gruban Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 (edited) michelle je upravu ali Salem's je, naravno, skraceno od Jerusalem's! film, meni, nije nesto posebno...jos jedan film o vampirima....mogao je biti i kraci!! veliki mi je plus Donald Sutherland...obozavam tog coveka! @Jason - jesi pogledao Skeleton Key?? zanima me jeli cemu?! Edited October 16, 2005 by jigsaw Quote
michelle Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 (edited) michelle je upravu ali Salem's je, naravno, skraceno od Jerusalem's! film, meni, nije nesto posebno...jos jedan film o vampirima....mogao je biti i kraci!! veliki mi je plus Donald Sutherland...obozavam tog coveka! Meni je Donald jedina dobra stvar u tom filmu... tako je dugacak jer je valjda radjen za teleziviju. Rob KLowe i njgova kamena gluma su me jos jendom smorili. Inace, par filmova koji mi sad padose na pamet: Fine mRtve Djevojke neko rece Devil's Rejects Bandoock Saints American Warewolf in London Baraka i iako me niko nisa nije pitao, Skeleton's Key nije nicemu posebnom, ali je ok za pogledati, simpatican kraj, ali nabavi dobru kopiju, prvi divx koji se pojavio nije vredeo nicemu Edited October 16, 2005 by michelle Quote
gruban Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 @michelle - cheers ne znam,mislim da to kod mene jos ima u kinu...gotivna mi je ona crnacka muzika sto sam cuo na traileru! spokey Quote
gruban Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 dobih veceras dva GHOSTBUSTERSa, prvu POLICE ACADEMY i CARPENTEROV FOG sve go kult do kulta Quote
Vincent Hess Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 a ova zena je toliko gadna...ah, za medalju ! Ona je predivna a ti si samo ljubomorna Pravo je olicenje seksipila - anorexicna, ravnija od lenjira i sa velikim dlakama ispod miske. Mozes li pozeleti nesto sladje... Quote
Tomislav Sawyer Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Ljudi, da li je iko od vas gledao Lisztomaniu? Quote
Machka Naopachka Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 nope. ali ponovo imam ali g-ja uskoro i titusa ah life is good to me. Quote
imaginos Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Ljudi, da li je iko od vas gledao Lisztomaniu? pa to je takav raritet da niko ovde nije ni cuo za film dok ga ti nisi pomenuo. Quote
Face Of Melinda Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Jerusalem's ili Salem's? Dobro je da si me ispravila Salem's Lot... damn it zabagovala sam se... @Jason trebalo bi da je novi, staru verziju nisam gledala, ali rekla bih po produkciji. Inace gledah trejler za Skeleton Key... i nije izgledo losh... ali trebalo bih ovih dana da idem da ga odgledam... pa cu preneti impresije. Quote
gruban Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Inace gledah trejler za Skeleton Key... i nije izgledo losh... ali trebalo bih ovih dana da idem da ga odgledam... pa cu preneti impresije. [/color] bojim se da to nije jedan od onih koji sve sto valja strpaju u trailer, a ostatak filma Quote
Anоnymous Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Big Kahuna. Kevin Spacey i Danny DeVito. I onaj treci koji me nervira. Ali film je xtra gledao sam ga 10-ak puta i nikad da dosadi. Uostalom Spacey nema lose filmove. Quote
Tomislav Sawyer Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 pa to je takav raritet da niko ovde nije ni cuo za film dok ga ti nisi pomenuo. Fuck Mnogo zelim da ga imam u kolekciji, pogledao sam ga samo jednom. Quote
Novaliis Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Nikad cuo za taj film.. Vidim pojavljuje se i neki Thor?!? Quote
Kokopelli Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Gledala sinoc Birthday Girl sa Kidman-ovom. Not bad,ali predvidljiv. Quote
Vincent Hess Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Primal Fear. Gledao sam ga sinoc po drugi put. Jedan od najjacih filmova koje sam gledao. Edward Norton je zasenio sve fenomenalnom glumom Quote
Anоnymous Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 (edited) RoboCop I-III. Najbolji cyborg/robot film ikada. Frank Miller je napisao scenario za II i III deo. Inace II deo je po meni najbolji. A Peter Weller je jedini RoboCop. EDIT: PLZ zakljucajte ovo. Neka ostane thread sa 666 post-ova. Edited October 18, 2005 by Jason_Voorhees Quote
Doug Bradley Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Screamers.... mnogo gotivim taj film Quote
Anоnymous Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Noooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! Quote
gruban Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 IJAO, UZEO SAM DANAS 2 ALMODOVAROVA FILMA (ZIVO MESO i STO SAM UCINILA DA ZASLUZIM OVO?) Quote
Anоnymous Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 (edited) Meh, ne volim Almodovar-a... Inace gledah danas House Of Usher sa Vincent Price-om. Inace slovi za Corman-ovu najbolju adaptaciju Poe-ovih dela. Edited October 19, 2005 by Jason_Voorhees Quote
gruban Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 meni je OK... ali opet Alex de la Iglesia je kvlt! obozavam LA COMUNIDAD Quote
Milance Dzanki Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Jel gledao neko The Warriors???Dobar je skroz...klasika Quote
gruban Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 RATNICI PODZEMLJA! uz to se odrasta!! Quote
Doug Bradley Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Jel gledao neko The Warriors???Dobar je skroz...klasika Warriors come out to plaaaaay!!!! Warriors come out to plaaaaay!!!! Warriors come out to plaaaaay!!!! Quote
Recommended Posts