Dead Man Walking Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Nee mislio sam minuta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Rame u rame s njim mi "Geri's Game", jednostavno genijalan! Jao,sad me podseti na to,genijalno zaista. Idem sad da ga odgledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Hvala puno nema na cemu. elem, nakon duzeg odlaganja konacno pogledah I'm a Cyborg, But That's OK. interesantan film, tematski dosta drugaciji od svega sto je Park radio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Hvala na podsecanju! I to i Sympathy for Lady Vengeance i Old Boy nikako da vidim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Meni je od tog lika Oldboy vr'! I onda skoro nabavih i ostala dva dela te tzv. "Vengeance" trilogije..ali ni Mr. ni Lady Vengeance filmovi me nisu neshto odushevili.. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Neka dobra komedija mi treba aj dajte predloge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Clerks Mallrats Chasing Amy Dogma Jay and Silent Bob strike back Clerks II a Joci reci da ne zna shta valja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Ajd osim ovoga... I meni treba. Dajte nešto novo što nisam gledao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0057012/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Taj sam više puta hteo da skidam al nisam nikad. Malo sam skeptičan, ne toliko zato što je iz 64-e nego zato što je komedija iz 64-e. Al ajd daću mu šansu ovih dana... Kako se zove onaj lik sa cvikerima i brkovima ko hitler što ide okolo i kenja ko foka? Ima onog gluvonemog i još neke pajtaše... Crno-belo je i matoro je... Edited August 15, 2008 by Dead Man Walking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Clerks Mallrats Chasing Amy Dogma Jay and Silent Bob strike back Clerks II Sta ocekivati od coveka sa takvim avatarom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) Zaboga ljudi jel nije izašla ni jedna dobra komedija u poslednje vreme a da išta valja? O.o edit: Skidam ovo pa šta mi Bog da Edited August 16, 2008 by Dead Man Walking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Sta ocekivati od coveka sa takvim avatarom. Mora se promovisati kult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Zaboga ljudi jel nije izašla ni jedna dobra komedija u poslednje vreme a da išta valja? O.o edit: Skidam ovo pa šta mi Bog da A gde nadje njega (Sandlera). Kako mi ide na kurac to je sprdnja, pravi glumac za decu iz predskolskog. Jesi li gledao Talladega nights? Ako nisi, eto ti preporuke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Gledao sinoc ekranizaciju "Lord Of The Flies", predobre knjige Vilijema Goldinga. Uvek od ovakvih adaptacija ochekujem neshto vrlo loshe, ali ovo je, za divno chudo, do jaja ispalo. Malo me dodushe razocharale scene sa Sajmonom i sa svinjskom glavom, poshto je to meni bio vrhunac knjige, jezivi momenti. A ovde su to malo plitko uradili..u stvari, inache, je kamera, snimanje, kako da gu nazovem... chudna na momente, i lechka loshija. A ide plus na to shto je black&white. All in all, nisam razocharan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 In Bruges (2008) IMDB Holed up in Bruges, Belgium after a difficult job, two hit men begin to differ on their views of life and death as they become used to local customs. Odlican film, prvo Colin Farell, tog glumca skoro nisma video u ovako dobroj ulozi. Brendan Gleeson kao njegov partner se takojde izdvaja, i naravno ludi Ralph Fienes kao negativac.... Ovaj filme je potpun sto se tice fabule i likova, vratio mi je veru da ameri mogu da naprave zabavan i inteligentan film. Npr. U doticnom filmu mozete videti Briz (Bruges) kao najstariji srednjovekovno grad, predivne arhitektonske gradjevine koje bih zaista zeleo da vidim za zivota... Ali najvise bih izdvojio glumce, nekako mi se cini da je ovo najbolja uloga doticnog Farella, prvo pod jedan cudna je, nije nikakav smeker u pitanju (a previse je takvih glumio). i sama fabula je neobicna koliko i likovi i sam kraj, a to se deco u danasnje vreme holivuda i slicnih efekata ne vidja, tako da brze bolje odgledajte ovaj film i divite mu se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Potvrdjujem, najbolji film koji sam videla u zadnje (dugo) vreme Dobro je da ga nije rezirao Guy Richie jer bi bio sprdnja (iako volim sve njegove filmove), eto ne znam sto me je na njega podsetio. Samo obavezno - pratite sa paznjom, bez caskanja za vreme filma jer SVI detalji imaju neku svrhu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 A šta se gleda u prednje vrijeme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ja sam pogledala Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (2004)... http://www.imdb.com/title/tt0339291/ Kada kazu "film koji je dobio Oskara" ne budite lenji te pogledajte ZA STA ga je dobio.... Ovde su savrsheni steampunk enterijeri, atmosfera je dobra, sminka, kostim vrh! Sve ostalo je ocajno. I pored toliko dobrih glumaca film vuce nekoj bednoj osrednjosti. Ocekivala sam vise od Dzima Kerija, dok su deca "razvalila". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ja sam pogledala Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (2004)... http://www.imdb.com/title/tt0339291/ Kada kazu "film koji je dobio Oskara" ne budite lenji te pogledajte ZA STA ga je dobio.... Ovde su savrsheni steampunk enterijeri, atmosfera je dobra, sminka, kostim vrh! Sve ostalo je ocajno. I pored toliko dobrih glumaca film vuce nekoj bednoj osrednjosti. Ocekivala sam vise od Dzima Kerija, dok su deca "razvalila". Izbedachio sam se kad sam video u koliko je scena Sunny kompjuterski odradjivana. Hteo sam da verujem da postoji beba koja mozhe zubima da se drzhi za sto . Mada je Keri imao 4 lika u filmu. Meni je bio jak. Posebno ona referenca na Karate Kida. Inache sveukupno jeste malo shupalj film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ja sam to isto gledao pre 3 dana. Lično sam se razočarao u Jima Carry-ja kao komičara. Stalno ponavlja iste fore sa pokretima i maltene iste fazone. Kao da još uvek gledam Masku i Ejs Venturu... Inače film ima očajan scenario. Jel to pravljeno po nekoj knjizi il šta? Totalno nelogične razvoje događaja...strašno... Klinci jesu bili dobri i dobra je fotografija, šminka i kostimografija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 La Double Vie de Veronique, ako vec nisam preporucivala. Reziser je sjajni Kieslowsky, i ovo je kao neka mracnija Amelija Pulen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Preporučivala si ga ranije, jer se sjećam da sam se žalila što nisam mogla naći odgovarajuće titlove Btw, glumica je predivna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Gledao sam neki ruski film sa grupicom koja upadne u napustene podzemne tunele(metro valjda), i juri ih neki kvazi-mehanizovani monster. Apsolutno ne mogu da se setim kako se zove film. Novija produkcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kratkovidi Magarac Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Star Wars: The Clone Wars jes' da je animirani, ali zato pucacina strasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts