima da ti sjebe mozak samo tako pogotovo Lost Highway vecito zahvalan... Quote
Doug Bradley Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 vecito zahvalan... E da josh jedna preporuka film SPIDER od Davida Cronenberga...bolest zhiva..unishti ti mozak na nekoliko nivoa Quote
goThic Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 E da josh jedna preporuka film SPIDER od Davida Cronenberga...bolest zhiva..unishti ti mozak na nekoliko nivoa stoooop it!!!!!!! Quote
blondie Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 extreme mesaures sinoc gledah.. hju grant i dzin hekman i sara dzesika parker.... STRAVA FILM!! o doktoru koji na ljudima ispituje svoj lijek......................... fuj. Quote
[retardus] Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Niposhto ne gledati The Punisher. Film je super-dosadan. Nije ni chudo shto su dekintirali. Jebote bolja je verzija sa Dolph Lundgrenom. Quote
Doug Bradley Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 ' date='1. 8. 2005, 01:43'] Jebote bolja je verzija sa Dolph Lundgrenom. Taj Punisher sa Lundgernom je kult Quote
Alita Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Sin City. Obavezno. Gledala sam ga pre koj dan, ODUSEVIO ME JE ! Quote
[retardus] Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Taj Punisher sa Lundgernom je kult Znam Ali ova verzija sa nisam-zapamtio-ime-glumcem je s.h.i.t. Quote
*Wicked Girl* Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 FILMOVI PREPORUKE- Alien Vs. Predator Da li se ti to salis??! Potrosila sam 2 sata svog zivot zbog tog govneta!!! Ja fantastiku obozavam, kao stare filmove i Alien i Predator, ali ovo je vrhunac gluposti!! Quote
goThic Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 ah da, sad kad ti vided signature... voleo bih da opet pogledam taj film, ali nikako da se setim kako se zove... obozavao sam ga kad sam bio mali... to bese ono kad jednorogu odseku rog, ne? Quote
Kokopelli Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Da li se ti to salis??! Potrosila sam 2 sata svog zivot zbog tog govneta!!! Ja fantastiku obozavam, kao stare filmove i Alien i Predator, ali ovo je vrhunac gluposti!! Pa sama si napravila gresku. Ja ga izgasila posle prvih 15min. Kad je film sranje od pocetka-onda je sranje! Uostalom ne znam sta mi bi da pocnem da ga gledam. Quote
Doug Bradley Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Pa sama si napravila gresku. Ja ga izgasila posle prvih 15min. Kad je film sranje od pocetka-onda je sranje! Uostalom ne znam sta mi bi da pocnem da ga gledam. Ja sam AVP vec odgledao preko pet puta a josh malo stizhe i DVD Special Edition izdanje Quote
Kokopelli Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ja sam AVP vec odgledao preko pet puta a josh malo stizhe i DVD Special Edition izdanje Blaaaaaaaaaaaaaaago tebi! Quote
Millosh_024 Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Najinteligentniji dijalog u AVP-u je ; Alien: "grrrrrrrrr" Predator: "wwhhhhhhaarrrrghhhh!!!!" Alien: "sqqqqqaaaaaaakkkk!!!!" SPLAT! TRAS! BLJUĆ! Quote
Kokopelli Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Najinteligentniji dijalog u AVP-u je ; Alien: "grrrrrrrrr" Predator: "wwhhhhhhaarrrrghhhh!!!!" Alien: "sqqqqqaaaaaaakkkk!!!!" SPLAT! TRAS! BLJUĆ! Quote
Doug Bradley Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 ljudi, sta je ovo?? http://www.imdb.com/title/tt0337744/ Quote
Recommended Posts