gruban Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Sinoc odgledala super film. Zove se The Game sa Michael Douglas-om. u kvltove se ne dira! od 'novijih' filmo TAEGUKGI ili FLAG je savrsen!!!!! top 5 ratnih filmova ikad! Quote
Anоnymous Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 @jigsaw Mislis anti-ratnih filmova. Ali upravo sam odgledao Addams Family Values po ko zna koji put i po ko zna koji put me je odusevio. Raul Julia (RIP) i Anjelica Huston su JEDINI Gomez i Morticia. Ali me je i Christina Ricci odusevila. Morticia: Wednesday's at that age when a young girl has only one thing on her mind. Ellen Buckman: Boys? Wednesday: Homicide. Quote
Haralampije Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 ja sam skinuo plan 9 i zapocheo psihičko spremanje za gledanje Quote
gruban Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 @jigsaw Mislis anti-ratnih filmova. pa dobro! jedino sto je malo zajebano je to sto ih je jos teze raspoznavati uniformisane! Quote
Vincent Hess Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Young Adam. Odlican film. Krajnje nekomercijalan i realan. Quote
imaginos Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Sinoc odgledala super film. Zove se The Game sa Michael Douglas-om. au, pa ti kasnis jedno 8 godina. odlican film, btw. Quote
Doug Bradley Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Danas sam ponovo odgledao One Flew Over the Cuckoo's Nest....jebeno fenomenalan film Quote
Livia Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Danas sam ponovo odgledao One Flew Over the Cuckoo's Nest....jebeno fenomenalan film Uh fenomenalan al mogu da ga gledam samo u retkim prilikama,mnogo je tezak. Bas sam se ovih podsetila na Farinelija,fenomenalna muzika+super film. Quote
gruban Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 au, pa ti kasnis jedno 8 godina. odlican film, btw. da,1997 ako se ne varam! ali bolje ikad.... Quote
Milance Dzanki Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 (edited) Angel Heart Fritz The Cat Edited October 15, 2005 by Milance Dzanki Quote
Anоnymous Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Takashi Miike's Gokudô Sengokushi: Fudô aka Fudoh: The New Generation. Pwnage!! Quote
Doug Bradley Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 (edited) Lost Higway....mislim shta reci...David Linch moram od nedelje da pojurm film na DVD-u Edited October 15, 2005 by Doug Bradley Quote
gruban Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 (edited) Takashi Miike's Gokudô Sengokushi: Fudô aka Fudoh: The New Generation. Pwnage!! realno bilo sta od Takashia! FULL METAL GOKUDO Edited October 15, 2005 by jigsaw Quote
dudi Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Pre neki dan sam pogledao film The Devils Rejects.. Producer je Rob Zombie ..Interesantno Tuti Fuckin Fruti ..Da i bolje je urađen od house of 1000 corpses Quote
Kokopelli Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 au, pa ti kasnis jedno 8 godina. odlican film, btw. Kasnim mnogo vise,priznajem. Srecom te sam upoznala pravog filmofila...Btw kako grozan naziv za ljubitelje ove vrste umjetnosti. Sve sto se zavrsava sa 'fil' me asocira na umobolne ljude. Quote
Anоnymous Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Kasnim mnogo vise,priznajem. Srecom te sam upoznala pravog filmofila...Btw kako grozan naziv za ljubitelje ove vrste umjetnosti. Sve sto se zavrsava sa 'fil' me asocira na umobolne ljude. Mene "fil" podseca na torte i kolace.... Quote
Mjaua Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Uh fenomenalan al mogu da ga gledam samo u retkim prilikama,mnogo je tezak. Bas sam se ovih podsetila na Farinelija,fenomenalna muzika+super film. Da, bas je tezak. Jos jedan isto tezak film ali isto fenomenalan je Dogville. :balavim: Quote
Doug Bradley Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 sto fenomenalan je Dogville. :balavim: Uh Dogville je jebanje keve jedan od najboljih Trirovih filmova Quote
Mjaua Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Young Adam. Odlican film. Krajnje nekomercijalan i realan. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... previdan! Pardon, PREDIVAN ! A i Ewanu se vidi pishaaaaaaaa........ a i u celom filmu je obnazen... a ova zena je toliko gadna...ah, za medalju ! e sad ozbiljno, jako dobar film - skroz realan, bez nekog ocekivanog kraja... odlican film.. Quote
Tomislav Sawyer Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Pitanje: Da li neko ima ovaj film? http://www.imdb.com/title/tt0073298/ Odlican je. Nemam ga. Pomagajte Quote
gruban Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Kasnim mnogo vise,priznajem. Srecom te sam upoznala pravog filmofila...Btw kako grozan naziv za ljubitelje ove vrste umjetnosti. Sve sto se zavrsava sa 'fil' me asocira na umobolne ljude. Quote
Anоnymous Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 On Deadly Ground. Ili bilo koji Seagal-ov film. Najbolje komedije svih vremena. Quote
Face Of Melinda Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Juce gledah Jerusalem's Lot... dear god film je odlican... preporucujem. Quote
Anоnymous Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 (edited) Pa Salem's je u pitanju nego grad se zove Jerusalem pa je pomesala cini mi se... Mene zanima jeli iz '79 ili ovaj novi? Edited October 16, 2005 by Jason_Voorhees Quote
Recommended Posts