Milance Dzanki Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Mullholand Drive,jako je utripovan Quote
- Σ - Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 "Eraserhead" a tek "David Lynch Short Movies" Quote
Haralampije Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 (edited) bacam potpuni hejt na eraserhead "david lynch's complete waste of time" Edited September 29, 2005 by Haralampije Quote
Anоnymous Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Ok preporuka: The Legend Of 1900. Veoma dobra film sa Tim Roth-om u glavnoj ulozi. U pitanju je lik koji je ceo svoj zivot proveo na jednom brodu gde je svirao non-stop klavir. Tim je odglumeo maestralno, ali to nije neka novost. Film je fcken cult!! Quote
CTPAX Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Jao, hvala ti... vec jedno mesec dana pokusavam da se setim imena filma... Film je ekstra, ali davno sam ga gledao... Jos na VHSu... To su bila vremena... Quote
Toksa Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 zmurke...zmurke... i ponovo zmurke... genijalan film Pogledaj Secret Window[ako vec nisi],i videces da je Hide And Seek samo bleda kopija sa ubacenim happy end-om... Quote
Haralampije Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 od ta 2 je malo bolji tajni prozor, iako je ista fora za kraj iskorishcena i ranije u josh najmanje 2 filma ja poslednje sto sam gledao je monty python live at the hollywood bowl i plakao sam od smeha. ima nekih starih skecheva i nekih novih sve u svemu odlichno Quote
Milance Dzanki Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Big Fish,rezirao ga je Tim Burton,ako volite njegove filmove proverite i ovaj... Quote
Anоnymous Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Ko nije neka pogleda Danny The Dog iliti unleashed. Prilicno dobar film imajuci u vidu da u njemu glumi Jet Lee... Quote
gruban Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Ko nije neka pogleda Danny The Dog iliti unleashed. Prilicno dobar film imajuci u vidu da u njemu glumi Jet Lee... jet lee je kvlt!!! film je dobar ali mnoge stvari mislim da sam vec gledao u nekim drugim filmovima! Quote
lunja Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Pogledaj Secret Window[ako vec nisi],i videces da je Hide And Seek samo bleda kopija sa ubacenim happy end-om... ne gledaj ni jedan. animal house, easy rider, crime is king, apocalypse now... DEAD MEAT Quote
Orbituated Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 The Corpse Bride - trenutni favorit... ExistenZ Crash - ne deluje loshe ...ali ima nekako bas izvurnutu poentu.. a i Bulovka se pojavljuje u par kadrova Quote
Toksa Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 ne gledaj ni jedan. Hmmm apocalypse now HMMM Inace, preporucujem Identity.. Quote
gruban Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 A TALE OF TWO SISTERS samo za odabrane!! Quote
ajsha69 Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Ljudi.. Sin City i samo Sin City... Film je trenutno bez premca!! Maksimalno razradjen film, na svim nivoima... nikad jache prenet duh i karakter stripa na film... (pravljeni su toliki filmovi bazirani na stripovima and they have never encaptured what Sin City just has!!) Quote
Face Of Melinda Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Gledah i Secret Window i to mi jedan od omiljenih filmova. Ali zmurke sam odgledala pre nekog vremena pa me je odusevio film. Mada dobar je film i Copycat sa Sigurni Viver u glavnoj ulozi. Elem ona glumi psihologa koji izucava slucajeve serijskih ubica dok jedan od njih ne pokusa da je ubije... tako nekako znam da je film ostavio dobre impresije barem sto se mene tice Quote
gruban Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Visitor Q ili Ichi - 1. Pwnage! zna covek sta valja!!! Takashi Miike sve jedan njegov film je bar koji sam ja pogledao! Quote
Anоnymous Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Under The Gun. Ubedljivo najbolji Norton-ov film ako izuzmemo City Hunter u kome ne glumi glavnu ulogu. Quote
Millosh_024 Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Ok preporuka: The Legend Of 1900. Veoma dobra film sa Tim Roth-om u glavnoj ulozi. U pitanju je lik koji je ceo svoj zivot proveo na jednom brodu gde je svirao non-stop klavir. Tim je odglumeo maestralno, ali to nije neka novost. Film je fcken cult!! Lik mi krupnim koracima postaje miljenik. Quote
imaginos Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 skeleton key. nestandardni horor. vudu magija i te fore, luizijana, americke mocvare ili sta vec. preporucujem. Quote
Anоnymous Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 skeleton key. nestandardni horor. vudu magija i te fore, luizijana, americke mocvare ili sta vec. preporucujem. Wow, ovo je rezirao Iain Softley, covek koji nam je dao K-PAX. Moram da pogledam onda. Quote
gruban Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 gledao sam triler, Kate Hudson, Louisiana, voodoo, dvoje nekih poganih staraca... ne moze da ne valja!! Quote
Kokopelli Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Sinoc odgledala super film. Zove se The Game sa Michael Douglas-om. Triler i to mnogo dobar. Jedan od filmova koji je totalno nepredvidiv do samog samcatog kraja. Dajem mu 5+ Quote
Recommended Posts