imaginos Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 The Jacket se mora odgledati vishe puta da bi se skapirao film....inache meni je film necu sad da bacaj spojlere na temu, ali film nema dobar kraj. nije u duhu filma, nije to taj zanr.. Ja sam strashno alergichan na te shekspirovske adaptacije i bljuvotine kad je izasao onaj hamlet, sa kenet branom, jedna mi nagovorimo ortaka da se prikljuci drustvu u bioskopu... kaze nece, to mora da je neko "gej sranje", "sta sekspir, to mora da je neko ljubavno govno"... kad je izasao iz bioskopa: "ovo je odlicno.. kao neki triler, samo u proslosti". ozbiljno, umeju da useru te adaptacije, to stoji, ali moze da bude super, zavisi kako je uradjeno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 (edited) nikad gori krš loše ispričana dosadna priča mislim da je ovo najgori film koji sam gledao ove godine Slazem se.(History of violence) Film nije ni realan, smara, scenario pun rupa. Glupost totalna. Jedini gori film u zadnjih dva meseca je King Kong (Koje je ono sranje) Samo bacam pare na gluposti Edited December 27, 2005 by Black_Totem213 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 ih, pa kako ne bih znao za "ponoc", ja osvedoceni filmofil. Hehehe, ja se pokorno izvinjavam, namere su mi bile casne Film je super... evo sad ga narezujem inace, cekam da se pojavi "mletacki trgovac" Gledala ja i to na casu engleskog... film mi se svideo iako traje dugo... Patjino je jebao majku u tom filmu ali stvarno je odlicno odradio posao...fenomenalno... nemam pojma, svidja mi se film i mislim da je ok odradjen... toliko Ja sam se nikada gore smorio....ne znam koji mi je kurac bio da ga skidam sa neta Mozda zbog Kameron Dijaz, ona ume da smori ljude Inace, film je skroz do jaja. a "dezurni krivci", to je najbolji krimi scenario koji sam ja video. kevin Spejsi je tu bog...ali bog ! Taj film svakako treba i pogledati i posedovati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Mozda zbog Kameron Dijaz, ona ume da smori ljude Inace, film je skroz do jaja. Ma ja nisam ni provalio da ona igra ui filmu dok nisam otishao na IMDB- da vidim zashto koji moj film ima ocenu 7.9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 sta je ovo, svi gledali mletackog trgovca, samo ja zivim u neznanju. jel to bilo u bioskopima, ili ste gledali na diviksu? sto se tice crnog totema i njegove blasfemije imam samo da kazem: ne slazem se, i mislim da je "nasilnicka proslost" verovatno najbolji film 2005! e, bas je tako i ja sam tr00, a ti nisi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 25th Hour josh jednom Norton ali nije film toliko dobar samo zbog njega ima tu josh nekih elemenata.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 The Jacket se mora odgledati vishe puta da bi se skapirao film....inache meni je film zahtevam objashnjenje, ili ako necesh ovde da kvarish drugima pusti pp il na chat. ozbiljna sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 i ja bih takodje hteo da cujem objasnjenje.... jer film ne moze da ima realan kraj, odnosno ono je nemoguce sto se desilo (ili sam ja naglo oglupaveo ).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) gledah Catch Me if You Can 75798 put sinoc.....i dalje ne mogu da verujem da je istinita prica kakav je taj bio car stavrno :worship: gledo neko King KOnga? ja 'teo danas al nisam stigao ......vredi li ista? Edited December 28, 2005 by shock! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) Evo ovako za Gargija i mar_i_jaaa-u: WARNING!!!!!!!!!!SPOILERS AHEAD!!!!!!!!!!!!!!!! Za sve one koji nisu gledali film The Jacket neka ne chitaju sledeci text Film mozhe imati chetiri zapleta..lichno ja sam odabrao prvi i chetvrti nekako mi se najvishe dopadaju 1.John umire u iraku a ceo film je parodoks sto prolazi kroz njegovu glavu dok umire. ako primetite, taj isti decak na pocetku, mali iracanin,koji je ranio Johna Starksa pojavljuje se i kasnije u filmu kao pacijent kojeg lechi Jeniffer Jason Leigh 2.John prezhivljava Irak vraca se u rodni kraj srece onu Jacki,ulazi u kola sa onim likom koji kasnije puca u pandura a pandur puca u Jacka u samoodbrani i i John umire tu na onom snegu u tom incidentu sa pandurima....(vrlo je moguce da je i Jack ubio pandura a da je onaj lik koji ga je navodno "pokupio" kolima zapravo on sam)...ova teorija drzhi vodu i zbog toga shto John kazhe It was all white when I died." Znachi ili je umro tu na snegu ili je umro u bolnici u Iraku gde je opet sve belo...samo shto mi bolnicu ne vidimo...vidimo samo sneg...a ostatak filma je ponovo paradoks koji prolazi kroz njegovu glavu dok umire o tome shta bi bilo da je prezhiveo.... 