José Luis Chilavert Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Ја се не слажем за Die Hard; сва три дела максималну оцену (четврти мало подбацио). Не прихватам ништа мање. Quote
Srlandand Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Superman nije trilogija, ima 4 dela (bez ovog najnovijeg), ali je dobra fora Quote
Grob Bez Dna Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 nema vriska, jer je za klasu iznad svih. Quote
Denny Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Jeb'o te Vrisak više. Film koji je za nijansu bolji od najglupljih američkih komedija dižeš u nebesa. Ta priča pripada temi najgorih filmova. 4 3 Quote
Grob Bez Dna Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 trebali su da stave vrisak, jer je najbolji. Quote
Dead Man Walking Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 -1 za vrisak. Horor filmovi u kojima je ubica čovek jednostavno nisu strašni. Da je to neko čudovište, lutka, demon dete, ružna baba sa super moćima, vanzemaljac, džinovska ajkula ili hobotnica pa da pričamo... 1 Quote
Oddball Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Meter failuje jer: Die Hard 3 > Die Hard 2 Indy 3 >>>>> Indy 2 Svaki od tri LotRa = precenjen 1 1 Quote
Lunar Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Die Hard 3 je najbolji Die Hard, zato sto u njemu glumi Jeremy Irons i Samuel Jackson. Ima najbolje fore, i film te drzi svo vreme. Die Hard 4 je sranje zivo. Godfather 3 je isto odlichan film, i Back to Future su prva dva filma za 10 od 10 osim treceg koji je odlichan ali ipak malo lack down. Inache LOL @ ljude koji hvale Scream. Quote
Night Prowler Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Star Wars su mi svi podjednaki, kao i Indiana Jones. Matrix sranje sva tri. Jurassic Park mi je drugi najslabiji, prvi i treci su odlicni. X-Men sam gledao samo prvi (dobro me ovo podsetilo da ispravim gresku). Spiderman sam gledao ne znam koji od 3 dela i smor je. LOTR podjednako odlicna sva tri. Back To The Future prva dva odlicna, treci samo dobar. Die Hard obrnutim redosledom, 3-2-1. Terminator 2 je najbolji, pa prvi, a treci sam gledao ali nista se ne secam. Quote
Night's Blood Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 nema vriska, jer je za klasu iznad svih. Gori je i od najglupljeg americkog tinejdzerskog filma. (sva 3 dela) 1 Quote
Grob Bez Dna Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 o, ne. moram baciti diskove na kojima su. Quote
Ranis Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 baciti? spaliti uz neki ritual, da ti se oprosti... Quote
In The Flesh Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 (edited) Horor filmovi u kojima je ubica čovek jednostavno nisu strašni. Da je to neko čudovište, lutka, demon dete, ružna baba sa super moćima, vanzemaljac, džinovska ajkula ili hobotnica pa da pričamo... Ti ocigledno nijesi gledao The Shining. Ili se zajebavas? Meter failuje jer: Die Hard 3 > Die Hard 2 Die Hard 3 je najbolji Die Hard, zato sto u njemu glumi Jeremy Irons i Samuel Jackson. Ima najbolje fore, i film te drzi svo vreme. Ovo. I ne samo zbog izbora glumaca,vec je jednostavno najbolji. Edited January 21, 2010 by In The Flesh Quote
Dead Man Walking Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Ti ocigledno nijesi gledao The Shining. Ili se zajebavas? Gledao i čitao Ali opet su tu u pitanju natprirodna dešavanja...nije isto. Vrisak mi je uvek bio smeće kad se izuzmu delovi gde neko izleti u napetom momentu pa te ispreseca... Quote
kuruz Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Fale Robokap (ne znam je l' ima 3), Žikina dinastija i Anal Driller. Quote
In The Flesh Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Gledao i čitao Ali opet su tu u pitanju natprirodna dešavanja...nije isto. Vrisak mi je uvek bio smeće kad se izuzmu delovi gde neko izleti u napetom momentu pa te ispreseca... Pa da,u Vrisku su jeftine fore. Klasicni americki film koji nema jezivu atmosferu,vec ide na jeftine trikove stravljivanja publike na prepad. I to opet ne bi bilo lose,da je napravljeno kao u Ring-u. Ona scena kad se pojavljuje prvi les izdeformisanog lica mi je noge preśekla. Sad me podsjeti ova prica na mog starog druga koji je izjavio da je "Vrisak najjaci film,ma kolika puta ga gledao,nikad ne zna ko je ubica". On je inace najveci prirodni pogub. Stvar je u tome sto ne dozivljavamo svi horore na isti nacin. Meni je mnogo bitnije da je atmosfera spooky,nego da me odjednom prekine neka scena. Ako je neko zainteresovan za tako nesto,onda mu preporucujem http://www.imdb.com/title/tt0058430/ Quote
morbid god Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Evo nesto skroz ludo, samurajsko hehehe. http://www.imdb.com/title/tt0165798/ Quote
delay Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Da da, dobar je to film. Jarmush's finest. Quote
Lunar Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Silent Hill 2 ima jednu od najboljih atmosfera u hororima i dubina karaktera je stvarno na nivou. Bacam kletvu na bilo koga ko pomisli da pravi ovaj film a da nije Japanac. http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/878-Silent-Hill-2 Quote
Fake City Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Män som hatar kvinnor http://www.imdb.com/title/tt1132620/ Odlican triler. Up in the Air http://www.imdb.com/title/tt1193138/ Thumbs up za Klunija. Quote
salebghouse Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 up in the air nek obavezno pogleda svako ko planira da postane hr manager. van toga, i nije nesto. Quote
Angelystor Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Die Hard 3 je najbolji Die Hard, zato sto u njemu glumi Jeremy Irons i Samuel Jackson. Ima najbolje fore, i film te drzi svo vreme. Die Hard 4 je sranje zivo. Godfather 3 je isto odlichan film, i Back to Future su prva dva filma za 10 od 10 osim treceg koji je odlichan ali ipak malo lack down. Slazem se za Die Hard, kec mi je mozda i jaci, al' jedan Jeremy je dovoljan da trojka prevagne. GF3 mi je ultimate fail za triologiju. Poslednje sto ja gledah jako: http://www.imdb.com/title/tt0041546/ Apsolutno sjajna britanska komedija iz '49e sa svim onim gentleman tripovima(npr. "Will you marry me?" nakon 3 druzenja u basti i sl xD), fantasticnom pricom i Alec Guinnessom koji je dobar kao i spomenuto pivo. Dakle prva klasa. Quote
Oddball Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 Kind Hearts je super, to mi je bivsa preporucila tako da sigurno valja, preporuka Quote
Recommended Posts