Brestachan Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Ljudi, ako vam je zivot mio necete odgledati nijedan Uwe Boll-ov film... Sve sranje do sranja. Covek dobije extra price, odlicne scenarije i usere svaki film do bola!!! Ne znam samo odakle mu kesh da i dalje snima... Ista glumacka postava u svakom filmu (pogledajte Bloodrayne 2 i Postal, bice vam jasno). Quote
The Sorcress Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) Jao gleda mi se neki dobar film....ajde dajte neku preporuku )) Edited July 22, 2009 by The Sorcress Quote
Aces High Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Pa vrti koju stranicu nazad tj procitaj celu temu i skupi filmove koje hoces Ima raznih Salim se malo, stvarno procitaj zadnjih 5 strana i nacices nesto zanimljivo, ako ne nadjes idi dublje Quote
The Sorcress Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 bah mrzi me da listam....al ajd pogledacu Quote
Fake City Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Jao gleda mi se neki dobar film....ajde dajte neku preporuku )) Evo ti neki na brzaka. In Bruges The Hangover Cloverfield Taken Gran Torino Mr Brooks Disturbia Hard Candy Kung Fu Panda Martyrs High Tension Last House on the Left (2009) 1408 Observe and Report Superbad Burn After Reading ananas ekspres Bang My Wife Vol. 3 Quote
The Sorcress Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) tnx Ananas expres sam gledala i nije los , taken i burn afther reading i dobri su a ove ostale nisam,kapiram da cu naci tu nesto zanimljivo Edited July 22, 2009 by The Sorcress Quote
Dead Man Drinking Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) Night on Earth Edited July 22, 2009 by Dead Man Drinking Quote
The Sorcress Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Uh to mi je jedan od omiljenih,e da moram svima da preporucim Weaking Life ...vrlo interesantan film Quote
Denny Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Fake ti je, bome, dobre filmove nabrojao. Iz toga bih izdvojio, po meni, najbolje: The Hangover, Mr. Brooks, Martyrs i In Bruges. Quote
-Mare Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) Ccc. Edited July 22, 2009 by Mare^^ Quote
Fake City Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Fake ti je, bome, dobre filmove nabrojao. Iz toga bih izdvojio, po meni, najbolje: The Hangover, Mr. Brooks, Martyrs i In Bruges. Ipak je In Bruges broj 1. Quote
-Mare Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Do kurca, nateracete me da taj film jos jednom pogledam. Quote
Valtiel Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Moja skromna preporuka je film The Fountain iz 2006. Masterpiece. http://www.imdb.com/title/tt0414993 Quote
Mita Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Novi Harry Potter sranje mnogo je lose uradjen bas mi je lose legao bukvalno 2.5 sati smaranja koliko traje toliko bi mu dao bodova ako bi ocenjivao :) Quote
Dead Man Walking Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 (edited) Moja skromna preporuka je film The Fountain iz 2006. Masterpiece. http://www.imdb.com/title/tt0414993 Ja sam to ugasio posle 20 minuta. Mrzim te wanna be cool nebuloza filmove... Edited July 23, 2009 by Dead Man Walking Quote
Јарослав Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Ljudi, ako vam je zivot mio necete odgledati nijedan Uwe Boll-ov film... Sve sranje do sranja. Covek dobije extra price, odlicne scenarije i usere svaki film do bola!!! Ne znam samo odakle mu kesh da i dalje snima... Ista glumacka postava u svakom filmu (pogledajte Bloodrayne 2 i Postal, bice vam jasno). слажем се да су му остали филмови срање. зато и нисам био нешто одушевљен пре почетка гледања Постала. али кад сам га одгледао... филм је врх! Quote
Brestachan Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 слажем се да су му остали филмови срање. зато и нисам био нешто одушевљен пре почетка гледања Постала. али кад сам га одгледао... филм је врх! Ma film je katastrofa! Ne znam da li si igrao igricu, ali sa njom malo veze ima... Skoro pa nikakve. Videla se namera da se napravi nesto tako idiotski i zabavno kao Postal igra ali je uprskao... Znas kako, ako vec oces da snimis film po nekoj igri ili stripu ili cemu god, nemoj da smisljas svoju retardiranu pricu, nego prati pricu iz igre... U prevodu, ne hvataj se posla ako nisi kadar... Sa druge strane, na kurac mi vise idu filmovi radjeni po stripovima, igricama ili kako vec... To je pokazatelj da je Hollywood ili ko vec presusio sa idejama za snimanje filmova, pa ajde sad tamo nekom fanu da ogadimo ceo zivot tako sto cemo mu usrati omiljenu igru... Quote
The Sorcress Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Dobra je the Fountain,a iz te ekipe iz 2006 the Prestige je super filmic! Quote
Јарослав Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Ma film je katastrofa! Ne znam da li si igrao igricu, ali sa njom malo veze ima... Skoro pa nikakve. Videla se namera da se napravi nesto tako idiotski i zabavno kao Postal igra ali je uprskao... Znas kako, ako vec oces da snimis film po nekoj igri ili stripu ili cemu god, nemoj da smisljas svoju retardiranu pricu, nego prati pricu iz igre... U prevodu, ne hvataj se posla ako nisi kadar... Sa druge strane, na kurac mi vise idu filmovi radjeni po stripovima, igricama ili kako vec... To je pokazatelj da je Hollywood ili ko vec presusio sa idejama za snimanje filmova, pa ajde sad tamo nekom fanu da ogadimo ceo zivot tako sto cemo mu usrati omiljenu igru... па ја мислим да би мало глупо било одрадити филм у коме лик иде и сат и по времена убија доста је тешко одрадити филм по игрици, јер су то две потпуно различите ствари са другачијим концептима. Quote
Denny Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Ne znam da li je odrađeno u filmu, ali bilo bi lepo videti upotrebu mačke umesto prigušivača. Quote
Grob Bez Dna Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0094035/ odlican. i dvojka je ok. Quote
זאבים Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Mrzim te wanna be cool nebuloza filmove... ovom opisu odgovaraju neki drugi filmovi. ali ne i The Fountaun, je klasik. blizhe, avangarda. Quote
Recommended Posts