Haralampije Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 brazil teri gilijama lepo kaze covek na imdbu 'orwell with a python twist' http://www.imdb.com/title/tt0088846/ Quote
Doug Bradley Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Hitlerjungen Salomon O Jevrejinu koji da bi izbegao egzekuciju,govori da je cistokrvni Nemac i sticajem nekih okolnosti jedan visoki oficir ga usvaja i salje u elitnu skolu za Hitlerovu omladinu.Tamo se suocava sa raznim problemima:peva kako ce da pobije sve Jevreje,slusa na predavanjima da Jevreji hodaju kao majmuni,izbegava da se kupa sa ostalima i izbegava sistematski pregled i sl.Na kraju kad Rusi zauzimaju Berlin predaje im se i tako se spasava.Posle rata odlazi u Palestinu. Zaista zanimljiv nemacki film. Nije losh film..davno ga nisam gledao....i koliko znam u originalu se zove Europa Europa Quote
Shelly Webster Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 dracula,the dark prince.... prica o zivotu drakule pre nego sto je ,navodno, postao vampir... film je odlican.... a glavni glumac.... Quote
Machka Naopachka Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 TITUS pre neki dan ga davali ovde -sinhronizovano!- to je bilo strashno, ali film je stttvaaarrrrno jebozovan. ko ne zna, entoni hopkins u najkrvavijem shekspirovom komadu. al nije sranje ko romeo i julija (naravno, pa to je entoni hopkins!) Quote
Shelly Webster Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 e,jel gledao neko film "zelena milja"? meni se mnogo svideo.... Quote
Doug Bradley Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 The Jacket....sjajan film..marsh u DVD klub i uzimajte ga odmah!!!!! Quote
SerbZmaj Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 El ste gledali Battlestar Galactica? Quote
THE WIZARD Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 film koji ne preporuchujem ili preporuchujem ga ali u negativnom kontextu( ) jeste AGENT`S SECRET`S!!! znachi film je bljak... Quote
Kokopelli Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 e,jel gledao neko film "zelena milja"? meni se mnogo svideo.... Pa... Spomenuh ga jednom na ovoj temi. Definitivno jedan od boljih filmova koje sam ikada gledala. Crnac je chudo, jel da? Quote
THE WIZARD Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 e jel se prichalo ovde o "forest gamp"-u??? film je super! Quote
Kokopelli Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 e jel se prichalo ovde o "forest gamp"-u??? film je super! jbg... Tom Henks je chudo. Quote
Vincent Hess Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Ma svaki film Tima Bartona treba gledati Covek je genije Quote
THE WIZARD Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 ma imas temu o njemu a shta ce ti pivo? Quote
THE WIZARD Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Ma svaki film Tima Bartona treba gledati Covek je genije tim ko???? Quote
gruban Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 tim ko???? u majku mu ovo boli!! ni saliti se nemoj ovakvim komentarima!! Quote
Anоnymous Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Ko nije neka obavezno odgleda The Machinist sa Christian Bale-om. Xtra film, plus mozete videti koja je razlika izmedju Bale-a u tom filmu i Bale-a u Batman Begins. Znaci neverovatno... Quote
gruban Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Ko nije neka obavezno odgleda The Machinist sa Christian Bale-om. Xtra film, plus mozete videti koja je razlika izmedju Bale-a u tom filmu i Bale-a u Batman Begins. Znaci neverovatno... meni licno i nije nesto posebno...mracan jeste,sto mi se puno svidja ali... Christian Bale jeste kvlt, u to ne ulazim! Quote
THE WIZARD Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 u majku mu ovo boli!! ni saliti se nemoj ovakvim komentarima!! brate dont get mi vrong bat nemam pojma ko je taj tim barton! Quote
gruban Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 brate dont get mi vrong bat nemam pojma ko je taj tim barton! a neki kvlt kao TAKASHI MIIKE i "The Bird People in China"? Quote
Vincent Hess Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 (edited) Filmovi Tima Bartona: - Edward Scissorhands - Charlie And The Chocolate Factory - Big Fish - VINCENT - Sleepy Hollow - Nightmare Before Christmas - Ed Wood Dosta njih sam propustio, al spava mi se jebiga... Edited September 1, 2005 by VINCENT Quote
gruban Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 budimo kompletni Tim Burton's Corpse Bride (2005) Charlie and the Chocolate Factory (2005) Big Fish (2003) Planet of the Apes (2001) Sleepy Hollow (1999) Mars Attacks! (1996) Ed Wood (1994) Batman Returns (1992) Edward Scissorhands (1990) Batman (1989) Beetlejuice (1988) Pee-Wee's Big Adventure (1985) Frankenweenie (1984) Quote
THE WIZARD Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 taj je reziser? jbga mozda sam i gledao njegove filmove, i mozda mi se i svideli ali ja jedva pamtim imena glumaca a tek rezisera... kakav je ovaj charli i chokoladna fabrika??? Quote
THE WIZARD Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 a neki kvlt kao TAKASHI MIIKE i "The Bird People in China"? shtaa? kvlt? Quote
gruban Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 doticni bi i od partizanskog filma mogao napraviti dobar film! Quote
Recommended Posts