Angelystor Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 http://www.imdb.com/title/tt0166924/ preporuka. Danas ga jos 2 puta odgledah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Nemoj mi reći da si danas prvi put dva puta odgledao film? Pa to ti je jedan od najpoznatijih Linčovih ostvarenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Ja to nisam gledao... :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 (edited) Uuuuuuuu, pa onda moraš uzeti. Vidjećeš, skroz je lud, kraj naročito. Ja sam bila skroz zbunjena i nikako nisam mogla da ukapiram na koji način je onaj koji gleda film trebao da ukapira. Onda se još više zbunim pokušavajući da postavim neko iole razumljivo pitanje osobi koja je gledala sa mnom, ali to stvori još veću konfuziju. Glume dvije predivne glumice (mislim i na glumu i na izgled), a još kada krenu scene u krevetu, a njih dvije glavni akteri... Mmmm... Bjutiful! E da, zaboravih da ti kažem da kod nas postoji više nepovezanih prevoda. Negdje postoji buvalan: Mulholand Drajv, a negdje sam vidjela i da piše "Put slave" ili tako nešto. Ne daj da te zbuni, jer ni glavna sličica za film nije uvijek ista. Edited July 15, 2007 by Kokopelli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Jel ima ovde nekog ne racunajuci mene da voli film "Clerks"?Mislim na prvi deo, dvojka je sramota za keca (mada je u principu sasvim opustena komedijica)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 pogledah Paperhouse (1988) , odlicna psiholoshka drama sa elementima fantasy i horora (psiholoski horor egzistencije), i stvarno me je odushevio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Nemoj mi reći da si danas prvi put dva puta odgledao film? Pa to ti je jedan od najpoznatijih Linčovih ostvarenja. Ne, danas mi je...tj. juche, bio 5. i 6. 5. put sam odgledao kod drugarice zajedno sa njom (volim da shirim Lyncha u narod)..i onda kod nje odem do IMDBa i vidim da ima na FAQ okacheno neka "teorija" o tome sta se deshava u filmu, pa sam opet posle sam kuci odgledao film da vidim koliko it fits : ) Predobar je film. E da, zaboravih da ti kažem da kod nas postoji više nepovezanih prevoda. Negdje postoji buvalan: Mulholand Drajv, a negdje sam vidjela i da piše "Put slave" ili tako nešto. Ne daj da te zbuni, jer ni glavna sličica za film nije uvijek ista. Kod nas je preveden kao "Bulevar zvezda" koliko sam ja do sada vidjao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Da, bravo, "Bulevar zvijezda". Ja, tupson, uvijek zapamtim loše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 jedan od najpoznatijih Linčovih ostvarenja. hm *** Kakvo jebeno smaranje od filma. Pogledao sam ga zato što sam morao ispoštovati žensku osobu sa kojom sam... hm... koju sam htio... u trenucima krize. Nije se isplatilo, iako sam odradio sve što sam trebao. A film je stvarno... hm... loš. Ali dobro, ona se loži na inteligenciju pa joj je film vrh iako je naknadno priznala da u 5 gledanja (filma) nije baš sasvim sve skontala. :) E, a taman čitam recenzije: http://www.imdb.com/title/tt0166924/usercomments?filter=hate I get the feeling a lot of people liked this movie (not all people, but a lot of them) because they don't want to admit they don't understand it. People of middling intelligence, if you will, who pretend to be ever so avant garde and trendy who think Lynch is a genius. Bukvalno taj rad je slučaj sa ovom... hm... ženskom osobom. :) Elem... http://www.imdb.com/title/tt0314924/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Kupim mulholland za 99 din i immo centru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Zvanicno nisam gledala nista od Linca. Par puta su me cimali da to uzmemo kad idemo u video klub ali svaki put bih se osecala kao da treba da uzmem dokumentarac o privredi Burkine Faso iz nekog razloga... iako nisam gledala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) Немогуће да ниси гледала Дину? ---------------------------------- Психолошки хорор егзистенције... (семипермеабилни презерватив за аналну пенетрацију) Забога. Сад