SerbZmaj Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Pre neko vece pustim The Hunted, vidim prvih par minuta i obrisem film....bezveze Nego - Mind hunters - nije mi se svideo film, klasican, predvidljiv, ocekivao sam vise... Quote
Doug Bradley Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 {1886}{1979}ÐAKOVICA, SRBIJA|12. MART 1999 {1999}{2110}Srbi su upali u šiptarsko selo|i tamane svu gamad koju zateknu. {2126}{2248}Rat je tek počeo. Srpski|komandant je u onoj džamiji. Ovo kad sam video znao sam da ce film biti govno....glupi Amerikanci ne mogu da naprave film koji je istorijski tachan..rat pocheo 12 marta ? Mozhda je stvarno bilo planirano da tada pochne bombardovanje ali rat na Kosovu je pocheo mnogo mnogo ranije Quote
lunja Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ovaj... Ti nemas TCM? imam, ali ne govorim italijanski Quote
blondie Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 jel neko gledao Konstantina? kakvi su utisci, vrijedi li? Quote
dark_lilith Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 ako neko zeli da pogleda neshto stvarno kvalitetno ''Eye of the Beholder'' Ewan Mcgregor (MMmmMM) i Ashley Judd znaci film je fantastican Quote
teglica Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Ako vas zanima film bez ijedne reci preporucujem"Baraka",a od komercijalnijih "Cudesna sudbina Amelije Pulen" Quote
gruban Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ako neko zeli da pogleda neshto stvarno kvalitetno ''Eye of the Beholder'' Ewan Mcgregor (MMmmMM) i Ashley Judd znaci film je fantastican ''Eye of the Beholder'' je super film...od filmova koje sam skoro gledao "The Butterfly Effect" Na DVD-u postoje 3 razlicita zavrsetka! Quote
Apeiron Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Onako uopsteno: The Truman Show (Jim Kerry) Dude, Where's My Car (odlicna trip komedija) Sleepy Hollow (Johnny Depp) Event Horizont, In the Mouth of Madness (Sam Neil) od bas novih filmova, slabo koji da mi je skrenuo paznju (na pozitivan nacin). Poz! Quote
blondie Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 jel neko gledao Konstantina? kakvi su utisci, vrijedi li? opet ja Quote
Mjaua Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Ewan Mcgregor (MMmmMM) MMmmmmm indeed... :inlove: Quote
Millosh_024 Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Constantin je sranje. Toplo proporučujem Batman Begins. Teško da se iko može razočarati. Quote
lunja Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 koji ce ti kurac italijanski za TCM? ne znam... ja sam samo rekao da ne govorim italijanski white noize Quote
blondie Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Constantin je sranje. Toplo proporučujem Batman Begins. Teško da se iko može razočarati. uh.. ovo ispade k`o poredjenje.. Quote
Millosh_024 Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Daleko bilo...Apsolutno nema šta da se poredi. Quote
gruban Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 danas sam gledao 2. put (u toku ove sedmice) a po ko zna koji put ovako SNATCH...ne znam za vas al taj film mogu gledati bilo kad!!! Quote
blondie Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 svaka akcija ima svoju reakciju - ispostavilo se da je Cigina reakcija bilaZAJEBANA genijalan film! Quote
gruban Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 I thought you said he was a getaway driver. What the fuck can he get away from? Quote
.alex. Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 SIN CITY-odushevila sam se filmom...pogotovo one scene kada su samo obojene kose,krv,naochare...totalno u strip fazonu...prvi film u posledjih godinu dana koji ima dobru radnju...vredi ga pogledati.. PI-takodje...psycho skroz... Quote
gruban Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 film Alex de la Iglesia "LA COMUNIDAD" vrh Quote
Apeiron Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 opet ja Constantine nudi zaista super efekte, obrnuto proporcionalne kvalitetu price. Quote
blondie Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 vidim sad izlazi dvd, i to dupli.. rek`o mozda je nesto pametno.. (sta treba kijanu rivsu da snima lose filmove..) Quote
The Plague Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 a po ko zna koji put ovako SNATCH...ne znam za vas al taj film mogu gledati bilo kad!!! Ne pamtim koliko puta sam ga gledao!!!!!!!!!1.... "Too tight?? You could land a jambo fucking jet in there!!..." Skoro sam gledao od Almodovara "Hable con ella" i super je, mnogo dobar trip za onaj crno beli, nemi film.... Mozda najbolji film koji sam do sada gledao "Nebo nad Berlinom" (Dier himmer uber Berlin, ili tako nesto....) Wim Wendersa.... Quote
Jaymz Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Eh Blondie, sta mislis koliko je on bio placen za ConsTantina? p.s. Meni UOPSTE nije toliko losh film Quote
blondie Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Eh Blondie, sta mislis koliko je on bio placen za ConsTantina? p.s. Meni UOPSTE nije toliko losh film e pazi.. ne znam - ja film nisam gledala ali imam zelju. sestra mi je rekla da joj se svidja (ne sve, ali kao ima odlican zakljucak, poentu i sl.) a njoj se malo koji film u zivotu svidja, pa zato sto se tice kijanu rivsa, ja njega manje-vise gotivim kao glumca. naravno da je odlicno placen, ali ja to gledam s ove strane.. pojavio se skoro u isto vrijeme kad i bred pitt koji je za razliku od K.R. imao stvarno odlicne uloge (tibet, sedmica, legende, rijeka uspomena, majmuni, snec, borilacki klub, telma i luiz, mexikanac, kalifornija.. ne mogu da se sjetim svega) - em su sve vrh filmovi, em je on odlican stvarno (ne pricam o njemu kao o sex simbolu ili sta vec). s druge strane, kianu je imao neke promasaje (mrzi me da nabrajam ko za pita ) i po meni ne bas sjajne uloge. standardi su postavljeni, nisu ih svi dostigli. Quote
Recommended Posts