Doug Bradley Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Instinct jebeno sjajan film sa Ser Antony Hopkinsom i Cuba Gooding JR. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 ja vam ne prepuruchujem da gledate filmove Quote
michelle Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 I heart Huckabees.... ODMAH SADA ODMAH Quote
Vincent Hess Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 Instinct jebeno sjajan film sa Ser Antony Hopkinsom i Cuba Gooding JR. Film RAZVALJUJE !!! Hopkins je fenomenalan kao i uvek. Samo mi je zasmetala Kubina malodrama na kraju filma. Potpuno nepotrebno... Al dobro sad cepidlacim malo Quote
Doug Bradley Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 Samo mi je zasmetala Kubina malodrama na kraju filma. Potpuno nepotrebno... Al dobro sad cepidlacim malo Meni je zasmetalo ona njegova melodrama u zatvoru kada se oprashtao od njega inache ono na kishi kada rashiri ruke je konachno je shvatio sve ono shto mu je Hopksins prichao Quote
Doug Bradley Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 (edited) Million Dollar Baby .. Nisam mogao da se suzdrzhim morao sam ponovo da ga pogledam.. .jebem li ti familiju Klinte shto napravi ovakav film Edited August 18, 2005 by Doug Bradley Quote
Vincent Hess Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Efekat leptira je dobar film. Jel u tom filmu glume Eston Kucer? Quote
shock! Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Million Dollar Baby .. Nisam mogao da se suzdrzhim morao sam ponovo da ga pogledam.. .jebem li ti familiju Klinte shto napravi ovakav film odgledao sam pre neki dan "Nevolje sa Poli"..... - fina komedija...vredi odgledati Instinct jebeno sjajan film sa Ser Antony Hopkinsom i Cuba Gooding JR aha......do yaya je Quote
Exciter Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Da, to je ono kada se vraca u proslost...kada cita ono sto je kao mali pisao pa se vraca i uvek nesto izmeni... mnogo mocan film Quote
blondie Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 jel neko gledao Aviator (martin skorseze film.. leonardo di kaprio i tako to)- kakav je? Quote
Doug Bradley Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 jel neko gledao Aviator (martin skorseze film.. leonardo di kaprio i tako to)- kakav je? Dosadan mnogo i nije neshto narochito Quote
goThic Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Million Dollar Baby .. Nisam mogao da se suzdrzhim morao sam ponovo da ga pogledam.. .jebem li ti familiju Klinte shto napravi ovakav film taj film mi stoji vec 2 meseca na 'ardu i nikako da ga odgledam, naslov mi nije obecavao... znaci, ipak mozda vredi film? a efekat leptira je odlican... Quote
Doug Bradley Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 taj film mi stoji vec 2 meseca na 'ardu i nikako da ga odgledam, naslov mi nije obecavao... znaci, ipak mozda vredi film? Odgledaj ga vredi i te kako.... Quote
goThic Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 ako ne bude vredeo, uzecu 1ipo sat tvog zivota za sebe... Quote
Vincent Hess Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Jel gledao neko Crvenu violinu? To je jedan od najjacih filmova ikad !!! Quote
Millosh_024 Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Jel gledao neko Crvenu violinu? To je jedan od najjacih filmova ikad !!! Pravo zboriš. Quote
THE WIZARD Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 jel taj film pochinje u kini ili nekoj takvoj zemlji??? i kasnije tokom filma ukradu tu crvenu violinu sa aukcije??? ako je to onda sam gledao i extra je film!!! moje preporuke: 1.imali pilota u avionu 1 i 2 - samo zbog lesli nilsena!!! 2.taxi - jednostavno mi se mnogo svidja 3.star wars - 4.brave heart - 5.patriota - isto kao prethodni! 6.violinista - jebeno mnogo dobar film! 7.forest gamp - mogu uvek da ga gledam! 8.komedije!!! Quote
Doug Bradley Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Eulogy Jebeno fenomenalna komedija...nashi je preveli kao Sumanuti Parasatos....mene stomak i vilica otkidaju koliko sam se smejao.... http://www.eulogythemovie.com/main.htm Quote
Vincent Hess Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 (edited) jel taj film pochinje u kini ili nekoj takvoj zemlji??? i kasnije tokom filma ukradu tu crvenu violinu sa aukcije??? ako je to onda sam gledao i extra je film!!! Ne pocinje u Kini, ima dosta pre toga, ali si pogodio film Edited August 28, 2005 by VINCENT Quote
Kokopelli Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 1. I am Dina 2. Being John Malkovich 3. Cat people (iako dosadan pri pocetku) Quote
lunja Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 1. I am Dina 2. Being John Malkovich 3. Cat people (iako dosadan pri pocetku) gledao, gledao, gledao ali moj poredak je 3,2,1. Quote
Goxy Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Hitlerjungen Salomon O Jevrejinu koji da bi izbegao egzekuciju,govori da je cistokrvni Nemac i sticajem nekih okolnosti jedan visoki oficir ga usvaja i salje u elitnu skolu za Hitlerovu omladinu.Tamo se suocava sa raznim problemima:peva kako ce da pobije sve Jevreje,slusa na predavanjima da Jevreji hodaju kao majmuni,izbegava da se kupa sa ostalima i izbegava sistematski pregled i sl.Na kraju kad Rusi zauzimaju Berlin predaje im se i tako se spasava.Posle rata odlazi u Palestinu. Zaista zanimljiv nemacki film. Quote
Recommended Posts