Milance Dzanki Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Waking Life Moulen Rouge Scent of the Woman Baise Moi aka Kresni me Quote
gruban Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 KUROSAVIN "DREAMS" JE FANTASTICAN!! Quote
THE WIZARD Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 1 night in a paris xxx 5 Guy Cream Pie 6-125 Blonde and Beyand Junges Fotzenjucken Private Sports 5- Surf Fuckers More Than a Hanful 13 Sex in Jungle-30 jel vam se svidjaju ovi filmovi??? Quote
The Plague Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 KUROSAVIN "DREAMS" JE FANTASTICAN!! E, to mora da se odgleda!! Quote
Anоnymous Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Kurosawa-in Yojimbo je total pwnage od filma. Moj 4. najomiljeniji film. Quote
Buba :) Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 danas sam gledala million dollar baby a vec mesecima ga imam na kompu. mislila sam da je shit. iznenadila sam se skroz. prelep je, apsolutno tuzan, potpuno neocekivan kraj... zamalo zaplakah kad joj je pala u ringu na ono sranje... meni se svidela "plaza" Quote
gruban Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 meni se svidela "plaza" ne znam,mislim za sebe da sam 'sirokih shvatanja' al plaza je meni bas atak na neurone Quote
Buba :) Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ljudima ili se svidja ili je ne podnose. meni je bolesna na neki svoj zanimljiv nacin je li gledao neko francuski film "doberman"? Quote
Anоnymous Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Mislis ili im se NE svidja ili je ne podnose. Quote
Millosh_024 Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Zapravo,dobro je rekla."ljudima ili se svidja (što je dobro) ili je ne podnose (što je loše)" dok je kod tvog u oba slučaja loše i nikome ne može da se sviđa. Lično...meni je ok film. Ne volim DiKapria i ne smatram ga za dobog glumca iako se trudi. Film mi se jedino sviđa zbog psihotičnog Roberta Carlyle-a. Quote
Buba :) Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ja cak ne podnosim di kapria i zato je trebalo citavu vecnost da me nateraju da pogledam film. tek pre neka 2 meseca. i to sam prvo odgledala sredinu, onda samo pocetak, pa konacno nabavila na DiVXu i kompletnog pogledala Quote
... Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Како ми обрисаху тему за кинески филм Бицикл, оставићу овде коју информацију о истом. Филм (у оригиналу 十七岁的单车) је из 2001., а у главним улогама су Лин Куи и Бин Ли. Ова драма не представља само пуко јурцање за украденим/купљеним бициклом... Бива на ТВ-у, па ко налети, може и да погледа. Quote
The Plague Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ljudima ili se svidja ili je ne podnose. meni je bolesna na neki svoj zanimljiv nacin je li gledao neko francuski film "doberman"? Gled'o ja. Onako nije los, nije mi ostao bas duboko u secanju, sto bi nekako znacilo da nije mnogo dobar, ali secam se da je dosta brz i da mi se svidja kako je uradjena kamera..... Od francuskih filmova mnogo je dobar La Haine (aka Haite, aka Mrznja).... a i Irreversible je isto odlican film, samo sto je mnogima odvratan, ali valjda jedan od prvih koji su uradjeni "od pozadi"..... Quote
gruban Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Irreversible je isto odlican film, samo sto je mnogima odvratan, ali valjda jedan od prvih koji su uradjeni "od pozadi"..... Irreversible ima dosta jednostavnu, da ne kazem smor, radnju ali taj 'unazadni' kont popravlja utisak...i naravno Monica Bellucci ona scena u GAY baru je odlicna Quote
Face Of Melinda Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 zmurke...zmurke... i ponovo zmurke... genijalan film Quote
Dolly Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 od "starijh" nezamenljivi Fight club, blow, butterfly effect.. gledala sam Arsen Lupen--kostimografija vrhunac, radnja nebuloza Quote
ResurrectioN Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Preporucujem da NE gledate Dreamcatcher. Bacene pare za iznajmljivanje DVDa. Quote
Reborn ustipak Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 HEROJ mnogo dobar film zbog savrsene fotografije. Svaka scena bi mogla bit savrsena fotografija. Quote
Queen_Mab Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Ime ruze...fenomenalan film,a pritom igra Connery/// Quote
- Σ - Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Predlažem Π (Pi). Odličan crno-beli film, aphex twin soundtrack itd. Dobar mi je onaj film kada onaj matori kineski kuvar izgubi osećaj za ukus pa ne ume unucima da napravi jelo. Genijalan film, nema naročitu radnju što ga čini još većim. Quote
SerbZmaj Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Ime ruze...fenomenalan film,a pritom igra Connery/// Quote
Milance Dzanki Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Donnie Darko,jel gledao neko? Quote
Legenda Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Jeste... Meni je Donnie odlichan film... Trip kakvog nema Quote
The Plague Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Predlažem Π (Pi). Odličan crno-beli film, aphex twin soundtrack itd. Dobar je film, samo sto su ga mnogo usrali na kraju!! Da se drugacije zavrsava, tj da su smislili nesto bolje, bio bi odlican!! Pri tom ne mislim na to sto je sebi burgijom izbusio glavu, to je mnogo dobra ideja, koju ranije nisam video.... Quote
Recommended Posts