Kokopelli Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Odličan, mada sam u početku imala osjećaj da mi se neće dopasti. Ima po malo gajričijevskog šmeka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Gledao sam neki ruski film sa grupicom koja upadne u napustene podzemne tunele(metro valjda), i juri ih neki kvazi-mehanizovani monster. Apsolutno ne mogu da se setim kako se zove film. Novija produkcija. Trackman? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Kakva sahrana od recenzije Da, to je taj film. Meni je bio bolji, bar za 2.5-3/5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 WALL-E (2008) In the distant future, a small waste collecting robot inadvertently embarks on a space journey that will ultimately decide the fate of mankind. Dve reci: Remek delo! Nijedan me do sada Pixar/Disney crtani nije ovako dirnuo! Animacija je odlicna, atmosfera apokalipticne zemlje predivna (podsetila me na igru Fallout na trenutke), prvih 50 minuta filma nema skoro nikakve komunikacije, jeste da roboti "pricaju" ali ispustaju te neke sopstvene zvukove koji jos vise docaravaju atmosferu filma. I ono sto je najbitnije, film prikazuje malog robota Wall-E, kao mnogo osecajnije bice od bilo kojeg coveka. (ima i ljudi ali tek pri kraju, a i videcete na sta lice, he he) Ne znam, licno ne bih kategorizovao ovaj Pixarov film kao deciji, jerbo ima zaista ozbiljnije teme koje se prozimaju (ljubav, usamljenost, pa i predvidjanje ljudske buducnosti) i smatram da je ovo njihovo najzrelije celjade do sada. Poveca zamerka mi je jedino klasican hepi end, nekako bi se bolje osecao kada bi ostao taj tracak melanholije, ali ponovo, ovo gledaju deca, pa im ondak treba i pozitivan kraj. Film je inace pun omaza, sf piscima kao sto su Isak Asimov, Artur Klark, a i uzima dosta ideja iz raznih sf/filmova i serija. Preporucujem da se gleda u bioskopu, nekolicina nas ga je gledala juce u domu sindikata, sa svega 15 ljudi u sali, i bas mi je prijala takva atmosfera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 tek ga skoro pogledah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 :) sinoc na pinku je bio film Grubi Jahaci . znaci , uz onaj brokbek mauntn , najgej film ikada . gomila krupnii brkatih momaka igraju se rata , sto ga cini must see filmom . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Alisa iz 1988. Malo jeziv, ali dobar. Babel, meni se dopao, kritike su drugacije, ali Inaritu je meni jedan od boljih relativno novijih rezisera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Wall-e meni lici na Dzonija 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Wall-E je diiiiivaaaan Joj, te oke i taj glasic Sto rece Ultimate Bastich, film obradjuje dobre teme i zaista te dirne, a sto se tice happy-enda - pa da ga nije bilo tacno bih nastavila da placem narednih 3 sata :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 The Happening http://us.imdb.com/title/tt0949731/ Nemoj da se neko zezne i pogleda ovo djubre od filma. Jadniju glumu i loše napisan scenario odavno nisam video. Shyamalana treba ubiti! Iron Man http://us.imdb.com/title/tt0371746/ Film sabija u svakom pogledu, verovatno u top 5 filmova ove godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 (edited) Wall-e meni lici na Dzonija 5 Kultni Short Circuit, ah zabavan filmcic. Number 5 is alive! I mene je prva slika wall-e podsetila, na njega, ali oba robota su mnogo razlicita, secam se da sam pronasao neki blog u kome je neki fan film frik objasnjavao kako i zasto, ako ga pronadjem ponovo postavicu ovde. a sto se tice happy-enda - pa da ga nije bilo tacno bih nastavila da placem narednih 3 sata :) Pustis koju suzu, i odmah se bolje osecas, meni bi mnogo bolje bilo da se film zavrsio sa crtom melanholije, a bioskop je bio prazan, tako da bih na sav glas zaplako. Taman za moju dusu samo. Edited September 6, 2008 by Ultimate Bastich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Forgetting Sarah Marshall. Dobar film skroz, lepo se ismejah veceras. The Happening http://us.imdb.com/title/tt0949731/ Nemoj da se neko zezne i pogleda ovo djubre od filma. Jadniju glumu i loše napisan scenario odavno nisam video. Shyamalana treba ubiti! Ja sam se zeznuo pre nedelju dana pa sam ga pogledao. Trailer je obecavao ali je film ipak glup. Zanima me da li Mark Wahlberg inace ima gej glas ili je takav samo u ovom filmu... sad ne mogu da se setim kakav mu je bio glas u drugim filmovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milkica Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Point Break http://www.imdb.com/title/tt0102685/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 iron man je totalni krsh a happening ne mogu ni da zamislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 The Happening je film kojeg sam u rekordnom roku ugasio. Mislim da nije prošlo ni 10 minuta filma... Samo je bilo exit>shift+delete>yes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 juche sam gledao in bruges i ono nije mi se svideo , glup je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ko voli fotografiju, 50-te, dramu i Nikol Kidman, pravi film za njega: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ne bih nikome preporucio film 120 dana Sodome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 da ogavan film i glup niko se nije ubio ili neshto pokushao trebali su da se organizuju da ih napadnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 da ogavan film i glup niko se nije ubio ili neshto pokushao trebali su da se organizuju da ih napadnu Fim je..nemam reci koliko bolestan. Cuo sam da su kasnije ubili rezisera..ili nekog ko ima veze sa filmom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ne bih nikome preporucio film 120 dana Sodome. to bese Salo ? oni italijani ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 da salo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 to bese Salo ? oni italijani ? A meni drugar daje film, kaze mi da ima svega i svacega, a ja sav u fazonu ''ma ne moze mene vise nista da iznenadi'' haha. I pogresio sam naravno. Samo ne kontam sta predstavljaju ona cetvorica gospodara? Jeste, evo: Because of its scenes of intensely sadistic graphic violence, the movie was extremely controversial upon its release, and remains banned in several countries to this day. It was Pasolini's last film; he was murdered shortly before Salò was released. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 I Will Walk Like A Crazy Horse je cist, na neki nacin anticivilizacijski art. Running away from the police, Aden goes to the desert where he meets an uncivilized man who has a special link with Mother-Earth. He ends up by convincing the hermit to come along with him into another desert... the big town! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Hard Candy Mnogo dobar film, Ellen Page odlična. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts