Nightwing Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 meni je problem sa sobom 1408 sledeci : imas odliacan uvod i istoriju sobe a nemas na kraju objasnjenje zasto se to desava mozda je u knjizi to bolje objasnjeno..nisam citao...mada sam dobio dojavu da je film bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Da, slažem se. Mada, ono, ne volim ja baš Kinga, tako da mislim da mi se knjiga ne bi dopala. Zapravo, ne volim ni Kjuzaka, ali reko' da se pogleda film Kjuzak mi je bio simpatičan jedino u Being John Malkovich i to je sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 od filmova radjenih po kingovim knjigama, meni su dobri:: secret window carrie shining pet semetary misery the langoliers it (moze da prodje...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Ja se jezivo plašim klovnova, neki glupi strah iz djetinjstva. Pretpostavljaš kako mi je bilo posle IT-a. S tvog spiska jedino mi The Langoliers nije poznat. Ostali su dobri filmovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Ja se jezivo plašim klovnova, neki glupi strah iz djetinjstva. Pretpostavljaš kako mi je bilo posle IT-a. zasto, bas je dobar ovaj klovn: ali ovde nemoj da klinkes ni slucajno! a posebno izbegavaj klik ovde! ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Zapravo, ne volim ni Kjuzaka, ali reko' da se pogleda film Kjuzak mi je bio simpatičan jedino u Being John Malkovich i to je sve. Kjuzaka volim u High Fidelity (mada sam lika potpuno drugacije zamisljao kad sam citao knjigu) i Con Airu (nevidjeno lud i napaljen film) od filmova radjenih po kingovim knjigama, meni su dobri:: meni ubedljivo na prvom mestu - Stand By Me najlepsi deciji film (za odrasle) koji sam gledao ne mozes da ga izbacis film iz glave danima kad odgledas prvi put... odmah iza mi je The Stand Kingov Gospodar Prstenova , knjiga je mnogo bolja i komplexnija ali je izbor glumaca odlican i kao da su preslikani iz romana i po izgledu i po ponasanju a volim da pogledam klasicne teen horrore po njegovim delima : It,Children of the Corn,Silver Bullet,Pet Sematary,The Tommyknockers,The Langoliers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Ja sam tek danas/juče,imao prilike da pogledam Babel,ali nema šta,sve preporuke od mene. http://www.imdb.com/title/tt0449467/ Alejandro González Iñárritu & Guillermo Arriaga --------------------------------- If You Want to be Understood...Listen Tragedy is universal A global disaster. A single gunshot heard around the world. Pain is universal... But so is hope. One shot, many kills. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 (edited) 30 days of night odlican strip...ok film Edited October 30, 2007 by .hack//FANTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Gledao neko domaci film: "Kad sam bio mlad i zdrav kao ruza" ili "kad sam bio zelen" ili kako vec... Ono je po meni stvarno sranje, koja su vasa misljenja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Malo pre sas cimera gledah "Mortal Kombat" na foxa, krajnje neplanirano... ali osecao sam se 10 godina mladji dok sam gledao filma, uberpaljevinski i sasvim dobar sa najboljim soundtrackom, ikad!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Hard Candy - preporuka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 veceras sam na sinemaniji gledao The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford film je odlican i preporucujem svima koji imaju 3 sata vremena da posvete dobrom filmu svi segmenti flima su odlicni i vidi se da je reditelj/scenarista ulozio veliki trud Affleck ce verovatno biti nominovan za oskara za ovaj film... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Hard Candy - preporuka... Eeeeee, a baš sam mislila da ga skinem. Tražila sam english subtitles za film sličnog naziva i onda naletjeh na taj. Znači, dobar? veceras sam na sinemaniji gledao The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford film je odlican i preporucujem svima koji imaju 3 sata vremena da posvete dobrom filmu svi segmenti flima su odlicni i vidi se da je reditelj/scenarista ulozio veliki trud Affleck ce verovatno biti nominovan za oskara za ovaj film... Imam problem s gledanjem duuuuuuugih filmova. Ako padne mrak, automatski krene da mi se spava (pri gledanju filma da ne bude zabune; ne daj bože da je što drugo u pitanju ), a po danu rijetko nađem 3h da ne radim ništa. Khm, vidjeću, moram isplanirat' nekako, kad ga već toliko ishvali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) Gilijemova "Braca Grim" Sto ja volim bajke :) Odlican film, odlican reditelj.. + Monika Beluci - sta reci http://www.imdb.com/title/tt0355295/ ...Goran Bregovic was Terry Gilliam's original choice for composer. When Gilliam decided to go with a more traditional score, Bregovic was replaced by Dario Marianelli. Srecom Edited November 4, 2007 by Smorock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rüzgar /değişik/ Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Hard Candy - preporuka... Suvoparno i nerealno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 od filmova radjenih po kingovim knjigama, meni su dobri:: secret window carrie shining pet semetary misery the langoliers it (moze da prodje...) The Shining je najnapetiji film koji sam gledao...Film je odlican, al sam jedva cekao da se svrsi.. Moja prporuka Notes on a Scandal (2006) (Judi Dench i Cate Blanchett) i Damage (1992) (Jeremy Irons i Juliette Binoche ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Auu sto sam sinoc gledao film! Closer(2004). Padoh na dupe koliko je dobar. Natalie Portman, Julia Roberts, Clive Owen i Jude Law. Obavezno pogledati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Lord Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Nisam znao da se i ovo sprema http://www.imdb.com/title/tt0465494/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Auu sto sam sinoc gledao film! Closer(2004). Padoh na dupe koliko je dobar. Natalie Portman, Julia Roberts, Clive Owen i Jude Law. Obavezno pogledati! Pa naklapali smo o tom filmu nekoliko stranica prije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 The Shining je najnapetiji film koji sam gledao...Film je odlican, al sam jedva cekao da se svrsi.. Genijalan je i spada u sam vrh moje liste omiljenih filmova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rüzgar /değişik/ Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Mr Brooks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 U ponedeljak na RTS, pola sata posle ponoći biće Bergmanov klasik "Sedmi pečat". Za sve koji još uvek nisu gledali, obavezno pogledajte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Balls of Fury odlicni glumci (Christopher Walken + reno 911 ekipa) ali film nije smesan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Hot Nurses vol.3 Blowjob Confidential Silver Fanny Legend Dreamquest Fanny Pack Cum-a-lishes Gangbang Cowboys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Ti naslovi pripadaju drugoj temi. Naći ćeš je na Sve i Svašta. Elem, evo super filma što odgledah sinoć u Kinoteci: Angst essen Seele Auf Iliti, Fear Eats the Soul. Iz '74. je. Rainer Werner Fassbinder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts