Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odgledah upravo Ninja Assassin. Ima dosta nerealnog, ali to leži filmu jer je sve mistično and shit. Film je baš Scream Bloody Gore, i vredi ga odgledati, jednom.

Posted

Dakle, prošlo je deset godina, i oduvek sam hteo da vidim nastavak. Napokon je stigao, upakovan u slikama stare slave, i razočarao me je kao ništa do sad. Naravno, reč je o Svecima.

Previše šminke, neoriginalne i pomalo naivne scene akcije, previše humora koji se jedva može okarakterisati kao humor, neviđeno loši remiksi pesama iz prvog dela... The list goes on and on...

Priča me uopšte nije zaintrigirala, njihova pojava me nije zaintrigirala, negativci me nisu zaintrigirali, ne znam više šta da kažem... Da ne budem previše strog, svidela mi se koja bombonica tu i tamo, kao i činjenica da vidim celu ekipu opet na ekranu, ali to je sve! Troy Duffy je potpuno ubio onaj jebački osećaj iz prvog dela.

Pošto je reč o Svecima, nisam hteo da pišem o filmu na temi najgorih, ali bio sam vrlo blizu toga. Ako volite The MacManus porodicu, odgledajte film, ali isključivo sa minimalnim očekivanjima, možda tako i ispadne nešto od filma.

Posted

Novi Boondock Saints je nešto najgore što je proizašlo od Troy Duffy. Besramno je reciklirao ideje iz prvog dela, i ubivši ono malo harizme koju su likovi imali, a humor je onaj najgore vrste, samo bi tupavi Ameri mogli u njemu da uživaju...

Posted

Ja ga odlažem već duže vreme, nisam nešto raspoložen.

Odgledah opet Primal Fear sinoć, Norton je odličan. Gledao sam i na televiziji, po prvi put, Derailed, dobar je. :)

Edward je :rockdevil: Prvi put ga zapazih u Fight Club-u...pa American Histry X...a Primal Fear mu je prvi film.

Posted (edited)

Tvrdiš? Proverićemo na Beowulf-u, ako su uspeli da naprave prvu iole valjanu ekranizaciju čuvenog epa, gledaću i ostale drametine. :mhihi: Mada, dobar mi je bio My Life Without Me...

edit: @CouncilA

Edited by B@K@