Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Scena iz Rekvijema i nije baš tako kratka i ubitačno je memorable (ne mogu da se sjetim kako je ekvivalent na srpskom, :udri:) Ta scena i scena kada ubacuje iglu u gangerenoznu ruku- uh!!!

Edited by Kokopelli
Posted
Nisam gledala Ruzicaste Flamingose, valja li sto? :lol:

Мени се смучио орал кад сам гледао...

memorable

Незабораван, упечатљив (мада, досад си већ нашла или се сетила :) )

Posted (edited)

Hm, što će bit' da si mi se javio ...

Bio prije neko veče film interesantnog naziva- Maria's Lovers. Evo šta kaže cijenjeni IMDB:

Plot Keywords:

Adultery / Jealousy / Post Traumatic Syndrome / Independent Film

Vidjela par scena, dobre, dobre :da:

Nastassja Kinski i John Savage glume ljude sa prezimenima Bibić i Bosić :D

Evo jednog interesantnog komentara:

If you've ever wondered why your best sexual memories are of people you didn't love then this movie is for you.

Kad bih prestala da se ispravljam :udri::

Miloše, malo kasniš sa drugim dijelom potpisa. :razz:

Edited by Kokopelli
Posted (edited)
Hm, što će bit' da si mi se javio ...

Било је што бити не може...

Miloše, malo kasniš sa drugim dijelom potpisa. :razz:

Како смо двије различите државе ја сам ту пјесму тек јуче чуо и допала ми се. Жао ми је што ЦГ сјутра неће учествовати у финалу.

Edited by Аксеаносилас
Posted
Било је што бити не може...

Barem si mi se mog'o javiti fino, a ne ovako... No, nema veze. Zato sada i ja tebi pišem na isti način.

Како смо двије различите државе ја сам ту пјесму тек јуче чуо и допала ми се. Жао ми је што ЦГ сјутра неће у финалу.

Nadam se da se šališ. Stevan je moj drug, ali da je pjesma sranje- sranje je.

Posted

E sad, da l' je ovo preporuka...? Ako neko hoce da se smeje uz zombie horor neka pogleda "Dawn of the dead". Film je sve samo ne horor, i urnebesno je smesan (barem meni i mom bolesnom umu)...

Posted
E sad, da l' je ovo preporuka...? Ako neko hoce da se smeje uz zombie horor neka pogleda "Dawn of the dead". Film je sve samo ne horor, i urnebesno je smesan (barem meni i mom bolesnom umu)...

ej bre,nemoj tako o romeru :mrgreen: ali u vreme kad je snimljen bio je to itekako horor...

mada i meni su svi zombi filmovi pomalo smesni ali ih obozavam(ko je pomenuo fulcia)

Posted

Jel to nema sad remake od pre par godina a ima i ona stara verzija? Meni se chini da je tako...

Ne,ako neko hoce da se smeje na horor nek gleda Grave Dancers! :) glumi onaj shupak iz Prison Break-a i iz John Doa...

Posted
ej bre,nemoj tako o romeru :mrgreen: ali u vreme kad je snimljen bio je to itekako horor...

mada i meni su svi zombi filmovi pomalo smesni ali ih obozavam(ko je pomenuo fulcia)

Ako se ne varam mislila je na ovaj remake, koji je jadan i nezbrinut.