3.Jack prezhivljava Irak prezhivljava ranjavanje od pandura..stvarno ga stavljaju u bolnicu ludnicu ili gde vec oblachem mu onu koshulju i stvarno ga stavljaju u onaj frizhider ali sve ono shto mu se diogadja u tom frizhideru nije stvarno nego predstavlja samo Starksove halucinacije kako bi pomogao ljudima kada bi mogao da pobegne iz te bolnice i kada se ne bi nalazio u toj situaciji u kojoj se nalazi....na kraju umire od one rane koju je zadobio kada se okliznuo na led i zapravo stvarno umire u onom frizhideru kada ga po poslednji put stave dole 4.Jack prezhivljava i Irak i ono ranjavanje od pandura i sve ono shto se dogadja kasnije u onoj bolnici ali ono sho dozhivljava kad ga stave u frizhider nisu halucinacije nego neka vrsta putovanja kroz vreme i te vizije su stvarne jer Starsk mozhda zaista mozhe da putuje kroz vreme Ova teorija mozhe upravo zbog toga da ima dva kraja: 4a.Da Starks umire na kraju u bolnici u onom frizhideru od rane koju je zadobio kada je pao na ledu....i ona poslednja scena sa Jackie u kolima je samo provera da vidi da li je uspeo da promeni buducnosti i da li ce sve sa Jacki biti u redu..znachi on ne zhivi u 2007 godini..setite se na kraju filma ono sunce shto se probija u kola dok je Starks sa Jacki u kolima tu njegovo telo zapravo umire u 1992 godini..to je bila poslednja poseta da proveri Jacki josh jednom i kada je video da je sve u redu mirno je umro 4b.Njegovo telo umire u 1992 godini od rane na ledu ali on uspeva nekako da prezhivi u onom telu u kome posecuje Jackie u 2007 godini Eto vam..znachi film valja gledati nekoliko puta..jer je strashno kompleksan i odlichno odradjen...ja sam ga gledao 4 puta i kao shto sam gore napisao proshao sam kroz sve 4 teorije detaljno i zbog toga su mi se nekako najvishe dopale 1 i 4 teorija...sad vi vidite...a planiram u skorije vreme da ga gledam ponovo END OF SPOILERS Edited December 28, 2005 by Doug Bradley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 MOGUCI SPOJLERI, KO JE OSETLJIV NEKA PRESKOCI hm... procitao sam objasnjenja, i moram priznati da su neka od njih i meni pala na pamet, ali problem je sto film u najavi, trejleru i samom zanru ne deluje kao fantastika, tako da sam ja ocekivao da je film prikazuje stvarne dogadjaje, sto je nemoguce, i zato sam se razocarao. ocekivao sam "osvetnicki" triler tipa: "on se vraca iz rata, maltretiraju ga u ludnici, a onda se on seti necega i krene da im se sveti, otkriva istinu, i svi srecni i zadovoljni". ovakosam se smorio kad sam ukapirao da film ne mozeda se obajsni ni jednim realnim "raspletom"... KRAJ SPOJLERA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) ovako sam se smorio kad sam ukapirao da film ne mozeda se obajsni ni jednim realnim "raspletom"... Meni se upravo to i najvishe dopada kod filma jer je rezhiser praktichno ostavio gledaocu da sam odluchi koja ce mu se varijanta najvishe dopasti...i koju ce da odabere kao najbolju...i film se vrlo teshko mozhe svrstati u neki odredjen zhanr....chetvrti zaplet koje sam gore napisao najvishe vuche na SCI-FI..ostali zapleti manje vish epripadaju drami Setio sam se da ima josh jedan teorija o filmu gde se praktichno kazhe da je John Starks zapravo John F. Kenedy Edited December 28, 2005 by Doug Bradley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 @Pinhead Mislim da se zove Jack Starks, a ne John... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 25th Hour josh jednom Norton ali nije film toliko dobar samo zbog njega ima tu josh nekih elemenata.... Rosario Dawson..joj kako je sexy i pored one majmunske face... volim taj film... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 (edited) @Pinhead Mislim da se zove Jack Starks, a ne John... John,Jack isti kurac Rosario Dawson..joj kako je sexy i pored one majmunske face... Pogotovo sa onim jebozovnim mladezhom ...ceo film je extra ali kraj me je oduvao pogotovo kad onaj matori kazhe : It came so close to never happening ili tako neshto...to me je rasturilo... Edited December 29, 2005 by Doug Bradley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest حسين Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 @Pinhead Mislim da se zove Jack Starks, a ne John... E to je spoiler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 E to je spoiler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 eh prochitala sam prichu o filmu, mrzi me da sad klepam ovde spojleriiii i tome slichno... no, bice te na chatu u skorije vreme pa cu objasniti shto je meni film i dalje govno. mada i ne mora. skapirala sam film po jednom od tvojih potencijalnih objasnjenja. ne znam koje je valjda 4 ili 3 jebem li ga. i ne vidim svrhu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Napoleon Dynamite Fucken best komedija koju videk u poslednjih godinu dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Shto vishe gledam film sve mi je bolji mislim da je ovo jedan od filmova sa kojim sam se najvishe drogirao.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 NE gledati DOOM...oh, no... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralampije Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 gledo King Konga.....efekti su fantasticni film nije los mada ima nekoliko krajnje debilnih scena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts