Doug Bradley Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 sta mu je trebalo ono ruglo od filma s onom guzatom? Kojom guzatom? Quote
Doug Bradley Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 (edited) pa sa đeniferkom? Mislish na Jersey Girl? Ma dobro tu ionako guzata beshe umire na porodjaju ako se dobro secam pa to mozhemo da mu oprostimo Edited April 30, 2005 by Doug Bradley Quote
srnde2 Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 JA PREPORUČUJEM TAKSTISTU KO NIJE GLED'O. Quote
Goxy Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 (edited) gledao ... ali bolje da su mi ochi iskopali zaveshtani majmuni sa elvisovim perikama na glavi i pojeli mi mozak prichajuci sa ruskim akcentom ... mislim da bi to nekako preziveo ..... nekromantik je najbolesnija stvar koju sam video u nama poznatom univerzumu ...to nije za preporuku ..to je za dobijanje zatvora... simpatican filmic,gledao jednom i nemam zelju ponovo sat i petnaestak minuta nevidjene bolestine sam kraj kad lik sam sebe probada kroz stomak i u isto vreme svrsava krv,pa kad razmazuje iznutricu macke po sebi,pa scene nekrofilije... bljak! a lepo stoji upozorenje na pocetku filma:) eto veceras se daje 8.putnik zakon serijal Edited April 30, 2005 by Goxy Quote
Doug Bradley Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Frequency mnogo zanimljiv i napet film eto veceras se daje 8.putnik gde se daje 8 putnik? Quote
Orbituated Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Frequency mnogo zanimljiv i napet film eto veceras se daje 8.putnik gde se daje 8 putnik? Jel neko rekao 8 putnik?....GDE KAD KAKO I KOLIKO.? Quote
lunja Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 creep... nije neshto, ali je bolji od vriska anyhow... alien - 20:14 TV1 Quote
Doug Bradley Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Beautiful Mind i nije toliko losh film koliko mi se chino prvi put kada sam ga gledao chak shta vishe i odlichan je Quote
Doug Bradley Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Sixth Sense sjajno uradjen film Ocean's Eleven zanimljiv film nishta vishe Sin City Jedan od najboljih ako ne i najbolji film 2005 godine Quote
Orbituated Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Sixth Sense sjajno uradjen film Ocean's Eleven zanimljiv film nishta vishe Sin City Jedan od najboljih ako ne i najbolji film 2005 godine Sin city je vrh ....... kako su odradili strip svaka im chast.....generalno atmosfera stripa, pricha, ponashanje ... chekajuci 3 deo Star Wars-a to ce isto biti ql ..nadamo se .. ako ne bude ...onda ce definitivno sin city biti na tronu Quote
Doug Bradley Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 (edited) chekajuci 3 deo Star Wars-a to ce isto biti ql ..nadamo se .. ako ne bude ...onda ce definitivno sin city biti na tronu Ja Star Wars i ne volim tako da je meni Sin City vec na tronu Edited May 2, 2005 by Doug Bradley Quote
Goxy Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Danas sam se bas setio filma MONSTRUM,sa odlicnim Roberto Benigni-jem. Sjajna komedija,mnogo smesne scene itd. Quote
Jessy Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 obavezno da se gledaju "2 chadjave dvocevke",film je keva... Quote
Doug Bradley Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Wrong Turn Odlichan morbidni horor sa radnjom koja podseca na Texas Chainsaw Massacre ali je mnogo bolji od TCM 2003 Quote
fiction Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Wrong Turn Odlichan morbidni horor sa radnjom koja podseca na Texas Chainsaw Massacre ali je mnogo bolji od TCM 2003 Bar cetvoro ljudi prije tebe je preporucilo taj film, ukljucujuci mene Jeste gledali novu komediju Be COOL.Travolta/Thurmann kao u Pulp Fiction, s tim sto je ovo miljama iza tog klasika.cak bih ga nazvao Pulp F. ripp off, recimo scena gdje oni plesu itd. Ali svakako vrijedi pogledati Quote
michelle Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Get Shorty ripoff more like it. The Machnist, GLEDAJTE OVO, dojajno je! Quote
Milkica Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 The Opposite Of Sex-prilicno zamrsena komedija,ali mnogo dobra Quote
Milkica Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Super filmic U-Turn isto fenomenalan(samo nije komedija) Quote
negative creep Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Sreda, 20h, B92 - "Silvija"! Gl. uloga - Gvinet Paltrou. Film o Silviji Plat, mojoj omiljenoj knjizevnici... Koga zanima ta tematika, neka pogleda. Quote
lunja Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 gledao sam, nije neshto :ne: bolja je knjiga o njoj, zima silvije plat - kejt mozis dans ma peau preporuka i sin city Quote
Recommended Posts