MissionVao Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 ma ok to nego jel neko slucajno gledao, to sam mislila Nadjoh film zbog Billy Zane-a i zasto se Dracula 2000 negde zove Dracula 2001 a ISTI je film? Quote
Doug Bradley Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 ma ok to nego jel neko slucajno gledao, to sam mislila Ne znam meni su ti fimovi o Drakulama i vamirima dosadni...a i ova ocena od 3.6 mi bash i ne uliva poverenje mada ipak je rech o IMDB.... Quote
MissionVao Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 slazem se... gledam kao klasicne horore a ove nove samo ako ima nesto sexy musko kao gerard butler, billy zane... Ipak vise volim neke psiholoske tripove... Quote
Doug Bradley Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Ipak vise volim neke psiholoske tripove... Dejvid Linch je za to neprevazidjen a i Kronenberg ima nekoliko takvih uvrnutih filmova...pogledaj Kronenbergovog SPIDER-a Takodje pogledaj ako uspesh da nabavish MADHOUSE i FRAILTY.. Quote
MissionVao Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Spider sa Ralph Fiennes-om? Bas sam naletela na taj film danas...pogledacu hvala za preporuke Quote
Doug Bradley Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Spider sa Ralph Fiennes-om? Da da taj..mene je film odushevio a sluchajno sam naleteo na njega u M2..i to mi ga je ona devojka shto tamo radi preporuchila pa sam bio malo i skeptichan ali film je Quote
Kokopelli Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Dejvid Linch je za to neprevazidjen a i Kronenberg ima nekoliko takvih uvrnutih filmova...pogledaj Kronenbergovog SPIDER-a Takodje pogledaj ako uspesh da nabavish MADHOUSE i FRAILTY.. MADHOUSE ima samo dobar naslov i to je sve. Tipican horor film sa svim ocekivanim primjesama. Obicna glupost koja ne umije da zastrasi ni u jednom jedinom trenutku. Ako hoces dobar horor, pogledaju Rozmarinu bebu. I nije da pisem protiv tebe, ali ti izbor filmova nije bas najbolji. Quote
Doug Bradley Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 I nije da pisem protiv tebe, ali ti izbor filmova nije bas najbolji. Quote
Kokopelli Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Pa prevrci ocima... Ocigledno nisi shvatio. Anyway, odgledala sam Coffee & Cigarettes i jeste zanimljiv film. U filmu se pojavljuju: Iggy Pop, Roberto Benigni, Tom Waits, Cate Blanchett, Meg & Jack White(iliti The White Stripes) itd. U jednom trenutku me podsjetio na Cekajuci Godoa, mada apsurdan je citav film. I vrijedi pogledati svakako. Quote
[retardus] Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Najinteligentniji dijalog u AVP-u je ; Alien: "grrrrrrrrr" Predator: "wwhhhhhhaarrrrghhhh!!!!" Alien: "sqqqqqaaaaaaakkkk!!!!" True. Quote
Vincent Hess Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Film koji me je odusevio danas je USTVARI LJUBAV !!! Film je sranje sam po sebi ali mi se dopalo to sto su jebali kevu britanskoj vladi zbog ulagivanja Americi. Al to je u filmu uradio niko drugi do Hju Grant !!!!! Eeeee... Zbunjeni decko je napokon rekao nesto pametno Imam osecaj kao da su napravili ceo film samo zbog tih par recenica koje on izgovara. Jel gledao ovo neko inace? Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 "Zemlja mrtvih"! Veceras sam ga odgledao. Davno se nisam tako slatko smejao. Quote
Jessy Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 jel se neko seca Poltergeista?Taj film mi je i dan danas super. Inace da vas obavestim u narednu sredu u ponoc-provericu koji bese kanal,daje se ekranizacija mojih omiljenih ORKANSKIH VISOVA i to sa Ralph Finesom u gl. ulozi....Godinama zelim da gledam ovaj film,a Ralph koga obozavam u Onjeginu je prosto idealan za ulogu Hitklifa.Znaci ne dolazim u Voodoo ni pod razno ove srede...can't wait!!! Quote
Mjaua Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Film koji me je odusevio danas je USTVARI LJUBAV !!! Ko nam se to primio...ccc Elem, ono sto bih ja zelela da preporuchim jeste Trinaest, o americhkim tinejdzerkama, brutalno... A naravno tu su i Dreamers i takoooo... Quote
goThic Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Cursed nu horror, but on d old style... kao Howling, samo sto je malo vise neozbiljan (like werewolf koji ti pokazuje srednji prst)... munj munj... al ima dobrih riba... Quote
Surovi Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Najinteligentniji dijalog u AVP-u je ; Alien: "grrrrrrrrr" Predator: "wwhhhhhhaarrrrghhhh!!!!" Alien: "sqqqqqaaaaaaakkkk!!!!" SPLAT! TRAS! BLJUĆ! PA ako ne volish MARSOVCE I PRDATORE ti nabavi GLUPAN I TUPAN!!! Quote
Doug Bradley Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 jel se neko seca Poltergeista?Taj film mi je i dan danas super. Kao mali sam ga gledao milion puta i sad ga imam na hardu i nikako da ga odgledam ponovo Quote
Vincent Hess Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Ko nam se to primio...ccc Zezaj zezaj... Quote
Mjaua Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Zezaj zezaj... 'Otju 'Otju Smesan mi je do bola...okay, mislim i u 4 vencanja i sahrana je ok (vise-manje) ali ne volem ga bree...ali ga zato vise volim od Kuchera prokletog LJUDI ZABOGA, je l gledao neko Trinaest? Quote
michelle Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Trinaest je poucni film za tinejdzere Quote
Vincent Hess Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Ma i Kucer & Grant su mentoli... Sve kreten do kretena Quote
IRA Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 (edited) jel se neko seca Poltergeista?Taj film mi je i dan danas super. Inace da vas obavestim u narednu sredu u ponoc-provericu koji bese kanal,daje se ekranizacija mojih omiljenih ORKANSKIH VISOVA i to sa Ralph Finesom u gl. ulozi....Godinama zelim da gledam ovaj film,a Ralph koga obozavam u Onjeginu je prosto idealan za ulogu Hitklifa.Znaci ne dolazim u Voodoo ni pod razno ove srede...can't wait!!! Jao sad me podseti na jedan zestok film sa Ralf Fajnsom... odvija se za vreme drugog svet. rata u Londonu ... ne mogu nikako da se setim kako se zove ... nije engleski pacijent... Film koji me je odusevio danas je USTVARI LJUBAV !!! Film je sranje sam po sebi ali mi se dopalo to sto su jebali kevu britanskoj vladi zbog ulagivanja Americi. Al to je u filmu uradio niko drugi do Hju Grant !!!!! Eeeee... Zbunjeni decko je napokon rekao nesto pametno Imam osecaj kao da su napravili ceo film samo zbog tih par recenica koje on izgovara. Jel gledao ovo neko inace? Gledala sam ja i taj deo me je stvarno iznenadio. Nisam znala da postoji uopste takva struja u Engleskoj. Pohvalno za njih u svakom slucaju. Edited August 8, 2005 by IRA Quote
blondie Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 grant je odlican u extreme mesaures sa dzin hekmanom i sarom dzesikom parker.. btw, ko nije gledao transporter taj ne zna sta je film! jebes james bonda, ovo je genijalno.. Jason Statham - od cadzavih dvocijevki do snecha.. ovo je jos bolje.. znaci, glumac mi je IDOL genijalan lik. Quote
metalia Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Snatch Kill Bill 4 sobe Sin city Petparacke price Mrznja Paranoja u Las Vegasu Tarantino je najbolji reziser. Inace, volim i filmove Vudi Alena koji se svode na ismevanje Americke inteligencije. Horor je super zanr, ali u poslednje vreme retko kad naidjem na neki dobar. Zato preporucite nesto...... Quote
Recommended Posts