Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ok preporuka: The Legend Of 1900. Veoma dobra film sa Tim Roth-om u glavnoj ulozi. U pitanju je lik koji je ceo svoj zivot proveo na jednom brodu gde je svirao non-stop klavir. Tim je odglumeo maestralno, ali to nije neka novost. Film je fcken cult!!

Posted

Jao, hvala ti... vec jedno mesec dana pokusavam da se setim imena filma... Film je ekstra, ali davno sam ga gledao... Jos na VHSu... To su bila vremena...

Posted
zmurke...zmurke... i ponovo zmurke... genijalan film icon_biggrin.gif

Pogledaj Secret Window[ako vec nisi],i videces da je Hide And Seek samo bleda kopija sa ubacenim happy end-om...

Posted

od ta 2 je malo bolji tajni prozor, iako je ista fora za kraj iskorishcena i ranije u josh najmanje 2 filma

ja poslednje sto sam gledao je monty python live at the hollywood bowl i plakao sam od smeha. ima nekih starih skecheva i nekih novih sve u svemu odlichno

Posted
Ko nije neka pogleda Danny The Dog iliti unleashed. Prilicno dobar film imajuci u vidu da u njemu glumi Jet Lee...

jet lee je kvlt!!! mhihi.gif

film je dobar ali mnoge stvari mislim da sam vec gledao u nekim drugim filmovima! icon_confused.gif

Posted
Pogledaj Secret Window[ako vec nisi],i videces da je Hide And Seek samo bleda kopija sa ubacenim happy end-om...

ne gledaj ni jedan.

animal house, easy rider, crime is king, apocalypse now... DEAD MEAT

Posted

Ljudi.. Sin City i samo Sin City... Film je trenutno bez premca!!

Maksimalno razradjen film, na svim nivoima... nikad jache prenet duh i karakter stripa na film... (pravljeni su toliki filmovi bazirani na stripovima and they have never encaptured what Sin City just has!!)

Posted

Gledah i Secret Window i to mi jedan od omiljenih filmova. Ali zmurke sam odgledala pre nekog vremena pa me je odusevio film.

Mada dobar je film i Copycat sa Sigurni Viver u glavnoj ulozi. Elem ona glumi psihologa koji izucava slucajeve serijskih ubica dok jedan od njih ne pokusa da je ubije... tako nekako znam da je film ostavio dobre impresije barem sto se mene tice

Posted

Ok preporuka: The Legend Of 1900. Veoma dobra film sa Tim Roth-om u glavnoj ulozi. U pitanju je lik koji je ceo svoj zivot proveo na jednom brodu gde je svirao non-stop klavir. Tim je odglumeo maestralno, ali to nije neka novost. Film je fcken cult!!

Lik mi krupnim koracima postaje miljenik. icon_rockdevil.gif

Posted
skeleton key.

nestandardni horor. vudu magija i te fore, luizijana, americke mocvare ili sta vec. icon_smile.gif preporucujem.

Wow, ovo je rezirao Iain Softley, covek koji nam je dao K-PAX. Moram da pogledam onda.

Posted

Sinoc odgledala super film. Zove se The Game sa Michael Douglas-om. Triler i to mnogo dobar. Jedan od filmova koji je totalno nepredvidiv do samog samcatog kraja. Dajem mu 5+

icon_biggrin.gif