OCTOJA Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Sto se tice Vanila skya taj film nikada necu moci da posmatram kao nezavisno delo i mislim da i ne treba. Da li bi bio dobar film da nisam gledao Abre Los Ojos - nemam pojma, mozda bi ali ne toliko kao original... Quote
Anоnymous Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Odgledah Serenity malopre (da ne bi bilo zabune, mislim na ovaj film: http://www.imdb.com/title/tt0379786/ ), i mogu reci da je veoma dobar. Preporuka. Inace radjen je po seriji The Firefly ( http://www.imdb.com/title/tt0303461/ ) Quote
forever*autumn Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 veceras na RTS1 : "Sindlerova lista". da li je neko gledao ovaj film? Quote
Mjaua Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Uf, ja sam gledala, ali jao polovicno i to imao je hebrejski prevod koji nas je samo bunio tako da iako znam o cemu se radi nisam bas obratila paznju na film....aj ovih dana tju Quote
forever*autumn Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Uf, ja sam gledala, ali jao polovicno i to imao je hebrejski prevod koji nas je samo bunio tako da iako znam o cemu se radi nisam bas obratila paznju na film....aj ovih dana tju planiram da ga pogledam veceras, ako budem imao vremena. Quote
Tomislav Sawyer Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 veceras na RTS1 : "Sindlerova lista". shinterova cista? hmh, mene je smorio taj film. Quote
Terrorking Salmon Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Vatrena navala , Shattered xxx , best of Sandra Hall Quote
michelle Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 shinterova cista? hmh, mene je smorio taj film. pokrij se ushima Quote
Vincent Hess Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Bogovi su pali na teme !!! genijalan film. Moram da odgledam drugi deo Quote
Mjaua Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ufff, ja moram da nabavim taj film prvo... pfffffffff... tesko mi je tesko. Drugi deo je meni bolji, aj pa dobro, videcemo, ipak sam ja gledala to ihahaha. Sindlerova lista smor? Nemam pojma, ne setjam se. Hmm, ja sam sad gledala Willow, Fantoooooo, fala lepo Kilmer je jebao majku tu...bas je lep i divljak i divan...lepo mu stoji suknja... ah, da prodje petak pa da ponovo gledam Saint-a Quote
Tomislav Sawyer Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Willow je pizdarija. I legenda uz njega. Jel ima neko Carpenterove Memoare nevidljivog coveka? To trazim neko vreme, chevy chase je glavna uloga. Quote
Mjaua Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 hehehe imam ja Inace, char u Willow-u je u Val Kilmeru... Ma daj, ako ovi gore mogu da hvale onog ruznog nosatog kepeca Toma Kruza, Val Kilmeru treba napraviti paradu... Quote
Tomislav Sawyer Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 oheho pa sjajno! E pa daj neku razmenu? Poslacu ti moj katalog pa proberi nesto. Moze? Quote
Dark Sonja Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 veceras na RTS1 : "Sindlerova lista". da li je neko gledao ovaj film? gledala sam ovaj film pre par godina... veceras opet. utisak je potpuno drugaciji... kao da sam ga gledala prvi put... ostavio je izuzetan utisak na mene, i mislim da spada u grupu retko dobrih (kvalitetnih) filmova. univerzalna tema zla, bezobzirnoti i surovosti, kao i dobra, humanosti i covecnosti, sa druge strane, je vecita. Quote
Dark Sonja Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 volela bih da ponovo pogledam filmove na koje me je ovaj gore pomenuti asocirao - "Sofijin izbor" sa Meril Strip, i "Pijanista" Romana Polanskog. Quote
forever*autumn Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 (edited) gledala sam ovaj film pre par godina... veceras opet. utisak je potpuno drugaciji... kao da sam ga gledala prvi put... ostavio je izuzetan utisak na mene, i mislim da spada u grupu retko dobrih (kvalitetnih) filmova. univerzalna tema zla, bezobzirnoti i surovosti, kao i dobra, humanosti i covecnosti, sa druge strane, je vecita. takodje pogledah ovaj film veceras. doduse, po prvi put. imam utisak da je karakter zlog komandira ipak nedovoljno razradjen, za razliku od Liam-ovog lika i sve njegove dobrote. inace, mislim da su oba glumca, i "surovi" Ralph i "dobri" Liam, gotovo savrseno odradili posao. u svakom slucaju, slazem se sa Sonjom. retko dobar film. Edited December 23, 2005 by forever*autumn Quote
Dark Sonja Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 takodje pogledah ovaj film veceras. doduse, po prvi put. imam utisak da je karakter zlog komandira ipak nedovoljno razradjen, za razliku od Liam-ovog lika i sve njegove dobrote. inace, mislim da su oba glumca, i "surovi" Ralph i "dobri" Liam, gotovo savrseno odradili posao. u svakom slucaju, slazem se sa Sonjom. retko dobar film. pa ne znam... verovatno si u pravu, ali mislim da je, nazalost, daleko teze docarati dobrotu nego sirovo zlo... po mom misljenju oni spadaju u grupu vrhunskih karakternih glumaca... i naravno standardno dobar Ben Kingsli... Quote
forever*autumn Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 pa ne znam... verovatno si u pravu, ali mislim da je, nazalost, daleko teze docarati dobrotu nego sirovo zlo... po mom misljenju oni spadaju u grupu vrhunskih karakternih glumaca... i naravno standardno dobar Ben Kingsli... da, naravno, Kingsley se ne sme zaboraviti. ne mislim da je dobrotu teze docarati, negoli zlo. mozda se radije pristupa eksponiranju onog prvog. cak stavise, mislim da se u vecini filmova "zlo" koristi samo kao pomocno sredstvo, kojim bi se opisalo i predstavilo "dobro". u takvim situacijama, "zlo" je sasvim u drugom planu. ne znam da li si gledala "Dogville", film koji je, po meni, svojevrsno osvezenje na tom polju i na tu temu. Quote
gruban Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 DOGVILLE je droga...kako nekome moze ono da padne na pamet! Quote
BodyRemover Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 zasto? ogoljeno sranje za najsirovija i najrudimentarinija duboko zakopana osecanja. Quote
Dark Sonja Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 da, naravno, Kingsley se ne sme zaboraviti. ne mislim da je dobrotu teze docarati, negoli zlo. mozda se radije pristupa eksponiranju onog prvog. cak stavise, mislim da se u vecini filmova "zlo" koristi samo kao pomocno sredstvo, kojim bi se opisalo i predstavilo "dobro". u takvim situacijama, "zlo" je sasvim u drugom planu. ne znam da li si gledala "Dogville", film koji je, po meni, svojevrsno osvezenje na tom polju i na tu temu. Quote
Zagrivuk Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Definitivno jedan od najbljih filmova koje sam ikad gledao. Quote
Doug Bradley Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Definitivno jedan od najbljih filmova koje sam ikad gledao. Quote
Recommended Posts