сам гледао Мајстора и Маргариту од Саше Петровића. Интересантно. Edited July 16, 2007 by Аксеанoсилас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) hm *** Kakvo jebeno smaranje od filma. Pa nije smaranje. Može se reći da je zbunjujuć, ali smaranje nije ako ne shvatiš film. Ni ja ga nisam ukapirala, kao što rekoh gore, ali ima par momenata koji nagovještavaju poentu, da ne kažem rješenje. Ali dobro, ona se loži na inteligenciju Pa je s tobom našla film da gleda? Немогуће да ниси гледала Дину? Ako nije Dinu, jeste Lost Highway sigurno. Сад сам гледао Мајстора и Маргариту од Саше Петровића. Интересантно. Ja sam gledala prije par godina isto, ali se slabo čega sjećam. Ako je to uopšte isti film. Zaspala sam posle 20ak minuta, ali sam bila strašno umorna, ne zbog dosade. Društvo me probudilo kada se završio, a ja sam bila toliko ošamućena, jer sam imala neki ružan san, a početak filma je ostavio neki čudan utisak. Mrak i tišina... toga se sjećam. Dosta. Ne znam zašto imam averziju prema starijim filmovima. Evo me "Stanar" od Polanskog čežnjivo gleda već mjesec dana, ali odbijam da mu uzvratim istom mjerom Još glumi moja omiljenja glumica, Izabela Ađani, ali nešto mi se ne da... Kad sam već kod starijih filmova, i Izabele Ađani, ovaj film je jaaaaako morbidan: Edited July 16, 2007 by Kokopelli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Ja sam Dinu gledao jedno 5-6 puta sigurno. Sting je bash shmeker... A igrao sam i tu igricu stalno kad sam bio klinac... Ja sam nazhalost gledao Dremcatcher-a... Zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Ni Dinu ni Lost Highway. Valjda znam sta pricam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) Pa je s tobom našla film da gleda? E da samo znaš koliko je bilo provokacije oko toga. Ja sam nju provocirao. :) :) Edited July 16, 2007 by Vlaja Buraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Ni Dinu ni Lost Highway. Valjda znam sta pricam odmah da odgledas oba filma gledala si Twin Piks to su svi gledali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 NISAAAAAAAAAAAAM! Jebao vas Linc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kur-d-tizana Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Jel ima ovde nekog ne racunajuci mene da voli film "Clerks"?Mislim na prvi deo, dvojka je sramota za keca (mada je u principu sasvim opustena komedijica)! kevin smit obozavam ga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 NISAAAAAAAAAAAAM! Jebao vas Linc Дивљи у срцу? Био сто пута на ТВ-у, гледала си га, а ниси знала да је Линчов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 (edited) Pa to ti je jedan od najpoznatijih Linčovih ostvarenja. sjajno odrezirana ali do zla boga isprazna prica. mentalni i emotivni kolaps devojke koja zajedno sa snovima o impozantnoj glumackoj karijeri gubi i devojku koju voli; savremena sapunica na Lincov nacin. Boro ubode dobar citat. inace, posle dugo vremena ponovo pogledah Kurosavine "Snove". topla preporuka. Edited July 17, 2007 by forever*autumn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 (edited) Body Shots Plot Keywords: Full Frontal Nudity / Rough Sex / Explicit Sex / Erotic / Rape Edited July 17, 2007 by .hack//FANTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Odgledah sinoc Goodfellas po ko zna koji put....apsolutno nenadjebiv film Joe Pesci je lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Full Frontal Nudity / Rough Sex / Explicit Sex / Erotic / Rape Dobro zvuči, ali kad vidjeh da glumi Tara Reid, no thanks, mislim da ću ga preskočiti. Bljak, odvratna glumica. Goodfellas apsolutno nenadjebiv film Vjerujem da jeste, ali nešto nikad nisam bila previše zainteresovana za akciju iliti krimi priče. Odoh da gledam Shrek-a, i to 1. dio. Kako da gledam 2. i 3. kad ni prvi ne odgledah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Body Shots Plot Keywords: Full Frontal Nudity / Rough Sex / Explicit Sex / Erotic / Rape Neshto mi je to jako poznato... Ko da sam gledao negde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts