Vincent Hess Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Snatch Kill Bill 4 sobe Sin city Petparacke price Mrznja Paranoja u Las Vegasu Ko glumi u Mrznji ??? Ove ostale filmove sam gledao al za Mrznju stvarno nisam ni cuo Quote
ResurrectioN Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 ... LJUDI ZABOGA, je l gledao neko Trinaest? ... Gledao davno. Fino, pouchno. Deca cu zlo. Quote
metalia Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ko glumi u Mrznji ??? Ove ostale filmove sam gledao al za Mrznju stvarno nisam ni cuo Pa, nema poznatih glumaca (meni barem), Mrznja je francuski fim. Crno-beli je i skroz istripovan. Pogledaj. E, a da li neko kojim slucajem zna kako se zove jedan horor? Mnogo je star, recimo iz 60ih god, radnja se odvija u nekom zamku, nema puno morbidarija, ali face onih ljudi su samo tako jezive......... Quote
dark_lilith Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 thirteen je ok film, ali samo toliko moj omiljeni je ''Zivoti Svetaca'' Quote
goThic Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Snatch Kill Bill 4 sobe Sin city Petparacke price Mrznja Paranoja u Las Vegasu aaa, paranoja u las vegasu, one of the fave!!! johnny depp ne moz glumit u losem filmu! Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ko glumi u Mrznji ??? Ove ostale filmove sam gledao al za Mrznju stvarno nisam ni cuo U Mrznji glumi Vinsent Kasel, rezirao Metju Kasovic. Tandem iz Birthady Girl. Cini mi se da se u originalu pise La Haine ili tako nekako. Quote
Vincent Hess Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Hvala na obavestenju. Koji je zanr i o cemu se radi? Quote
goThic Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 (edited) Mrznja Mrznja Imam ga kao divx... ako si iz bg, mogu ti ga poslati... Edited August 10, 2005 by goThic Quote
Millosh_024 Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 johnny depp ne moz glumit u losem filmu! Potpisujem. Jason Statham Šmeker i po. Jedino mu je "Transporter" buđav film od onog što sam gledao. Mnogo bi mi on gotivniji bio kao "Hitman" (Codename 47) od onog Dizela. Quote
Some_girl Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ko nije gledao film "Gia" sa Angelinom, nek ga obavezno odgleda jer ne zna shta propushta! Film je vrh... Quote
Mjaua Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Gledao davno. Fino, pouchno. Deca cu zlo. Jes', gadan je film. Jebote, trinaest. Ne navaljujem, samo pitam, dobila na dvdu konacno pa sam nesto sretjna. Ali draze mi jer sam dobila divnooooog McGregora u notjnom chuvaru ! Naj Naj scena, kad mu(McGregoru) cica drka u restoranu, on vristi i svrsava (tako je cute u toj sceni:wub:) a James umire od smeha.... obozavam taj deo btw, ko nije gledao transporter taj ne zna sta je film! Odlican je film, zaista. Jason Statham - od cadzavih dvocijevki do snecha.. ovo je jos bolje.. znaci, glumac mi je IDOL genijalan lik. Slazem se potpuno. I ja ga bas bas gotivim. Svuda valja.Ma igra i u Italian Job-u, ili sam poludela? Mislim da nisam. On je skroz stvoren za obozavanje. Odlican lik, odlican glumac. Super akcenat. Quote
blondie Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 (edited) da, igra i u italian job.. ali TRANSPORTER JE GeNiJALAN!! ZABAVA LJUDI! aaaa Edited August 10, 2005 by blondie Quote
metalia Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 aaa, paranoja u las vegasu, one of the fave!!! johnny depp ne moz glumit u losem filmu! Ma Johnny Depp je najjaci glumac na svetu!!!!! Stvarno je lik do jaja!!!! Privatni zivot mu je smrt!!!!!! Quote
goThic Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Boondock Saints Ja sto ne volim akciju, pa mi se svideo film... Quote
Goxy Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Ko nije gledao film "Gia" sa Angelinom, nek ga obavezno odgleda jer ne zna shta propushta! Film je vrh... da, sa dosta scena golisave Angeline i par lezbijskih scena Quote
