Oddball Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 (edited) Jos jedna preporuka za Rock'n'Rolla. Takodje, odmah posle, krece Transporter. Ulaze likovi u kola, i ovaj krece da prosipa mudrosti, pa masa, amortizeri, trenje, picke materine. Navlaci rukavice i krece u opasnu bezaniju kroz ulice siroke pola metra sa opasnim murjacima iza njega. Tu sam promenio kanal. Nekih deset minuta kasnije, lik nije jos uspeo da pobegne policiji, tj. i dalje su jurcali ulicama. Tu sam iskljucio TV Edited November 22, 2009 by stormtrooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Genijalna braca Koen. http://www.imdb.com/title/tt0190590/ A ovaj film sam se kanio da odgledam otkad je izasao. Odlican nastavak,jedan od rijetih koji prati kvalitet prvog dijela. http://www.imdb.com/title/tt0463854/ Dva najgluplja filma u univerzumu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Boli te peta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 I od mene preporuka za "9". http://www.imdb.com/title/tt0472033/ +1 Ne znam zasto nisam mogao da se nateram da pogledam ovo, odlican je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1080716/ Najbolja ekranizacija Karamazovih. Pozoriste u filmu. Predstava u predstavi. Mnogo simbolike i detalja. Mozda i najbolji Zelenkin film uz "year of the devil". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Pandorum 2009 do sada sf godine. Nemate pojma koliko ovo kida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Pogledao sam Basterdse. Dobar film, ali ništa specijalno koliko su ga ljudi hajpovali. recimo 6.5/10 ocena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) Belo Sunce Pustinje. Bas bio ponovo na tv-u juce. Kad smo kod Rusa Edited November 23, 2009 by stormtrooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Gledao "9". Solidan crticj. Odlicno je uradjen. Pricha je dobra ali nedovoljno razradjena. Sve su sabili u sat vremena. Da je duzi i da ima malo bolje dijaloge bio bi odlican, ovako akcija, akcija i jos malo akcije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 9 uopste nije los, samo je nedovrsen. Da su ga uradili do kraja, bio bi mnogo bolji. Jbg, mozda budzet bio nizak. U slucaju da neko namerava da gleda The Prestige, bolje da zaobidje. Ja se prevario i gledao, i na pola iskljucio. Ono je neizdrzljivo i nesnosljivo za gledati, gore je cak i od zadnjeg Star Trek-a. Vazno je da su ubacili Bowie-a da "glumi" Teslu... epic fail. Cenim da bi dokumentarac o obicajima grinja pri parenju bio zanimljiviji od onoga.. Ja se jos zajebao i svuko 1080p verziju, tako mi i treba kad verujem imdb rating-u. Friggin' McCinema. Hollywood je jos jednom pokazao umece vristanja iz groba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 U slucaju da neko namerava da gleda The Prestige, bolje da zaobidje. Ja se prevario i gledao, i na pola iskljucio. Ono je neizdrzljivo i nesnosljivo za gledati, gore je cak i od zadnjeg Star Trek-a. Vazno je da su ubacili Bowie-a da "glumi" Teslu... epic fail. Cenim da bi dokumentarac o obicajima grinja pri parenju bio zanimljiviji od onoga.. Ja se jos zajebao i svuko 1080p verziju, tako mi i treba kad verujem imdb rating-u. Friggin' McCinema. Hollywood je jos jednom pokazao umece vristanja iz groba. Meni je The Prestige filmčina ipo! Gledao sam ga 2-3 puta. Nisam siguran po čemu je tačno tebi ovaj film loš? Na pola si ugasio onakav film? Uhh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 I meni je Prestige odličan, preporuka svima koji nisu gledali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Meni je The Prestige filmčina ipo! Gledao sam ga 2-3 puta. Nisam siguran po čemu je tačno tebi ovaj film loš? Na pola si ugasio onakav film? Uhh... meni je kraj tog filma izuzetno loš... upropastio mi je potencijalno odličan film... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Ko voli Prestige mogao bi da odgleda i Illusionist sa Ed Nortonom. Meni su oba filma odlicna...iako je jedino sto imaju zajednicko ta tematika madjionicara. http://www.imdb.com/title/tt0443543/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 I meni je Prestige odličan, preporuka svima koji nisu gledali. Ko voli Prestige mogao bi da odgleda i Illusionist sa Ed Nortonom. Meni su oba filma odlicna...iako je jedino sto imaju zajednicko ta tematika madjionicara. True that. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pharaoh.master86 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Od mene preporuka i za Illusionist i za Prestige. Prestige jeste malo razocarao zbog cele zavrzlame sa Teslom ali daleko od toga da je los film. Upravo suprotno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) Illusionist je jedno 10 puta bolji. To je glavna razlika izmedju ta dva filma. Edited November 24, 2009 by HEFEST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Precera ga malo. Jeste bolji, al ne tolko.. svakako preporuke za oba filma. MOzda je bilo, nisam pratio, al evo da bacim jednu preporuku: Linkeroever aka "Left Bank", belgijski horor/triler. Film ima dobru pricu i atmosferu, glumci su super(iako nije ljepotica, ova mala je preslatka). Gl. glumac me podsjetio na nekog od brace Boldvin, a inace su svi glumci dobro izabrani i stvarno pohvale za to. Fotografija je standardno odlicna za Euro filmove. Jedina zamjerka je kraj, malo je to zbrzano i prepuno rupa(neki uvrnuti simbolizam, ko ce ga znat). Al nista strasno, sve preporuke za ovaj film. Ocjena je nekih 3+/4-, pa izvolte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Pandorum 2009 do sada sf godine. Nemate pojma koliko ovo kida. Ovo ne zasluzuje titulu sf filma godine , nego i sire , najbolji sf u poslednjih 5 godina , po meni. A prvenstveno mislim sf van Zemlje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Nije mi jasno...neki su taj film stavili u temu "Najgluplji & Najgori filmovi"... što se ovde ukusi razlikuju Ja ga doduše još nisam pogledao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Ajd mi nadji koliko njih je napljuvalo Pandorum , ja sam trazio u zadnjih 6 strana i nema nigde. Samo sam nasao da je Fake City rekao da je film za zaobici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) Pogledao sam Basterdse. Dobar film, ali ništa specijalno koliko su ga ljudi hajpovali. recimo 6.5/10 ocena. Технички је савршен, ал' није то најважније. Најзанимљивије сцене су оне са "Италијанима". Мислим да је да је крајње време да се престане са филмовима у којима Немци испадају овце, док их остали учесници тог рата карају. Edited November 24, 2009 by Куруз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Ajd mi nadji koliko njih je napljuvalo Pandorum , ja sam trazio u zadnjih 6 strana i nema nigde. Samo sam nasao da je Fake City rekao da je film za zaobici My bad. Mislio sam da je još neko rekao da ne valja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts