Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 gledao sam davno 'without a clue' sa majkl kejnom, baš me zanima jel' ima di da se to skine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Anatomy Class Pročitala sam da je poželjno imati dobar stomak ajde ako iskopas torrent okaci link ja ne mogu da nadjem film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 kako se dodjavola u originalu zove film Zena Unistitelj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 http://www.imdb.com/title/tt0410764/ Blago `bolesaN` film.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Fire and Ice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 ajde ako iskopas torrent okaci link ja ne mogu da nadjem film Couldn't find it either To je short film ako si primjetio (duration: 16min) i uopšte nije toliko poznat... Bezveze, a baš mi se gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Nabavih 7 Kim Ki-duk-ovih filmova: Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom (2003) ... aka Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring Nabbeun namja (2001) ... aka Bad Guy Suchwiin bulmyeong (2001) ... aka Address Unknown Seom (2000) ... aka The Isle Shilje sanghwang (2000) ... aka Real Fiction Paran daemun (1998) ... aka The Birdcage Inn Ag-o (1996) ... aka Crocodile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 evo ima i ja jedan klasik koji sam nabavio Priceless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Pa... malo bezveze zvuči? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 gledao sam davno 'without a clue' sa majkl kejnom, baš me zanima jel' ima di da se to skine Ja sam ga relativno bezbolno svukao preko eMule pošto mi je to omiljeni alat za nabavku filmova, divx format. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Pa... malo bezveze zvuči? :/ molim????? A rap oriented re-make of "Rebel Without a Cause," with heavy emphasis on the fact that rap star Vanilla Ice has assumed the James Dean role User Rating: 2.0/10 Your Rating: 10/10 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Ovo se zove film. Nemaš ti pojma. :mdaaa: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 ... i ovo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Nije loše Džarmuševo Slomljeno cvijeće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 kako se dodjavola u originalu zove film Zena Unistitelj? ANNIHILATOR! Ako mislimo na isti film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcusS Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Nije loše Džarmuševo Slomljeno cvijeće. Nije, ko voli dosadan film. Folaznicima na rediteljskim fakultetima to treba puštati i govoriti "deco, ako ne želite da snimate dosadne filmove, nemojte snimiti nešto ovakvo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Pa... nije toliko dosadan. Ja nisam uopšte bile smorena, a lično mi se film nije pretjerano dopao. Nije ti on baš najreprezantativniji film dosade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ko voli nek izvoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Quills - o životu Marquis De Sade-a. Geoffrey Rush je sjajan. Upravo skidam The Life and Death of Peter Sellers. I ovdje ima glavnu ulogu. Pošto su mu oduzeli pera za pisanje (= quills) i sve moguće pogodnosti življena u luksuznoj sobi unutar ludnice, Markiz dolazi na sjajnu ideju da slomi parče ogledala, malo izrecka prste na rukama i krvlju ispiše čitavu knjigu na svom bijelom odijelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Još jedna preporuka Film Sofije Kopole, urađen po knjizi A Jeffrey Eugenides-a. Soundtrack za film je jako dobar, a tek fotografija A strange, surreal flight-of-fancy of death and love, remembrance and how romanticized our memories become. It's also very funny, tending to mix the black comedy of something like "Heathers" with the stifling suburban scenario of "American Beauty" (but it's better than both). I tako dalje, i tako dalje... Jedan od MUST SEE filmova! E da, zove se The Virgin Suicides i nije uopšte tako nov, iz 1999. je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Class of 1999 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Malcolm je fenomenalan. Vjerujem da ne glumi u lošim filmovima Trebala bih malko da pauziram na ovoj temi. Brojim sada i na jednoj strani više od 5 mojih postova, a svi se odnose na različite filmove Odgledala ovaj novi 1408 sa Cusac-om. Nije mi se dopao, mada ima par interesantnih momenata. I Bertolucci-jev Dreamers je sjajan. Sve sam odlagala da ga pogledam, osjećala sam da nije baš lak. Eva Green je mmmm ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Odgledala ovaj novi 1408 sa Cusac-om. Nije mi se dopao, mada ima par interesantnih momenata. ni meni se nije dopao, cak mi je totalno bezveze.. recimo da je moja ocena 3/10 zataj film. :-[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Malcolm je fenomenalan. Vjerujem da ne glumi u lošim filmovima Odgledala ovaj novi 1408 sa Cusac-om. Nije mi se dopao, mada ima par interesantnih momenata. oh da glumi...ovo je jedan od tih filmova spoj T1 i Opasnih Umova , roboti nastavnici ubijaju djake ali sam taj film obozavao kao klinac i bas sam se iscimao da ga nadjem i skinem problem sa 1408,kao i sa vecinom Kingovih dela,je u tome sto ima dobru ideju na pocetku ali nikad ne ume da je razvije do kraja,i da neko realno objasnjenje zlu vec je to ili neki vanzemaljac,veliki pauk ili se i ne zna ka kraju sta se desilo (kao ovde) - soba je zla sama po sebi? evo josh jedan sf b klasik - Scanners II: The New Order (1991) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 recimo da je moja ocena 3/10 zataj film. :-[ Pa, taman 3ka, slažem se. problem sa 1408,kao i sa vecinom Kingovih dela,je u tome sto ima dobru ideju na pocetku ali nikad ne ume da je razvije do kraja,i da neko realno objasnjenje zlu vec je to ili neki vanzemaljac,veliki pauk ili se i ne zna ka kraju sta se desilo (kao ovde) - soba je zla sama po sebi? Hm, nisam znala da je ovo rađeno po Kingovoj knjizi. Misery mi se, recimo, do jj dopao. A što se tiče 1408 sobe, pa ni sama ne znam šta na kraju treba zaključiti. Prvo, po meni postoji odsustvo zla, tj. ne čini mi se da je to problem #1 za shvatanje. Čitav film je zapravo vraćanje na blisku prošlost, bolnu prošlost i nemogućnost da se sa istom raskine. Sve scene koje se javljaju u sobi su u stvari projekcije njegovog straha od suočavanja sa realnim činjenicama. Tipa, ako se davi, to znači da ne može doći do vazduha, odnosno da ne može živjeti normalno u trenutnom okruženju. Kada pokušava da izađe iz sobe i kada shvata da sledeća soba ne postoji se može spojiti sa njegovim čestim putovanjima, iz jednog grada u drugi, iz jedne sobe u drugu, gdje opet nijedna nije dovoljno dobra za njega. Dakle, ima milion stvari koje se mogu shvatati na milion načina... I da, ne sviđa mi se na kraju onaj trenutak sa trakom. Ona ipak ostaje spašena, okej, ali kao, sve je istinita i ništa nije istina, jer se ne može dokazati? Pfff... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts