lunja Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 abnormal beauty... japanski (kineski, valjda) triler... odlichna muzika, fotografija i zaplet/rasplet... ne spada u j-horror :ne: Quote
amy_mccoy Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 (edited) Odgledao sam i Old boy-a napokon i film me je odusevio... Prica je odlicna, film je odlicno snimljen i po svemu predstavlja mini-remek delo... Ali, kao i vecina istocnjackih filmova (koje sam ja video), kraj je mogao da bude bolji... aaaaaaa....e svega mi, veceras idem sama da ga odgledam btw...gledala sam Meet the Fockers.. nije losa komedija e lunjo...gde si nasao taj jap/kin film??? Edited April 22, 2005 by amy_mccoy Quote
Theatre of Dreams Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 DEAD END horor koji definitivno treba pogledati Sad sam ga odgledao i usrao sam se od straha a napolju je dan,ne smem ni da pomislim sht bi bilo da sam ga gledao nocu Pa sta ja pricam svo ovo vrijeme!!! Film je Quote
Doug Bradley Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 e kad je Rocky IV na TVu? Sad u utorak u 21H na BK Quote
fiction Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Kad vec svi preporucujete horore i ja cu...NEKROMANTIK kultni njemacki horor 1987, ime filma sve govori.Obavezno pogledati, ako uspijete do kraja Quote
darijus Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 preporuke...??? evo ja gledam ovo... hvala "marty f" video klubu na ustupljenom naslovu... Quote
michelle Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 ja to nemam. Preporuka- Adaptation odlican film Quote
Doug Bradley Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 preporuke...??? evo ja gledam ovo... hvala "marty f" video klubu na ustupljenom naslovu... A Orange Conty? A da sad sam se setio da su to ukinuli Quote
darijus Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 A Orange Conty? A da sad sam se setio da su to ukinuli meni je stvarno zao...ali si se zajebo do koske... serija ide normalno nedeljom od sest... go suck a piehole... Quote
michelle Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 A Orange Conty? A da sad sam se setio da su to ukinuli dream on, asshole Quote
darkod Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Preporuka no. 1 Army of darkness sa chrisom campbellom. KVLT! nad KVLT!ovima. Obavezno! Quote
Doug Bradley Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Dogma Veoma zabavan film gledao sam ga nekoliko puta ali sam ga opet odgledao zbog one dvojice idiota Jaya i Tihog Boba Quote
Doug Bradley Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Spy Game Odlichan,veoma dobar,sjajan,fenomenalan film Quote
Milkica Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Dogma Veoma zabavan film gledao sam ga nekoliko puta ali sam ga opet odgledao zbog one dvojice idiota Jaya i Tihog Boba oni se brate u svakom filmu pojavljuju Quote
Doug Bradley Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 oni se brate u svakom filmu pojavljuju I treba kad su najveci likovi Quote
Orbituated Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Jel valja onaj Mall rats....razmishljam se da skinem to sa mreze? Quote
Milkica Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Evo pokusacu da napisem koju o nekim filmovima koje volim uvek da pogledam i koji su stvarno vrh Pecker-garantovana zabava,ko nije gledao,toplo preporucujem,fenomenalna komedija! Palmetto-odlican triler sa Vudi Harelsonom i Elizabet Su,nedavno ga davali na tv-u. Prince Of Darkness-mozda ga je neko pomenuo na nekim od prethodnih strana,poznat Karpenterov horor,izmedju ostalih pojavljuje se i gos'n Alis Kuper American Ninja-ovaj ste garant gledali,ali valja utvrditi gradivo Thrashin'-iliti u nasem prevodu "Junak Skejtborda" .Ovaj sam obozavala kad sam bila malo derle,mnogo dobra ljigavica iz 80-ih,po naslovu se moze skontati o cemu se radi,a glumi Josh Brolin,iliti posinak matore Barb(a)re Strejsend i naravno.... Kickboxer! -klasika!5 delova pa ko voli,nek' izvoli Dopisacu ako se setim jos nekih Quote
Orbituated Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Evo pokusacu da napisem koju o nekim filmovima koje volim uvek da pogledam i koji su stvarno vrh Pecker-garantovana zabava,ko nije gledao,toplo preporucujem,fenomenalna komedija! Palmetto-odlican triler sa Vudi Harelsonom i Elizabet Su,nedavno ga davali na tv-u. Prince Of Darkness-mozda ga je neko pomenuo na nekim od prethodnih strana,poznat Karpenterov horor,izmedju ostalih pojavljuje se i gos'n Alis Kuper American Ninja-ovaj ste garant gledali,ali valja utvrditi gradivo Thrashin'-iliti u nasem prevodu "Junak Skejtborda" .Ovaj sam obozavala kad sam bila malo derle,mnogo dobra ljigavica iz 80-ih,po naslovu se moze skontati o cemu se radi,a glumi Josh Brolin,iliti posinak matore Barb(a)re Strejsend i naravno.... Kickboxer! -klasika!5 delova pa ko voli,nek' izvoli Dopisacu ako se setim jos nekih sve neka tabanja ...treshevi ako ako ..nije loshe ... prince of darkness je kultni filmic - jedan od retkih koji pamtim od malena....opasan horor... Quote
Doug Bradley Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Jel valja onaj Mall rats....razmishljam se da skinem to sa mreze? Ja ga upravo skidam..trebao bi da valja to je josh jedno delo Kevina Smitha Quote
Milkica Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 sve neka tabanja ...treshevi ako ako ..nije loshe ... prince of darkness je kultni filmic - jedan od retkih koji pamtim od malena....opasan horor... kad sam prvi put gledala princa,uh.....nije bilo lako Quote
Orbituated Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Kad vec svi preporucujete horore i ja cu...NEKROMANTIK kultni njemacki horor 1987, ime filma sve govori.Obavezno pogledati, ako uspijete do kraja gledao ... ali bolje da su mi ochi iskopali zaveshtani majmuni sa elvisovim perikama na glavi i pojeli mi mozak prichajuci sa ruskim akcentom ... mislim da bi to nekako preziveo ..... nekromantik je najbolesnija stvar koju sam video u nama poznatom univerzumu ...to nije za preporuku ..to je za dobijanje zatvora... by the way i 120 dana sodome nije losh ...malo je prljav ..odvratan .....zao ..ali thats what its all about these days ...isn't it.. Quote
Milkica Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 ....josh jedno delo Kevina Smitha sta mu je trebalo ono ruglo od filma s onom guzatom? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Jel valja onaj Mall rats....razmishljam se da skinem to sa mreze? To je onako, laganija komedija od recimo Amy ili Clerks... vishe za klince... Ali ako ti se svideo Jay & Silent Bob Strike Back onda nema problema Quote
Recommended Posts