Ranis Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 imate ovde http://www.divx-titlovi.com/ sprske titlove za dead snow. da se nadovezem...copy/paste Død Snø u search... Quote
darkmiss Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 sad odgledah yes man, malo je izvikan film. msm dobar je, ali nije bas TOLIKO koliko su ga hvalili na sva usta! ima jim carey mnogo bolje filmove... Quote
Ranis Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Kad BD preporuchi crtani...to onda mora da se ogleda...josh ni jednom nije omanuo Quote
-Mare Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 (edited) Kad BD preporuchi crtani...to onda mora da se ogleda...josh ni jednom nije omanuo Znam znanje. EDIT: Sad kad sam ga odgledao zao mi je sto nisam sacekao DVDRip. Ako ti se ne zuri, nemoj jos da ga gledas. Edited April 1, 2009 by bdonkey Quote
Aces High Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Da li neko moze da nadje prevode (srpski, hrvatski) za sledece filmove: Necu da ih skidam dok ne nadjem prevode za njih, a jako mi se gledaju, sigurno su odlicni... Quote
Denny Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Nisam pronasao ovako na slepo. A verovatno ne bih pronasao ni kad bi mi ime ripa dao. Jbg, brate. Quote
Ranis Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 prevoda josh nema ni na divixtitlovi. com ni na podnapisi.com ...moracesh izgleda josh malo da sachekash... Quote
Aces High Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Znao sam. Uvek prvo trazim pa onda ako ne nadjem, pitam vas Moracu da cekam Hvala vam na paznji Quote
Denny Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 No problem, dude. Ako ih nadjes, okaci linkove. Mozda i ja skinem ove filmove... Quote
Ranis Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 AAA JAAO! Procurio wolverine!!! imate na warezu milion linkova vec...pa koga zanima! Quote
Ranis Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Linkovi na Warezu Malo shugaviji titlovi Odlichan blokbaster!!! Super je i slika! Quote
-Mare Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Da li sam ja to pogresno razumeo, ili je na net pustena verzija Wolverinea koja nije finalna? Quote
Denny Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Da li sam ja to pogresno razumeo, ili je na net pustena verzija Wolverinea koja nije finalna? Dobro si razumeo. Nema scena koje nedostaju, ali nisu do kraja odradjene CGI pozadine i na glumcima se vide zice dok lete i slicno. Quote
fiction Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Ko god skida screenere je amater kako god okrenes... Quote
-Mare Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 (edited) Dobro si razumeo. Nema scena koje nedostaju, ali nisu do kraja odradjene CGI pozadine i na glumcima se vide zice dok lete i slicno. Ceka se dvdRip, ipak je to Wolverine. Edited April 3, 2009 by bdonkey Quote
Fake City Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 (edited) Ne isplati se gledati taj workprint Wolverina, osakacen je. Odgledao Knowing odlican je film. Edited April 3, 2009 by Fake City Quote
Denny Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Odgledao Knowing odlican je film. Oho, to sam cekao. Skidam odmah. Quote
Dead Man Walking Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Odgledao Knowing odlican je film. Sa teme najgori filmovi : The Knowing 2009 Vrhunske produkcijske vrednosti, od zvuka preko efekata, montaze i glumacke postave karakterisu prvi ukus koji u ustima ostavlja film kome je potrebno 77 minuta (bas tipicno sobzirom na pop numeroloska opravdanja veceg broja twistova u radnji) da pokaze svoje pravo lice. Dakle, pazite, ovo je nesto kao hristijanizovana apologija prorocanstava Tarabica, sto kapiram da opcinjava supermarket tabloid ekipu koja ce verovatno biti veci deo publike, uz zabludele sf fanove filma katastrofe koje rimejk Dana Kad Je Zemlja Stajala Mirno nije doveo do potpunog odbacivanja ovog zanra/seta konvencija, i naravno, ljubitelje melodrame koja je sama sebi cilj, sto odprilike zaokruzuje stado koje ce pohrliti na i prigrliti ovo. Holivudska obrada materijala iz Treceg Oka i Zone Sumraka? Kraj sveta je doista blizu. Mozda da damo jos koju sansu domacem filmu? Stay tuned. (emotikon za cinizam) 0/10 Quote
Aces High Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Da da Knowing je perfektan Upravo sam ga odgledao!!! Quote
Fake City Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 @Dead Man Walking, ne razumem zbog cega si ubacio taj post od Vidi Ovo Broji boli me kita sta on misli, svako ima pravo na misljenje. Meni se svideo film, njemu nije. Ne kontam sta je on ocekivao od blockbuster filma. Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 najzad izasao notorious dvdrip! Quote
delay Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 http://izopstenik666.mojblog.rs/p-film-kao...-nn/152579.html Quote
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Die welle. Ne znam da li je neko vec preporucio ali nije los. http://www.imdb.com/title/tt1063669/ Quote
delay Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Dopunjujem review sa dva b/w sf predloga ciji je Knowing ripoff: Space Children i The Day the Earth Caught Fire. Quote
Recommended Posts