Ranis Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Gledao neko? Plasim se da je crap, pa zato pitam. e da...dobro si me podsetio da ga upishem na najgluplji filmovi Quote
Zen Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Apropo Vavilona sa Dizelom... Film je dobar donekle. Preporucujem stanite kad vam je najsladje i obavezno propustite poslednjih 10ak min. Quote
Ranis Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0144084/ super je i american psycho... preporuchujem pogotovo mrznjama yuppie-a i hipstera... Quote
SkullKrusheR Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 ja sam skinuo pre par dana, ali josh nisam odgledao. chekam nedelju uveche da ga pogledam natenane. Quote
Ranis Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 samo malo nervira film zato shto ostavlja neka otvorena pitanja...ko bude gledao, znace o chemu pricham... nekom se to svidja...meni lichno ne... kontam da bi bilo dobro prochitati knjigu...poshto tolko i nije naglasak na fabuli vec na opisima i na satiri... Quote
Ranis Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=78...&highlight= http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-sub..._976/22165.aspx Quote
-Mare Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Lud crtac skroz. Izvukao ga malecni viljuskar. Quote
Dead Man Walking Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Ima Pixar i bolje. Ratatouille, The Incredibiles, Finding Nemo, Wall-e su prejaki. Ja Monsters inc. moram pogledati još. Quote
Sinstrel Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Babylon A.D.... nije preporuka. Mislim moga je biti dobar film ali je totalno bzvz odradjen. Instant akcija sa Vin Dieselom. Bljak... Quote
-Mare Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Ima Pixar i bolje. Ratatouille, The Incredibiles, Finding Nemo, Wall-e su prejaki. Ja Monsters inc. moram pogledati još. Nisi ih gledao?! Quote
-Mare Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 (edited) Pa Monster Inc. mu je ostao... Znam, nego izrazavam cudjenje - nisam mogao da nadjem bolji smajli. Edited December 15, 2008 by black donkey Quote
Rle Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 machinist totana boleshtina od filma , toliko je konfuzan i chudan da vas navlachi da ga gledate samo da bi vam na kraju neshot bar bilo jasno . inache film nisam odgledao do kraja niti preporuchujem ikome da ga gleda bolje dobiti glip pa odmoriti no pratiti ovo delo americhke sick mashinerije Quote
Ranis Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 ...odmoriti no pratiti ovo delo americhke sick mashinerije... The Machinist (also known as El Maquinista) is an English-language Spanish psychological thriller film directed by Brad Anderson that was released in 2004. Quote
Fake City Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Brad Anderson pravi odlicne psiho trilere/horore. Pogledajte i Session 9 od njega, takodje se igra sa ljudskom psihom. Quote
Dead Man Walking Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Nisi ih gledao?! Nisam monsterse. Skino sam neki nabudžen HD koji mi zatrzava na kompu pa nisam mogao. Treb' ove nedelje da uzmem novu mašinu pa ću onda Quote
SkullKrusheR Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 nocas cu da gledam fight club. ne mogu da verujem da josh nisam pogledao. hocu da ga gledam odavno, ali uvek ili nemam vremena ili zaboravim. Quote
Ranis Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 nocas cu da gledam fight club. ne mogu da verujem da josh nisam pogledao. hocu da ga gledam odavno, ali uvek ili nemam vremena ili zaboravim. damn!!! da znash da ti zavidim... i ja bih voleo da ga nisam gledao pa da sad mogu opet prvi put da ga gledam... josh samo da ti niko nije izbrbljao glavnu caku u filmu... Quote
SkullKrusheR Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 pi, u pichku materinu, krenuo ja sinoc da ga gledam, kad ono na svakih 5-6 sekundi preskache film na dvd plejeru. AAAARGH!! moracu nocas da ga gledam na kompu onda, a mrzim da gledam filmove na kompu. @ranis: nije, na svu srecu. reche mi drug da fight club ima najjachi twist koji je do sada video u bilo kom filmu. bash me zanima je li bolji od glavne cake u prvom saw filmu. Quote
-Mare Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Damn it, ne secam se FightCluba. Moram opet da ga pogledam. Quote
SkullKrusheR Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 to je do jaja. ja jedva chekam da se ne secam pi-a, eraserhead-a, saw-a i the shining-a, da bih mogao opet da ih gledam. Quote
ba+a. Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Shining je po meni precenjen film. Quote
SkullKrusheR Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 'de precenjen, jeste normalni?! remek-delo! Quote
Ranis Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0092965/ ko voli spilberga nek izvoli... malo tezi, ali dobar film... Quote
Recommended Posts