Doug Bradley Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Boondock Saints Ja sto ne volim akciju, pa mi se svideo film... Aaaaa jebeno sjajan film..jurim ga vec godinu i neshto dana na DVD-u...film je jebeni vrh ....ove ili sledece godine nisam siguran izlazi Boondock Saints 2 jedva chekam Quote
goThic Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Appleseed 2004 Appleseed 2004 Goooooooood SF anime!!! Comp digital art, odlicni efekti! Ako nista drugo, vredi pogledati bar zbog grafike! Quote
Mjaua Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 da, igra i u italian job.. ali TRANSPORTER JE GeNiJALAN!! ZABAVA LJUDI! aaaa Aha, odlican je film. Dinamican al valja... Eh da, i ta cica je bas simpa i njih dvoje u paru su i vise nego zanimljiv par...hm Znam da mnogi likovi mrze taj film, ali sta mislite o Dreamersima? Bartoluchijev film? Kladim se da je sve smorio al ajde da pitam... Sem njega...hm, koji li sam jos film imala na umu... ah da! To Wong Foo, thanks for everything ! Film u kome Patrik Svejzi i Vesli Snajps glume tranvestite? Odlican je! Mislim, Patrik i ovaj tretji...hm, John Leguizamo, hm...pa ja mislim da je to Tuluz Lotrek iz Mulen Ruza ! Joj, je l mogutje? Moram da proverim...wow.... elem, njih dvojica jos i prolaze kao cice, ali Vesli Sanjps sa onim rucerdama i ramenima? FENOMENALNO ! Super je film ! Ali stvarno... ali postoje ogromne predrasude zbog toga sto su tranvestiti u pitanju - znate ono, pedere kao ljudi vise-manje i razumeju ali tranvestiti su vetj too much... smor. Inace, film je extra, iako ima tupav naziv! Quote
Guest Kinichahau Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 NACIONALNA KLASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To vam je budženi, odnosno frizirani film za sva vremena. Savršeno, bez greške. Ili još jedan bez greške - Bilo jednom u Americi - + - Dobar, loš, zao - Ili ako ste za jedan vrlo lep film onda - Cinema pardiso - ..................itd Bruce Lee uvek Quote
Some_girl Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 da, sa dosta scena golisave Angeline i par lezbijskih scena Blago tebi kad si bash to uspeo da zapamtish od celog filma, tj. da to ostavi na tebe najveci utisak Quote
michelle Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Horor je super zanr, ali u poslednje vreme retko kad naidjem na neki dobar. Zato preporucite nesto...... I spit on your grave je verovatno jedav od najboljih horora koje sam gledala u zivot... Quote
Doug Bradley Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Dogville Strashno mrachna kritika ljudskog drushtva...film koji mi je drzhao pazhnju tri sata bez prestanka.... Das Experiment film baziran na istinitim dogadjajima koji su se odigrali 1971 godine na univerzitetu u Stanfordu prilikom prouchavanja ponashanja ljudi u zatvorskom okruzhenju...kao shto mozhete pretpostaviti eksperiment je krenuo naopako chim je film snimljen po tome Quote
Jaymz Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Da Das Experiment je filmcina a kad vec sprehenzi o dojc filmovima najtoplije preporucujem: Was Tun Den Brant ili tako nesto preveden je "Sta raditi u slucaju vatre" - taj mi se jos vise dopao od Experimenta... A sto se Gie tice preporucujem da se odgleda i Foxfire (nije bas kao Gia ali je vrlo pohvalan - bolji od Original Sin if you know what I mean ) Quote
imaginos Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 "sta raditi u slucaju vatre" je fenomenalan. uopste, nemacka kinematografija ne prestaje da me iznenadjuje. nazalost gledao sam malo nemackih filmova jer ovde uglavnom provladjuje holivudska produkcija (stancovani filmovi sa slavnim licnostima u glavnim ulogama ). meni licno je "das experiment" malo bolji od "sta raditi u slucaju vatre", ima tu neku realisticnu notu, i prenosi "paniku" na gledaoca malo drugacije od "sta raditi u slucaju vatre". ipak, ta dva filma se bave razlicitim stvarima i treba ih oba pogledati. u svakom slucaju, dobri umetnicki filmovi se moraju traziti i retko se tako nesto moze gledati u bioskopu. Quote
Recommended Posts