VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 "Iluzionista" je skroz dobar ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 "Iluzionista" je skroz dobar ! predobar.skoro sam ga gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kur-d-tizana Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 realno vise mi se svideo iluzionista od prestiza... ali kao sto negde rekoh Edvard Norton ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ali Prestiz je mnogo kompleksniji, plus Kristijan Bejl Mada za onu sharadu oko Tesle ih treba kastrirati Prvo pa musko - cim se pojavio odma' se rukuje i to bez rukavica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Mislish na David Bowie-a? Negde skoro vidjoh koliko taj film ima propusta... Kad je Tesla vec mogao da umnozhava stvari shto nije pare umnozhio pa ne bi tako siroma bio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 odgledah neko govno sinoc s Andjelinom Dzoli, ona je kao neka super novinarka sa super merlin monro frizom.. i onda ona shvata smisao zivota kroz rijeci nekog pijanog beskucnika.. najbitnije da su joj pusacka usta bila u prvom planu 70% filma, i da je ubaceno nekoliko nepotrebnih jebackih scena.. smor. jel zna neko kako se zove to govno? reko bih da je to ovo sranje:http://www.imdb.com/title/tt0282687/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ali Prestiz je mnogo kompleksniji, plus Kristijan Bejl istina..mnogo zanimljiviji film...i mastovitiji u iluzionisti je jasno sve na pola filma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Odgledah Godsend malopre. 'bem ti lebac kako jeziv film za gledanje u 1 sat nocu... izpreseco sam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Odgledah Godsend malopre. 'bem ti lebac kako jeziv film za gledanje u 1 sat nocu... izpreseco sam se Robert De Niro? jest' vala, jezivo je kakve sve uloge prihvata u poslednje vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Gledajte Hide 'n' Seek jeziviji je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 znaci svaet - ne kupujte sledece dva filma od 99 din :) :) Deep Star Six i Prorokova Igra :) ovaj drugi manje vishe al ovaj prvi nikako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Гледао сам прексиноћ на Геј92 Добро да боље не може бити. Џек Николсон је мајстор над мајсторима, мораћу да се наканим и покушам да прикупим све филмове у којима је глумио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Robert De Niro? jest' vala, jezivo je kakve sve uloge prihvata u poslednje vreme. Jest taj. Al De Niro je manje vishe nebitan. Klinja me ispreseco... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Odgledah Godsend malopre. 'bem ti lebac kako jeziv film za gledanje u 1 sat nocu... izpreseco sam se Secam se da sam disk sa tim filmom odmah posle gledanja upotrebio u shinterske svrhe...gadjao sam kera koji niju usta zatvarao Film je govno neopevano...smorio sam nevidjeno dok sam ga gledao.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Skinuh Oscara preko rapidshare-a s nekog super ruskog sajta i kad sam pocela sve da ih spajam extraktovanjem kaze kako jedan fajl ima error :( :( ni jedan video klub ga nema na dvdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Гледао сам прексиноћ на Геј92 Добро да боље не може бити. Џек Николсон је мајстор над мајсторима, мораћу да се наканим и покушам да прикупим све филмове у којима је глумио. ekstra je film zaista. gledao sam ga ranije ali sada nisam uspeo do kraja da ga odgledam. prispavalo mi se @double fire oskar je vrh film! kako je stalone odgumio mafiozu :) davao se vishe puta na tvu. jedino probaj sledeci put da ga uhvatis kad budu reprizirali, jer ilm zaista vredi pogledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 @df imam ja divx ako hoces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Jao hfala! Samo pre cu ga ja svuci s emule-a (tj par h) pre nego sto cemo se naci, realno Nisam ni probala tamo nego kad god mogu ja prvo probam neki direkt download, al i emule posluzi Samo me mnogo mrzi. I kako to da nema ni jedan klub?? Uclanila sam se u 2 trazeci ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Gledao malopre "Lurking Fear"..low quality akcija/horor, znadoh to i pre gledanja, al' s obzirom da je radjen po prichi by Lovecraft, mora' da ga odgledam...pricha izmenjena, kosturi kol'ko tol'ko zadrzan, al krajnji utisak nyah...pri onim Po preradama iz 60ih/70tih kada su jos vise menjali priche najvise vredi gledati te zbog maestralnog Vinsenta Prajsa..a ovde nema nijednog koji bi mu i prismrdeo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Ovaj Vrisak u tami nije los! Mislim iako je onaj "uuu kako je cudno jao cudno je jao nista mi nije jasno" tip filma koji da su ameri radili ne bi vredeo ni 5 para, fotografija je fenomenalna i kul je jer je francuski nisam uhvatila od pocetka... Bio na sinemaniji sinoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Gledao zadnja 2 dana Petak 13, 4 dela..lakiz a gledanje, al jebote svaki copy/paste prethodnog...i 4orka kao ima "konacni kraj" Dejsona..kad vidim na netu, izaslo ukupno 10 delova :) Pa jebote kako im uspelo...ako ikada budem nabavio/odgledao od 5. dela pa na dalje, to ce biti iz chistog kurioziteta, da vidim kako su ga vratili..tj. "sta su sledece smislili". Ali svejedno, film koji ne vredi da ima i jedan nastavk a kamoli 9.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 opet gledam decije filmove The Adventures of Baron Munchausen Gulliver's Travels Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 happily n'ever after.. sladak crtani,instant zabava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Ja skinuo juche DVD SE Goodfellas jedva chekam da mi prodju ispiti da gledam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 sad sam odgledala Deja Vu i odlican je davno nisam gledala tako dobar film.... denzel je odlican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts